- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.663
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.181
Allah şifa versinTesekkur ederim canlar
Iyiyim turtisim. Ağrım yok baya yoğun bir grip şeklinde anlatıyorum şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versinTesekkur ederim canlar
Iyiyim turtisim. Ağrım yok baya yoğun bir grip şeklinde anlatıyorum şükür
Tesekkur ederim canimAllah şifa versin
Gule gule kullan aldiklariniBenim oğlumda annemlerde.Bende 3 haftada bir gidiyorum 9gün kalıp geliyorum.Onada bizede iyi geldiPara hep su gibi gidiyor sağlık olsun bak ne güzel kendi evini döşüyorsun sağlıklada otur inş darısı banaBende robot süpürge aldım biraz yükün hafiflesin evim temiz olsun kendimi şımartayım dedim 6 taksit ödeyecegızGeçen ayda bileklik kolye çeyrek altın aldım yeter çok şükür
cok gecmis olsun canim. Umsrim hafif gecerSelam millet nur topu gibi pozitif covidim oldu
kendini cok yorma yinede canimHazir evdeyim dedim dolap içlerine giristim.
Sonra kislik hazırlarken en azından bi is bitmis olur
Tesekkur ederim canim grip gibi atlatıyorum sukurcok gecmis olsun canim. Umsrim hafif gecer
Yok yormuyorum günde bir dolap ici hallediyorum cumartesiye biterkendini cok yorma yinede canim
S Sahandayumurta senin de evin hayırlı olsun, saglikla huzurla oturun. Başta çok masraflı yeni ev ama çok ta heyecanlı.Hayırlı olsun Allah kolaylık versin inşallah
Bende yeni adresten bildiriyorum
1 hafta oldu tasinali baya bitti sadece çocukların odalari hazır değil pazar kendileriyle beraber düzenleriz inşallah.
Doğalgaz için bugün başvuruyu da tamamladık bir büyük eksiğimiz o zaten.Vestiyer ve 4 mutfak sandalyesi alınacak acele olmamakla beraber öncelik bunlarda bulabilirsemburası cok sessiz önceden 2 gün okumazsam sayfalara yetisemezdim şimdi kimsecikler yok tatilde misiniz nerelerdesiniz ?
Tesekkur ederim canimCennetmeyvesii çok geçmiş olsun, hafif atlattığına sevındim, çok yorma kendini.
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinSelam kızlar, hava burda okadar sıcakkı bu yaz ama şikayet etmiyorum
K kahvemsi mutluluk terfin hayırlı, bereketli olsun.
karamelli_turta yeni eve taşınmanın heyecanı bir başka, huzurla oturun yeni evimizde
Kızlar ben anca iş ev başka bişey yok, inanılmaz yoruluyorum bir de bahçe tabi. Ani bir kararla Türkiye ye bilet aldık dün; ben bide oğlum için. Müstakbel eşim bi tatil hallettiğimi düşünüyormuş. Bu yıl gitmeye nıyetim yoktu aslında biletler bi ev parası.
Hayirli olsun anneciğinin evi uykucum.helloo kızlar nasılsınız
ben iyiyim şükür Allahım bugunumuzu aratmasın
annem kirada, ev satıldı dıye baska ev aramak zorunda kalmıstık 3 ay sonunda bulduk şükür 3500e 25 yıllık ev şükür bugunumuze onu da bulamayabılırdık. oglusum yaklasık bir aya krese baslıcak ınsAllah cok heyecanlıyım bakalm neler olacak
Asminnn bunu kutlamalıyızSelam kizlar,
bekledigim zam olayi oldu kizlar müthis bir zam aldim eski sirketdeki is tercübelerimi tanidilar diye veeee simdiye kadar aldigimin maasin farkinida ödüyeceklermis artik gayet rahat gecine bilcez. Farkida ödüyecekler diye kenardada yine paramiz var sükür.
Esimde ameliyatdan sonra ise gire bilirse onun kazandigini full kenara ta biliriz. Annemede yine destek ola bilcem.
Iki gündür cok keyfliyim yani Sükür yine hersey yoluna girdi.
sagol canim üzerimden gercekten büyük bir yük kalktiAsminnn bunu kutlamalıyız
Tebrik ederim seni bugün aldığım en güzel haber
sagolasın turtişimm yaa daha dün paylasmıstım dogdu diye sımdı veli mi olacagım benHayirli olsun anneciğinin evi uykucum.
Oglusu nokul dönemi hayirli olsun ya ne güzel heyecanlar
canımm gözün aydın Allah bin bereket versin darısı eşimin basınasagol canim üzerimden gercekten büyük bir yük kalkti