Altın biriktirmeye başlıyoruzz

karamelli_turta
Bende portmanto arıyorum hala
Antreye boydan dolap yaptıracağım bir girinti var derin dondurucu duruyor şuan ust tarafinida yüklük yaptiracagim kenar kısımada raflı erzak dolabı düşünüyorum.Usta şehir disindaymis gelsin ölçü aldiracagiz.Buyük birsey istemiyorum o yüzden.Koctaşta güzel modeller vardı biraz daha düşünüp karar vericem bakalım
Bugün kizin hastane işleri vardı hallettim ama yordu.Dolaptan tül satmıştım kargoya verdim.Simdide çocuklarla pazara çıkacağım dibimizde zaten gelip bir yorgunluk kahvesi içip kitap okumak istiyorum

Cok sukur canim ne mutlu sana
Bereketli olsun etinde maaşında. Afiyetle yiyin canim.
Gecmis olsun eşine de

Selam kızlar
Bi kac günlüğüne tatile gittik cocuklara iyi oldu ne zamandır istiyorlardı ben izin alamayınca bu vakte kaldi.
Bu hafta izinliyim hic bisey yapmadan boş boş yatmak istiyorum. Haftaya tempo başlıyor cok sukur seviyorum yoğun hali
Okul alisverislerini de tamamladım ama kartta ağladı yani bu ay cok yükledim saglik olsunda ödenir gider
Bankayla yeni promosyon sözleşmesi yapılacak salona ve oglanin odasına avize almak istiyordum kızın odasına perde ve ofis sandalyesi. birazda eksik var cok iyi olcak Ekim gibi yatar insallah

Günaydin kizlar,

tüm hafta az uyuyunca dün erkenden kizla birlikte uyudum. Ne iyi geldi.
Isler yine cok yogun bakalim bugün hal ede bilecegim mi.
Izindeyken 4 kg vermisdim cok acikmiyordum, ise basladim 1 kg aldim yine isyerinde canim daha fazla abur cubur istiyor onu anladim. Is arkadasimla öglen molasinda yürüyoruz artik Umarim birazda olsa ise yarar.

Selam kizlar,

günüm yine cok yogundu is yerinde ama yinede iyi gecti.
1 hafta daha böyle yogun gecer sonra umarim bi düzene girer isler yine.
Bana isi ögretdn kiz belediyeyi terk edip bilgisayar alaninda calismaya basladi. Yeri cok belli oluyor, gercekten özlüyorum. Yazisip telefonlasiyoruz, ama birlikte calismak daha güzeldi. Sagolsun herseyi en iyi sekilde ögretdi bana.
Cuma günüde evden calisacagim, en azindan yol gitmiyecegim ona seviniyorum.

Sizde durumlar nasil? Ne yapiyorsunuz?

Kizlar nerdesiniz bakim? Resmen tek kaldim burda
Bugün kiza kislik ceket aldik, bana ve esime kislik ayakabi, kiza kres icin spor ayakabi, camur ayakabisi, eve eksikler 310€ gitdi.
Komsumla gün sirasini degistirdik, gelecek ay o benim yerime alacak. 4 kisi olunca zaten cabuk dönüyor gün sirasi.
Bu saat oldu daha kiza kiymali pide yapip buzluga atacam. Cok seviyor, hafta arasi böyle hazir seyler buzluktan can kurtariyor. Gecende yesil mercimekli eristeli corba atdim buzluga onuda seviyor.
Kizi uyutdum hadi ben is basina. Yarin dip köse temizlik bekler beni.

Selam kizlar
Kvmin bahçesinden bolca domates aci biber kapya vs. Geldiği için bir miktar daha domates konservesi aci biber turşusu yaptim. Domatesin kalanını doğrayıp annemin terasa serdim cok seviyoruz kuru domates salatasini. Taze biber doğrayip birde patlican ve kapya kozleyip attim dondurucuya. Su an bittim tükendim. Kış gelecekse geldin qrtik yoksa ben bıhtım

afiyetle ye canim buralar sogudu bile

Merhaba. Ben döndüm yatırımlara. Eski işimden kurtuldum. Yeni yerde yeni insanlarlayım. Birikimlere devam ediyorum. Geçen ay 3gr altın aldım. Bu ay daha az alacağım. Kışlık hiçbirşey yapmadım henüz. Bu sayfaya çok yazsa idim kesin yapardım. Bu gün bahçesinden getirdiklerini satan bir teyze gördüm. Yarında aynı yerde durursa alacağım sattıklarından. Kızartma yapıp buzluğa atarım.

Selam canim,
cok sevindim is yerini degistirmene! Yazismisdik o konusa hatda. Umarim yeni yerinde daha huzurlu calisa bilirsin.
Kislik ben hic yapmiyorum. Annemle eriste yaptik hepsi o.

Selam kizlar,
annem dün evine döndü. Esim bugün bir arkadasin yninda calisti, yarinda gidecek. Ikimizde tüm gün calisinca eve geldigimizde felegimiz sasti resmen ☺ E annem olmayinca hazir sofralarda olmuyor artik. Cabuk kiza birsey hazirladik, biz birseyler atisdirdik. Kizi yikadim, simdi uyudu.
Yemek konusu baya zorluyacak bizi.
Parasal konulara gelirsek, pek bir harcama yapmiyoruz bu ara. Eve gerikeni aliyoruz.

Halen trende panel dolduruyorum, onunla kizin kumbarasiyla ve gün parasiyla sene sonuna kadar umarim kiza yine altin ala biliriz.
Kendi harcligimadanda biraz biriktirmege calisiyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz

Yemek işini bende sevmiyorum
Cocuklar okuldan geliyor sonra ben geliyorum ac bekliyorlar alelacele biseyler yapmaya çalışıyorum sayın yetkililer kapsül yemeklere geçseydik artik ben bezdum da

Selam kızlar
Bugun kutsal persembe ayin15i yani
Kartlar ödendi pazar parası ve çok az bi harçlık ayırdım hazir düşmüşken 5gr altin aldım. karamelli_turta canim.
bereketli olsun canim

Bizde bu ay ilk kez sifira sifir ayi bitircez herhalde eksideydik hep. Bu ay annemede uzun bir zamandan sonra 300€ vere bildim. Esimde ise baslarsa düzenli vere bilecegim umarim.

Insallah gelecek ayda biraz kenara atariz yine. Yeni maas meblasi bizi gercekten cok rahatlatdi, üzerimden yük aldilar sanki.

Sagol canim
Cok sevindim senin adına. Insallah daha iyi olur eşinin işiyle birlikte.

Güle güle kullanılsın alınanlar yapılanlar
Kışlık alışverişe bende erken başlayacağım zira herşeye hergün zam geliyorken bir an önce eksikleri tamamlamak lazım diyorum.
Buzluğa, konserveye yapılanlar resmen kurtarici
Anneciğim ile kv cigim de yapti da tüketiyoruz bizde

Selâm kizlarrr
Oh geldi çattı haftasonu.
Okullar başladı tam gaz.
Küçüğüme bir taraftan zor mu oluyor diye düşünmeden edemiyorum.
Muhit değişti,okul değişti, arkadaşları öğretmenleri değişti ilk hafta sıkıntısız bir şekilde geçti çok şükür. Zaten uyumlu bir çocuk olsa da yine de aklım onda.
Kışlık alisverislerimize başlayacağım.
Evin eksikleri de epey tamamlandı.
Durumlar böyle
Birikim hâlâ yok yerinde sayıyor.
Anca gelen gideni karşılıyor.
Ekimi bekliyorum gelsin promosyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…