- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.021
bi kitap hesap yap ona göre karar verGünaydın kızlar uzun zamandır düşündüğüm bişey var emin olamıyorum oradaki evi satıp burdan almak kirasi daha yüksek oluyor ama kararsızım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kitap hesap yap ona göre karar verGünaydın kızlar uzun zamandır düşündüğüm bişey var emin olamıyorum oradaki evi satıp burdan almak kirasi daha yüksek oluyor ama kararsızım.
Malesef dışarı çıkmak demek masraf demek. Ben de bu ay biraz fazla çıktım. Evet o an iyi oluyor ama oderken olmuyor... Pek de düzelme olmaz sanirim bu sartlardaİyi geceler herkese ben heray ufakta olsa birşeyler alıp kenara atmayı planlarken tam tersi kredi kartı borcu yükseliyor nasıl olacak bu iş
Herşey aşırı pahalı bugün bi dışarı çıkıp ailecek yemek yiyelim sonra gezip bi tatlı çay içeriz dedik gün sonu bize 800 e patladı
Yazık bizlere gerçekten halbuki bu bizim en doğal hakkımız arada çıkıp kafa dağıtmak güzel zaman geçirmek stres atmak lüks olmamalı sıradan birşey aslında ama malesef yapamıyoruz neyseki kimse Alışveriş kıyafet oyuncak falan almadıda 800 le dönebildik eve, sevindiğim şeye bakın dimi
Lütfen beni de ekleyin çok çok çok eski bir üyeyim sağlık evlilik sorunları çocuk yasal işlemler tez vs vs derken tam 4;5 yılın üstüne yeniden aklıma burası geldi. Hedef 25 gram ve 4 de ceyrek2023 birikim plânı;
1. @SVincent =12 gram altın +400$+400€+200 sterlin
2. A Asmin75 =1200€
3. @minikkoala =10 gram altın +500$+500€
4. vasfiye teyze =300 gram altın
5. Cennetmeyvesii =60 gram altın
6. mavimli =50 gram altın +10000€
7. karamelli_turta =30 gram altın
8. T tatlu =12 gram altın +500 gram gümüş
OCAK BIRIKIMLERI;
1. Cennetmeyvesii =6 gram altın
2. @SVincent =1 çeyrek altın
2023 6 aylik hedeflerimiz;
1. vasfiye teyze =25 gram altın
2. Cennetmeyvesii =30 gram altın
3.
4.
5.
Burdada tüm belediyelere kisiltma geldi. 19 dereceyi gecmiyecek. Hareketsiz kaldigimi icin calisirken bizde cok üsüyoruzSelamlar
Beklenen kar geldi sonunda çok şükür
Bende bu hafta ise başladım ama bin pişman ettiler
Mudur beyimiz kaloriferleri kapatmış kar edecek ya okul buzhane resmen
Yarısı yanan elektrikli ısıtıcıyla isinmaya calisiyorum
Bugun değilse yarın hasta olurum. Zaten romatizmam azdı soğuktan 2 kat giyindigim halde
Yarin izne ayrılacağım tekrar böyle olmayacak
Merakla bekliyorum hocam, feyz alıyorum inşallah gönlüne göre olurBenim yine aklımda planlar hayaller kapışıyor resmen...Bakalım biraz netlessin paylaşacağım sizlerle
Hayırlı olsun eviniz Ankara’nın hangi semtinden aldınız sakıncası yoksa?bu ev Ankarada ben Rusyada çalışıyorum şantiyede. yatırımlık olarak alındı kiracısı da hazır bir tanıdığımız 3500 ya da 4000 gibi bir miktara kiraya vereceğiz. geri ödemesi aylık 8000 tl civarında. oturmalık ev almak için önce yatırımlıktan başladık. oturulacak düzeyde bir ev için maalesef 4-5 sene daha gerekiyor.
Teşekkür ederim, Keçiören merkezdenHayırlı olsun eviniz Ankara’nın hangi semtinden aldınız sakıncası yoksa?
Geçmiş olsun witch. Nasıl oldun?Helloooo
Dışarısı buz
İzin vermedi mudur bende biraz rahatsızlandım usuttum herhalde rapor aldım 3 gün evdeyim
Kahvalti yaptik wc lavabo yıkadım robotu açtım.
Mısır hasliyorum dondurucudan yesin cocuklar
Sarma istediler yaprak çıkarıp sarma saricam birde çorba yeriz sicak sicak
Valla yapamıyorum hesap kitap. Şimdi Türkiye de seçim öncesi sonrası ne olacak kafamda deli sorular. Berlin de mi kalacağız daha küçük bir şehire mi tasinacagiz orası da muamma. Öylece bekliyorum yani.bi kitap hesap yap ona göre karar ver
Tesekkur ederim canim iyiyim sukurGeçmiş olsun witch. Nasıl oldun?
Bereketli olsun kizlarSelam kızlar benim bu sene ilk üç aylık maaşim iyi sonrasında bakacağız artık. O yüzden ne kadar koysam kenara o kadar iyi.
karamelli_turta Ocak ayı 4 gram Şubat ayi 6 gram altın aldım. Iki ay içinde toplamda 5000 Euro kenara koydum.