Altın biriktirmeye başlıyoruzz

İyi geceler herkese ben heray ufakta olsa birşeyler alıp kenara atmayı planlarken tam tersi kredi kartı borcu yükseliyor nasıl olacak bu iş 🤧
Herşey aşırı pahalı bugün bi dışarı çıkıp ailecek yemek yiyelim sonra gezip bi tatlı çay içeriz dedik gün sonu bize 800 e patladı ☹️
Yazık bizlere gerçekten halbuki bu bizim en doğal hakkımız arada çıkıp kafa dağıtmak güzel zaman geçirmek stres atmak lüks olmamalı sıradan birşey aslında ama malesef yapamıyoruz neyseki kimse Alışveriş kıyafet oyuncak falan almadıda 800 le dönebildik eve, sevindiğim şeye bakın dimi ☺️

İyi geceler herkese ben heray ufakta olsa birşeyler alıp kenara atmayı planlarken tam tersi kredi kartı borcu yükseliyor nasıl olacak bu iş 🤧
Herşey aşırı pahalı bugün bi dışarı çıkıp ailecek yemek yiyelim sonra gezip bi tatlı çay içeriz dedik gün sonu bize 800 e patladı ☹️
Yazık bizlere gerçekten halbuki bu bizim en doğal hakkımız arada çıkıp kafa dağıtmak güzel zaman geçirmek stres atmak lüks olmamalı sıradan birşey aslında ama malesef yapamıyoruz neyseki kimse Alışveriş kıyafet oyuncak falan almadıda 800 le dönebildik eve, sevindiğim şeye bakın dimi ☺️
Malesef dışarı çıkmak demek masraf demek. Ben de bu ay biraz fazla çıktım. Evet o an iyi oluyor ama oderken olmuyor... Pek de düzelme olmaz sanirim bu sartlarda

Selamlar
Beklenen kar geldi sonunda çok şükür
Bende bu hafta ise başladım ama bin pişman ettiler
Mudur beyimiz kaloriferleri kapatmış kar edecek ya okul buzhane resmen
Yarısı yanan elektrikli ısıtıcıyla isinmaya calisiyorum
Bugun değilse yarın hasta olurum. Zaten romatizmam azdı soğuktan 2 kat giyindigim halde
Yarin izne ayrılacağım tekrar böyle olmayacak

2023 birikim plânı;

1. @SVincent =12 gram altın +400$+400€+200 sterlin
2. A Asmin75 =1200€
3. @minikkoala =10 gram altın +500$+500€
4. vasfiye teyze vasfiye teyze =300 gram altın
5. Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii =60 gram altın
6. mavimli mavimli =50 gram altın +10000€
7. karamelli_turta karamelli_turta =30 gram altın
8. T tatlu =12 gram altın +500 gram gümüş

OCAK BIRIKIMLERI;
1. Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii =6 gram altın
2. @SVincent =1 çeyrek altın

2023 6 aylik hedeflerimiz;
1. vasfiye teyze vasfiye teyze =25 gram altın
2. Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii =30 gram altın
3.
4.
5.

:sampiyon::sampiyon:
Lütfen beni de ekleyin çok çok çok eski bir üyeyim sağlık evlilik sorunları çocuk yasal işlemler tez vs vs derken tam 4;5 yılın üstüne yeniden aklıma burası geldi. Hedef 25 gram ve 4 de ceyrek

Selamlar
Beklenen kar geldi sonunda çok şükür
Bende bu hafta ise başladım ama bin pişman ettiler
Mudur beyimiz kaloriferleri kapatmış kar edecek ya okul buzhane resmen
Yarısı yanan elektrikli ısıtıcıyla isinmaya calisiyorum
Bugun değilse yarın hasta olurum. Zaten romatizmam azdı soğuktan 2 kat giyindigim halde
Yarin izne ayrılacağım tekrar böyle olmayacak
Burdada tüm belediyelere kisiltma geldi. 19 dereceyi gecmiyecek. Hareketsiz kaldigimi icin calisirken bizde cok üsüyoruz 😔

bu ev Ankarada ben Rusyada çalışıyorum şantiyede. yatırımlık olarak alındı kiracısı da hazır bir tanıdığımız 3500 ya da 4000 gibi bir miktara kiraya vereceğiz. geri ödemesi aylık 8000 tl civarında. oturmalık ev almak için önce yatırımlıktan başladık. oturulacak düzeyde bir ev için maalesef 4-5 sene daha gerekiyor.
Hayırlı olsun eviniz 🙏 Ankara’nın hangi semtinden aldınız sakıncası yoksa?

Helloooo
Dışarısı buz
İzin vermedi mudur bende biraz rahatsızlandım usuttum herhalde rapor aldım 3 gün evdeyim
Kahvalti yaptik wc lavabo yıkadım robotu açtım.
Mısır hasliyorum dondurucudan yesin cocuklar
Sarma istediler yaprak çıkarıp sarma saricam birde çorba yeriz sicak sicak

Helloooo
Dışarısı buz
İzin vermedi mudur bende biraz rahatsızlandım usuttum herhalde rapor aldım 3 gün evdeyim
Kahvalti yaptik wc lavabo yıkadım robotu açtım.
Mısır hasliyorum dondurucudan yesin cocuklar
Sarma istediler yaprak çıkarıp sarma saricam birde çorba yeriz sicak sicak
Geçmiş olsun witch. Nasıl oldun?

X