Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Benim oğlumda annemlerde.Bende 3 haftada bir gidiyorum 9gün kalıp geliyorum.Onada bizede iyi geldi😁Para hep su gibi gidiyor sağlık olsun bak ne güzel kendi evini döşüyorsun sağlıklada otur inş darısı bana😃Bende robot süpürge aldım biraz yükün hafiflesin evim temiz olsun kendimi şımartayım dedim 6 taksit ödeyecegız😂Geçen ayda bileklik kolye çeyrek altın aldım 🧿yeter çok şükür
Gule gule kullan aldiklarini
Robotu iyiki almisim çok memnunum gerçekten benim 1 taksiti kaldı

Selam kizlar,

esim 1 haftadir türkyede. Haftaya döncek yine. Bende iznimin ilk haftasini iycene dinlendim, bu haftada tüm günüm kizla parkda geciyor 😁
Yanliz izine ayrildigimdan beri 3,5 kg verdim 😂 oda cok hareket etmiyorum ama isdeyken daha fazla yemek yedigimi anladim 😁
Bakalim ise baslayincada kilo vere bilecekmiyim.
Bende pek anlatilcak birsey yok su an, tüm günüm parkda geciyor dedigim gibi.
Siz ne yaptiniz?

Selam kızlar, hava burda okadar sıcakkı bu yaz ama şikayet etmiyorum😬
K kahvemsi mutluluk terfin hayırlı, bereketli olsun.
karamelli_turta karamelli_turta yeni eve taşınmanın heyecanı bir başka, huzurla oturun yeni evimizde🙏
Kızlar ben anca iş ev başka bişey yok, inanılmaz yoruluyorum bir de bahçe tabi. Ani bir kararla Türkiye ye bilet aldık dün; ben bide oğlum için. Müstakbel eşim bi tatil hallettiğimi düşünüyormuş😎. Bu yıl gitmeye nıyetim yoktu aslında biletler bi ev parası.

Hayırlı olsun Allah kolaylık versin inşallah🙋🏻‍♀️
Bende yeni adresten bildiriyorum😅
1 hafta oldu tasinali baya bitti sadece çocukların odalari hazır değil pazar kendileriyle beraber düzenleriz inşallah.
Doğalgaz için bugün başvuruyu da tamamladık bir büyük eksiğimiz o zaten.Vestiyer ve 4 mutfak sandalyesi alınacak acele olmamakla beraber öncelik bunlarda bulabilirsem☺️burası cok sessiz önceden 2 gün okumazsam sayfalara yetisemezdim şimdi kimsecikler yok tatilde misiniz nerelerdesiniz ?
S Sahandayumurta senin de evin hayırlı olsun, saglikla huzurla oturun. Başta çok masraflı yeni ev ama çok ta heyecanlı.

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii çok geçmiş olsun, hafif atlattığına sevındim, çok yorma kendini.
Tesekkur ederim canim
Su an canımın çıktığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam🤣
Temizlik yapalım dedim kızla. Allahin ergeni kavga dövüş odasından çıkmıyor tek başıma öldüm.
Bahçeden domates biber gelmisti domatesleri sos yaptim biberlerin bir kısmını doğrayıp dondurucuya attim aci olanlarida turşu yaptim. Yemek yapacak takatim kalmadı menemen yicez
Yarinda malzeme alıp kahvaltilik sos yapmaya başlamam lazım

helloo kızlar nasılsınız
ben iyiyim şükür Allahım bugunumuzu aratmasın
annem kirada, ev satıldı dıye baska ev aramak zorunda kalmıstık 3 ay sonunda bulduk şükür 3500e 25 yıllık ev:110: şükür bugunumuze onu da bulamayabılırdık. oglusum yaklasık bir aya krese baslıcak ınsAllah cok heyecanlıyım bakalm neler olacak

Selam kizlar,

bekledigim zam olayi oldu kizlar 🎉🎉🎉 müthis bir zam aldim eski sirketdeki is tercübelerimi tanidilar diye veeee simdiye kadar aldigimin maasin farkinida ödüyeceklermis 😁 artik gayet rahat gecine bilcez. Farkida ödüyecekler diye kenardada yine paramiz var sükür.
Esimde ameliyatdan sonra ise gire bilirse onun kazandigini full kenara ta biliriz. Annemede yine destek ola bilcem.
Iki gündür cok keyfliyim yani 😁 Sükür yine hersey yoluna girdi.

Selam kızlar, hava burda okadar sıcakkı bu yaz ama şikayet etmiyorum😬
K kahvemsi mutluluk terfin hayırlı, bereketli olsun.
karamelli_turta karamelli_turta yeni eve taşınmanın heyecanı bir başka, huzurla oturun yeni evimizde🙏
Kızlar ben anca iş ev başka bişey yok, inanılmaz yoruluyorum bir de bahçe tabi. Ani bir kararla Türkiye ye bilet aldık dün; ben bide oğlum için. Müstakbel eşim bi tatil hallettiğimi düşünüyormuş😎. Bu yıl gitmeye nıyetim yoktu aslında biletler bi ev parası.
Teşekkür ederim 😇güzel dileklerin için

helloo kızlar nasılsınız
ben iyiyim şükür Allahım bugunumuzu aratmasın
annem kirada, ev satıldı dıye baska ev aramak zorunda kalmıstık 3 ay sonunda bulduk şükür 3500e 25 yıllık ev:110: şükür bugunumuze onu da bulamayabılırdık. oglusum yaklasık bir aya krese baslıcak ınsAllah cok heyecanlıyım bakalm neler olacak
Hayirli olsun anneciğinin evi uykucum.
Oglusu nokul dönemi hayirli olsun 😍 ya ne güzel heyecanlar

Selam kizlar,

bekledigim zam olayi oldu kizlar 🎉🎉🎉 müthis bir zam aldim eski sirketdeki is tercübelerimi tanidilar diye veeee simdiye kadar aldigimin maasin farkinida ödüyeceklermis 😁 artik gayet rahat gecine bilcez. Farkida ödüyecekler diye kenardada yine paramiz var sükür.
Esimde ameliyatdan sonra ise gire bilirse onun kazandigini full kenara ta biliriz. Annemede yine destek ola bilcem.
Iki gündür cok keyfliyim yani 😁 Sükür yine hersey yoluna girdi.
Asminnn bunu kutlamalıyız 🥂🤩
Tebrik ederim seni bugün aldığım en güzel haber

X