- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.221
tesekür ederim canim esinin isleri nasil oldu? Umsrim hayirli bir kapi acilir onadagözün aydın asmincimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekür ederim canim esinin isleri nasil oldu? Umsrim hayirli bir kapi acilir onadagözün aydın asmincimmm
aynı yerde devam ediyo canım ücret düşük olsa da baska care yok bilmedıgımız bi yere de gırmek ıstemıyortesekür ederim canim esinin isleri nasil oldu? Umsrim hayirli bir kapi acilir onada
Hayırlı olsun beybiSelam kızlar
Bugun genel ayrintili bir temizlik yaptık yardıma bir bayan aldım. Halıları yıkamaya verdim.
Kış için domates konserleri ve kahvaltilik sos yapacagim en son turşuyla işleri bitirmek istiyorum.
karamelli_turta canim bu ay 5 gr altin aldım eklersin.
Asminime maşallahkiz mekan bizim kimseler yok. Hadi sebehe kadar dens dens dens
kizlar benim haftam iyi devam ediyor. Belediyede calisdigim icin maas icin belli sürecler var, ve basamaklar var. Ilk sürec 1 yil ardindan zam, ikinci iki yil ardindan zam, ücüncüsü 3 yil filan. 6 ya kadar gidiyor. Benim eski sirketimdeki 12 yili taniyinca 5 inci basamaga atladim direk. Maasim tabi ona göre yükseldi ve simdiye kadar aldigim maasla bugün aldigim maasin farkinida ödediler.
Bugün baktim 5 inci basamagin 2 yilini 12 yil icin tanimislar, e bide nerdese 1,5 yil orda calisiyorum onun icin 20 ay sonra, son basamaga gececegim yani son zamida alip emeklilige kadar o maasla devam edecegim. Hem cok rahat gecinip kenarada ata bilcez insallah, hemde emekliligimde iyi birikecek böylece. Cok sevindim bugün 20 ayi okuyunca
hakkinizda hayirlisi canim. Insallah gönlünüze göre cok güzel bir kapi aciliraynı yerde devam ediyo canım ücret düşük olsa da baska care yok bilmedıgımız bi yere de gırmek ıstemıyor
Ay çok sevindim hayirli olsun cnmkiz mekan bizim kimseler yok. Hadi sebehe kadar dens dens dens
kizlar benim haftam iyi devam ediyor. Belediyede calisdigim icin maas icin belli sürecler var, ve basamaklar var. Ilk sürec 1 yil ardindan zam, ikinci iki yil ardindan zam, ücüncüsü 3 yil filan. 6 ya kadar gidiyor. Benim eski sirketimdeki 12 yili taniyinca 5 inci basamaga atladim direk. Maasim tabi ona göre yükseldi ve simdiye kadar aldigim maasla bugün aldigim maasin farkinida ödediler.
Bugün baktim 5 inci basamagin 2 yilini 12 yil icin tanimislar, e bide nerdese 1,5 yil orda calisiyorum onun icin 20 ay sonra, son basamaga gececegim yani son zamida alip emeklilige kadar o maasla devam edecegim. Hem cok rahat gecinip kenarada ata bilcez insallah, hemde emekliligimde iyi birikecek böylece. Cok sevindim bugün 20 ayi okuyunca
Tenkyu bebisimHayırlı olsun beybi
Asminime maşallah
tesekür ederim canimAy çok sevindim hayirli olsun cnm
Eline saglik canim. Yeminle sizleri okuyunca ev islerinde elimin ne kadar yavas oldugunu anliyorumSelam kizlar
Bol harcamali günlerden geçmektedir kredi kartları doldu ve maaşa daha 17gun var Eylül maaşını da yedim zannimca. Okul masrafları belimizi büktü resmen. Forması kitabı çantası Allah dar gelirliye yardım etsin. Bir kapsonlu hırka 250 tl olabilemez ya bu fiyatlar ne Bayadır carsiya çıkmıyorum sasirmaktan yüz felci gecircektim nerdeyse
Ve daha alınacaklar bitmedi ayakkabi bot kislik montlarla zirveye çıkacağız ekime galiba
Bu arada da kislik hazırlıkları tam gaz.
kahvaltilik sos olayını bitirdim
konserve domates yaptim biraz ama daha yapacagim. Kışa domates 50tl olacak diyolla Allah sonumuzu hayr etsin.
Biraz taze fasulye mısır patlıcan biber koydum.
Kapya kozleyecektim ama kilosu 15 tl belki bi 5 kilo koyarım eylülde fiyat düşerse diye beklemedeyim. Birazda patlıcan kozlerim.
Bu yıl tatile biyere gidemedik cocuklar da çok istiyorlar bakalim okul açılmadan gidebilecekmiyiz
ev icin gereken herseyi aldiktan sonra yine alirsin altinini var mi daha cok eksik?Selâm kızlar
Bugün ödemelerin bir kısmını dağıttım bir kısmi da birkaç güne ödenir.
Herşey ateş pahası,altın alamiyorum da birkaç aydir benim plân şaştı
Keyfim yerinde çok şükür, ne zamandır bu günlerin hayalini kuruyordum gerçek oldu
Eksik şu an en gerekli olan hâlâ secemedigim şey portmantoev icin gereken herseyi aldiktan sonra yine alirsin altinini var mi daha cok eksik?
O hayali yasamayi hak etdin gercekten, nasil bir disziplinle, azimle birikimini yaptigini yillarca okuduk burda
Yeni gün Hayirli olsun.Selam kizlar,
esim ameliyat olmadan kuzu kesdik derin dondurucuya atdik. Bir süre idare eder bizi. 170€ ödedik 18kg ya. Kasapda 360€ öderdik.
Maasla geri ödenen maas farkindan geri kalani kenara atdik ve hayatimda ilk kez güne girdim malum yasadigim yer sanki almanya degil, istanbulunun bir semti gibi cok türk var
sadece 4 kisiyiz, 100€ luk gün. Bana gelenle kizima altin almak istiyorum. Gelecek ay sira bende
Kendi harcligimlada zulaya basladim gecen ay yine, onu simdilik nakitde birakmak istiyorum.
Esimde dün hastaneden cikti. Bas agrisindan haric sükür cok agrisi yok. Doktor ilk hafta zorlar demisdi.
Bende kışlık işine hiç giremedim.A Asmin75 geçmiş olsun canım
Ben hala domates işine giremedim
Çünkü domates bulamadım eşim dün ve bugünde calisiyor 2 gündür evdeki ufak işlerle ilgileniyorum
Tulum uymamisti yatak odasına eski salon tulumu kestirmistim anca asabildim geçenlerde int den mutfak masami sattım buraya göre ölçü alıp özel yaptıracağım eskileri uygulamalardan satmaya karar verdim ama kargoya gidecek vakit bulamıyorumsattigim tülü 1 haftadır kargoya veremedim sabah 7de çocuklar servise biniyor ben ise gidip 6dela eve varıyorum çocuklarla eve giriyorum o saatten sonrada gidemiyorum biryereevde çocuklarıda bırakacak kimse olmayınca hicbiryere cikamiyorum...
Hayatımdaki tek değişiklik kitap okumaya başlamış olmam inşallah bırakmam yine
Güzel bir Eylül olsun hepimize