Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Güle güle kullanılsın alınanlar yapılanlar 🙂
Kışlık alışverişe bende erken başlayacağım zira herşeye hergün zam geliyorken bir an önce eksikleri tamamlamak lazım diyorum.
Buzluğa, konserveye yapılanlar resmen kurtarici 🤩
Anneciğim ile kv cigim de yapti da tüketiyoruz bizde 🙈
Afiyetle yiyin canim. 😘 Bencede zamlar dahada yükselmeden almak iyi olur.

Selâm kizlarrr 🤗🎊
Oh geldi çattı haftasonu.
Okullar başladı tam gaz.
Küçüğüme bir taraftan zor mu oluyor diye düşünmeden edemiyorum.
Muhit değişti,okul değişti, arkadaşları öğretmenleri değişti ilk hafta sıkıntısız bir şekilde geçti çok şükür. Zaten uyumlu bir çocuk olsa da yine de aklım onda.
Kışlık alisverislerimize başlayacağım.
Evin eksikleri de epey tamamlandı.
Durumlar böyle 🙂
Birikim hâlâ yok yerinde sayıyor.
Anca gelen gideni karşılıyor.
Ekimi bekliyorum gelsin promosyon 😬
cocuklar cok cabuk adapte oluyor yeniliklere canim, ama tabi Anne yüregi 😘

Güle güle kullanılsın alınanlar yapılanlar 🙂
Kışlık alışverişe bende erken başlayacağım zira herşeye hergün zam geliyorken bir an önce eksikleri tamamlamak lazım diyorum.
Buzluğa, konserveye yapılanlar resmen kurtarici 🤩
Anneciğim ile kv cigim de yapti da tüketiyoruz bizde 🙈
Afiyetle yiyin canim
Bende haftasonu tursumu da kurdum ve kislik isini burada bitiriyorum😊

Selam kizlar,

dün evden calistim. Kimse olmayinca baya bi is bitirdim 😁
Bu kis yakit fiyatlari yüzünden cok dikat etmeliyiz diye, dün esime kalin asortman aldik evde giymek icin, bide bir iki yün iclik alirsak tam. Bakalim kis nasil gececek. kaliförleri 19 dereceye kisacaklar is yerinde. Hareketsiz oturunca insan üsüyor, hele bilgisayarda yazarken parkmaklar resmen uyusuyor. Bide corona yüzünden insanlar odamiza gelince camlari acmaliyiz.

Evlerdeki kaliförleri nasil yapcaklar bakalim. Bebegi veya yatalak hastasi olanlar icin, bu kis bu konuda zor olcak.

Parasal konularda iyi gidiyoruz. Fazla harcamamaya calisiyoruz.

Hepiniz nerde sinizzzzz huuuuu komsularrrrr

tabiki kacaklardan biri yuvaya döndü 😂😘
cocuklar nasil? Ne var ne yok?
Çocuklarım için İnan aktif olamıyorum çok zor günlerden geçiyorum canım oğlum premature bir bebekti zaten astımıda olunca sürekli krizler geçiriyor basedemiyorum artık sürekli hastanede normal olan kızımdi oda şuan rahatsız gece uyuduktan sonra uykuda kusuyor kaç aydır böyle bişey bulamadılar doktorlar beyaz kan düşüklüğü vardı kan takviye ediyorlar ama midesine şimdide kamera ile bakacaklar canlarının sağlığı için elimden geleni yapıyorum ama sanki hiç bişey yapmiyormusum gibi hastalar ne yapacağımı bilmiyorum bazen isyan ediyorum sonra geri toparlanıyorum öyle geçiyor günlerim işte sen nasılsın canım napiyorsun kızın nasıl 😘♥️

