- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 32
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.241
Cok sukur canim ne mutlu sanaSelâm kızlar
Bugün ödemelerin bir kısmını dağıttımbir kısmi da birkaç güne ödenir.
Herşey ateş pahası,altın alamiyorum da birkaç aydir benim plân şaştı
Keyfim yerinde çok şükür, ne zamandır bu günlerin hayalini kuruyordum gerçek oldu
Bereketli olsun etinde maaşında. Afiyetle yiyin canim.Selam kizlar,
esim ameliyat olmadan kuzu kesdik derin dondurucuya atdik. Bir süre idare eder bizi. 170€ ödedik 18kg ya. Kasapda 360€ öderdik.
Maasla geri ödenen maas farkindan geri kalani kenara atdik ve hayatimda ilk kez güne girdimmalum yasadigim yer sanki almanya degil, istanbulunun bir semti gibi cok türk var
sadece 4 kisiyiz, 100€ luk gün. Bana gelenle kizima altin almak istiyorum. Gelecek ay sira bende
Kendi harcligimlada zulaya basladim gecen ay yine, onu simdilik nakitde birakmak istiyorum.
Esimde dün hastaneden cikti. Bas agrisindan haric sükür cok agrisi yok. Doktor ilk hafta zorlar demisdi.
tesekür ederim canimCok sukur canim ne mutlu sana
Bereketli olsun etinde maaşında. Afiyetle yiyin canim.
Gecmis olsun eşine de
afiyetle ye canimSelam kizlar
Kvmin bahçesinden bolca domates aci biber kapya vs. Geldiği için bir miktar daha domates konservesi aci biber turşusu yaptim. Domatesin kalanını doğrayıp annemin terasa serdim cok seviyoruz kuru domates salatasini. Taze biber doğrayip birde patlican ve kapya kozleyip attim dondurucuya. Su an bittim tükendim. Kış gelecekse geldin qrtik yoksa ben bıhtım
Tenkyu bebisimafiyetle ye canimburalar sogudu bile
Merhaba. Ben döndüm yatırımlara. Eski işimden kurtuldum. Yeni yerde yeni insanlarlayım. Birikimlere devam ediyorum. Geçen ay 3gr altın aldım. Bu ay daha az alacağım. Kışlık hiçbirşey yapmadım henüz. Bu sayfaya çok yazsa idim kesin yapardım. Bu gün bahçesinden getirdiklerini satan bir teyze gördüm. Yarında aynı yerde durursa alacağım sattıklarından. Kızartma yapıp buzluğa atarım.Selam kizlar,
günüm yine cok yogundu is yerinde ama yinede iyi gecti.
1 hafta daha böyle yogun gecer sonra umarim bi düzene girer isler yine.
Bana isi ögretdn kiz belediyeyi terk edip bilgisayar alaninda calismaya basladi. Yeri cok belli oluyor, gercekten özlüyorum. Yazisip telefonlasiyoruz, ama birlikte calismak daha güzeldi. Sagolsun herseyi en iyi sekilde ögretdi bana.
Cuma günüde evden calisacagim, en azindan yol gitmiyecegim ona seviniyorum.
Sizde durumlar nasil? Ne yapiyorsunuz?
Selam canim,Merhaba. Ben döndüm yatırımlara. Eski işimden kurtuldum. Yeni yerde yeni insanlarlayım. Birikimlere devam ediyorum. Geçen ay 3gr altın aldım. Bu ay daha az alacağım. Kışlık hiçbirşey yapmadım henüz. Bu sayfaya çok yazsa idim kesin yapardım. Bu gün bahçesinden getirdiklerini satan bir teyze gördüm. Yarında aynı yerde durursa alacağım sattıklarından. Kızartma yapıp buzluğa atarım.
Yemek işini bende sevmiyorumSelam kizlar,
annem dün evine döndü. Esim bugün bir arkadasin yninda calisti, yarinda gidecek. Ikimizde tüm gün calisinca eve geldigimizde felegimiz sasti resmen☺ E annem olmayinca hazir sofralarda olmuyor artik. Cabuk kiza birsey hazirladik, biz birseyler atisdirdik. Kizi yikadim, simdi uyudu.
Yemek konusu baya zorluyacak bizi.
Parasal konulara gelirsek, pek bir harcama yapmiyoruz bu ara. Eve gerikeni aliyoruz.
Halen trende panel dolduruyorum, onunla kizin kumbarasiyla ve gün parasiyla sene sonuna kadar umarim kiza yine altin ala biliriz.
Kendi harcligimadanda biraz biriktirmege calisiyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz
bereketli olsun canimSelam kızlar
Bugun kutsal persembe ayin15i yani
Kartlar ödendi pazar parası ve çok az bi harçlık ayırdım hazir düşmüşken 5gr altin aldım.karamelli_turta canim.
Sagol canimbereketli olsun canim
Bizde bu ay ilk kez sifira sifir ayi bitircez herhaldeeksideydik hep. Bu ay annemede uzun bir zamandan sonra 300€ vere bildim. Esimde ise baslarsa düzenli vere bilecegim umarim.
Insallah gelecek ayda biraz kenara atariz yine. Yeni maas meblasi bizi gercekten cok rahatlatdi, üzerimden yük aldilar sanki.
Güle güle kullanılsın alınanlar yapılanlarKizlar nerdesiniz bakim? Resmen tek kaldim burda
Bugün kiza kislik ceket aldik, bana ve esime kislik ayakabi, kiza kres icin spor ayakabi, camur ayakabisi, eve eksikler 310€ gitdi.
Komsumla gün sirasini degistirdik, gelecek ay o benim yerime alacak. 4 kisi olunca zaten cabuk dönüyor gün sirasi.
Bu saat oldu daha kiza kiymali pide yapip buzluga atacam. Cok seviyor, hafta arasi böyle hazir seyler buzluktan can kurtariyor. Gecende yesil mercimekli eristeli corba atdim buzluga onuda seviyor.
Kizi uyutdum hadi ben is basina. Yarin dip köse temizlik bekler beni.