- 28 Mart 2020
- 6.003
- 23.863
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.041
isleriniz Berlinde sabit ama di mi? En azindan esinin? Yani kücük bir yere tasinirsaniz is olayi nasil cözülcek?Valla yapamıyorum hesap kitap. Şimdi Türkiye de seçim öncesi sonrası ne olacak kafamda deli sorular. Berlin de mi kalacağız daha küçük bir şehire mi tasinacagiz orası da muamma. Öylece bekliyorum yani.
Istifa edecek eşim 5 senedir aynı yerde bıktım diyor. Benim eşim öyle bir yerde 3-4 seneden fazla hiç çalışmadı. Adamın enteresan bir yapısı var. Diyorum ne yapacagiz buralarda. Dert etme diyorisleriniz Berlinde sabit ama di mi? En azindan esinin? Yani kücük bir yere tasinirsaniz is olayi nasil cözülcek?
Cok kötü gercektenBekletmelere örnekler: internet kurulsun diye iki aydan fazla bekledik burda 4 ay bekleyen var. Cam kırıldı bir ay gelmesini bekledik. Dün arkadaşim anlattı. Spor salonundaki tartı için randevu aliniyormus en erken iki ay sonra tartilabilecegim dedibunu da boş olan tartı başında anlatmış asistan. Burası beklemeler dünyası
Daha anlatsam neler var. Insanlar bunu böyle normallestirmisler hayatlarında. Burda Alman arkadaşimla buluşup kahve içmek için bile bir ay sonrasına randevu alıyorumCok kötü gercekten
Burda bu dediklerini bir günün içinde hallederler
Beklemeyi hic sevmem neyseki
Bizde 1 saat önceden arasip hadi kahveye cikalim diyoruzDaha anlatsam neler var. Insanlar bunu böyle normallestirmisler hayatlarında. Burda Alman arkadaşimla buluşup kahve içmek için bile bir ay sonrasına randevu alıyorum
Merakla bekliyorum tatluBenim yine aklımda planlar hayaller kapışıyor resmen...Bakalım biraz netlessin paylaşacağım sizlerle
Hayırlı olsun ekliyorum hoşgeldiniz:)Lütfen beni de ekleyin çok çok çok eski bir üyeyim sağlık evlilik sorunları çocuk yasal işlemler tez vs vs derken tam 4;5 yılın üstüne yeniden aklıma burası geldi. Hedef 25 gram ve 4 de ceyrek
Bereketli olsun:)
Bereketli olsun:)Selam kızlar benim bu sene ilk üç aylık maaşim iyi sonrasında bakacağız artık. O yüzden ne kadar koysam kenara o kadar iyi.
karamelli_turta Ocak ayı 4 gram Şubat ayi 6 gram altın aldım. Iki ay içinde toplamda 5000 Euro kenara koydum.
Güle güle kullan cagnimPoloda indirim varmış ne zamandır istediğim kabani 3 taksitle aldım gitti
Of geçmiş olaGünaydın kızlar. Dün kombi bozuldu motorun değişmesi gerekiyormuş. Yenisini almak birkaç ay sürermis bu Almanya da bu tip işlere sinir oluyorum herşeyi bekletiyorlar. Tabi kış günü birkaç ay bekleyemeyecegimize göre motoru değiştirecekler sadece. O da 4000 euroyu bulurmus. Gitti paraciklar
Şaşırmadım pek desem.Bekletmelere örnekler: internet kurulsun diye iki aydan fazla bekledik burda 4 ay bekleyen var. Cam kırıldı bir ay gelmesini bekledik. Dün arkadaşim anlattı. Spor salonundaki tartı için randevu aliniyormus en erken iki ay sonra tartilabilecegim dedibunu da boş olan tartı başında anlatmış asistan. Burası beklemeler dünyası
Hmm elmali kurabiye en bi sevdigimmHello kizlar
Bugun temizlik yaptım haftasonuna kalmasın diye
yemege de tavuk tantuni yapacagim evdekilerin en sevdiği.
Aksam elmalı turta yapmıştım kiyir kiyir olmustu koca tepsiyi bitirdiler
Resmen evimde canavar yaşıyor bezdum da
Yarin pazara gitmem lazım kar yagmadan tekrar sebzeler donmadan
Kardeşlerim yarin gidiyorlar annemlere gecerim ordan
Pazar günü de market işini halletmeliyim bakalim yine kac bin TL harciycaz
Malesef devlet okullarını bitirdiler ozeller cok pahali ne yapacak bu millet bilmiyorumSelam kızlar
Ah maaş bir geldi ayni hizla gitti
Ödemelerin bir kısmı yapıldı kk da yarin kesilir.
Yarim gram da olsa altın almak istiyorum bu ay artik.
Rutinim bozuldu böyle.
Temizlik yaptik bugün ev işleri yemek derken gün bitti.
Yarın okula dönüş vakti onun hazırlıklarını yaptim.
Küçüğün sinifi 45 kışı olmuş bu nedir.
Devlet ama eğitimi guzel bir okul ama sınıflar çok kalabalik memnun olmadığım tek tarafi bu.
Tenkyu bebisimMerakla bekliyorum tatlu
Hayırlı olsun ekliyorum hoşgeldiniz:)
Güle güle kullan cagnim
Of geçmiş ola
Şaşırmadım pek desem.
Bulgaristanda benzer durumları gördüm çünkü
Öğle arasi yapiyor kendine taa 15e kadar.
E zaten 16ya kadar çalışıyor
müşterisi gelmiş hattâ fazlasiyla bedelini ödeyecek oysa ama umrunda değil
Uyuyacak muhtemelen.
Rahat adamlar cidden.
Tr de olsa daha müşteriyi sokağın basından yakalarlar.
Hmm elmali kurabiye en bi sevdigimm
Çok geçmiş olsun..Rabbim bir daha yaşatmasın.. Sabah gene kötü bir habeler uyandık ülkece.. Rabbim az hasarla atlatmayı nasip etsin.. Bir dahada yaşatmasın böyle acılar inşallah..Gunaydin kizlar
Gece depremle uyandım
Cok uzun ve şiddetliydi uyanır uyanmaz cocuklara koştum Allahim afatından korusun ne kadar aciziz
Sonra da uyuyamadım sabaha kadar haberleri takip ettim.
Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum çok acı çok. Bu kara kışta evlerinden canlarından oldular
AminnÇok geçmiş olsun..Rabbim bir daha yaşatmasın.. Sabah gene kötü bir habeler uyandık ülkece.. Rabbim az hasarla atlatmayı nasip etsin.. Bir dahada yaşatmasın böyle acılar inşallah..