Çocuklarım için İnan aktif olamıyorum çok zor günlerden geçiyorum canım oğlum premature bir bebekti zaten astımıda olunca sürekli krizler geçiriyor basedemiyorum artık sürekli hastanede normal olan kızımdi oda şuan rahatsız gece uyuduktan sonra uykuda kusuyor kaç aydır böyle bişey bulamadılar doktorlar beyaz kan düşüklüğü vardı kan takviye ediyorlar ama midesine şimdide kamera ile bakacaklar canlarının sağlığı için elimden geleni yapıyorum ama sanki hiç bişey yapmiyormusum gibi hastalar ne yapacağımı bilmiyorum bazen isyan ediyorum sonra geri toparlanıyorum öyle geçiyor günlerim işte sen nasılsın canım napiyorsun kızın nasıl 😘♥️
canim cok üzüldüm böyle zor zamanlar gecirmenize 😔 hizir yardimciniz olsun canim ❤️ Insallah ikisinede care bulurlarda yavrularin tez zamanda yine sagliklarina kavusurlar 🙏🏻
Biz iyiyiz canim. Kuzda büyüdü sayilir, krese gidip geliyor. Hafta arasi cok vakit geciremiyorum onunla gec geliyorum isden. Haftasonu telafi etmege calisiyorum.
Bizde bir süre ekonomik olatak zorlandik, ama is yerinde eski is tercübelerimi tanidillari icin, iyi bir zam aldim, artik daha rahatiz.
Arada yazmaya calis canim özlet me kendini 😘

Cok gecmis olsun canim

canim cok üzüldüm böyle zor zamanlar gecirmenize 😔 hizir yardimciniz olsun canim ❤️ Insallah ikisinede care bulurlarda yavrularin tez zamanda yine sagliklarina kavusurlar 🙏🏻
Biz iyiyiz canim. Kuzda büyüdü sayilir, krese gidip geliyor. Hafta arasi cok vakit geciremiyorum onunla gec geliyorum isden. Haftasonu telafi etmege calisiyorum.
Bizde bir süre ekonomik olatak zorlandik, ama is yerinde eski is tercübelerimi tanidillari icin, iyi bir zam aldim, artik daha rahatiz.
Arada yazmaya calis canim özlet me kendini 😘
Sağolasın canım Allah razı olsun inşallah 🤲 bizim de kız inşallah seneye baslicak kreşe. Bişey olmaz canım kendini üzme telafi ediyorsun zaten sende onun için çalışıyorsun sonuçta iyi bir gelecek vermek için. Zam almanada çok sevindim burda maaşlar yerinde duruyor ama zamlar durmuyor yerinde. Rabbim ferahlığa çıkarsın senide canım inşallah. Yazarım inşallah daha çok canım öpüyorum seni ve prensesi ♥️😘

Arkadaşlar nasıl birikim yapıyorsunuz?
Hiç birikim yapmayı beceremiyorum
Her ay 4-5 gram altın alayım diyorum ama fiziki mi alayım hesaptan mı alayım bilemediğimden altına ayırdığım parayı yemiş oluyorum bir şekilde 😅
Bu konuda tavsiyeleriniz olur mu bana?
2022 bitmeden aranıza katılabiliyor muyum acaba 🤗

Arkadaşlar nasıl birikim yapıyorsunuz?
Hiç birikim yapmayı beceremiyorum
Her ay 4-5 gram altın alayım diyorum ama fiziki mi alayım hesaptan mı alayım bilemediğimden altına ayırdığım parayı yemiş oluyorum bir şekilde 😅
Bu konuda tavsiyeleriniz olur mu bana?
2022 bitmeden aranıza katılabiliyor muyum acaba 🤗
Hosgeldiniz
Evde saklamak çok güvenli değil
Ülkenin gidisati da durumu da şu an hiç iyi değil
Ben biraz bankadan biraz da fiziki alıyorum
Mesela 4 gr alacaksam 1 çeyrek 2 gr seklinde

Hosgeldiniz
Evde saklamak çok güvenli değil
Ülkenin gidisati da durumu da şu an hiç iyi değil
Ben biraz bankadan biraz da fiziki alıyorum
Mesela 4 gr alacaksam 1 çeyrek 2 gr seklinde
Makas diye bir şey varmış herhalde, bankadan çok fazla kesinti oluyormuş. Bu konuda bir bilginiz var mı 😊

X