Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam bayanlar🙋🏻‍♀️
Biz bir tatil yapıp geldik...İyi geldi ama kötü bir maddi girişim oldu, toparlariz inşallah senede 1 yaz tatili fırsatımız oluyor sene boyu çalışıyoruz bunu da yapmazsak motivasyonumuz kaçar dedim ve bazı ödemeler için çekeceğim ihtiyaç kredisini biraz fazla çektim ailecek gittik geldik çok şükür...
Yorgunluğu attık sayilir haftaya iş başı olmadan biraz kışlık hazırlamam gerek...domatesi alan kaçtan aldı acaba? hiç fiyatlardan haberim yok yarın pazar var bakacağım.
İki gündür okul ihtiyaçlarını tamamlamaya çalışıyorum online dan baya bişey aldım ama eksikler de var tabi ufak ufak almazsak tek seferde zor oluyor...

Selam kizlar,

bekledigim zam olayi oldu kizlar 🎉🎉🎉 müthis bir zam aldim eski sirketdeki is tercübelerimi tanidilar diye veeee simdiye kadar aldigimin maasin farkinida ödüyeceklermis 😁 artik gayet rahat gecine bilcez. Farkida ödüyecekler diye kenardada yine paramiz var sükür.
Esimde ameliyatdan sonra ise gire bilirse onun kazandigini full kenara ta biliriz. Annemede yine destek ola bilcem.
Iki gündür cok keyfliyim yani 😁 Sükür yine hersey yoluna girdi.
Coook sevindim senin adina Asmin 🤗

Selam
Aöf den 15 sene önce kayıt yapıp ilgilenmediğim okulunu 2.5 yılda bitirip mezun oldum bugün itibariyle 💃💃💃🥳🥳
Bu sene inşallah ofisimi açmak kısmet olur 🤲

Bu hafta hep güzel haberler, gelişmeler oldu hayatımızda. İnşallah bundan sonra çok daha güzel günleri olur herkesin ❤️
Tebrikler ne güzel haberler varmis burda ☺️

Selam kizlar,

bekledigim zam olayi oldu kizlar 🎉🎉🎉 müthis bir zam aldim eski sirketdeki is tercübelerimi tanidilar diye veeee simdiye kadar aldigimin maasin farkinida ödüyeceklermis 😁 artik gayet rahat gecine bilcez. Farkida ödüyecekler diye kenardada yine paramiz var sükür.
Esimde ameliyatdan sonra ise gire bilirse onun kazandigini full kenara ta biliriz. Annemede yine destek ola bilcem.
Iki gündür cok keyfliyim yani 😁 Sükür yine hersey yoluna girdi.
Cok sevindim canım bereketli olsun maaşın.😍
Kizlar girmedim bir süredir nasilsiniz hepiniz? Güzel haberlerinizi okudum cok sevindim. Witch sana da gecmis olsun iyisindir herhalde.
Cok sukur canim iyiyim sagol😍

Günaydin kizlar,

aksam isyerindeki kizlarla yemege gitcez, umarim güzel gecer.
Haftaya esimin ameliyati, bakalim nasil gececek.
Iyi bir is teklifi aldi yine, ama yine araba isi. 8 saat ilaclarin arasinda is yapacak. Ben istemiyorum o isi. Para kazanacagiz diye sagligimizdan olmuyalim. Bir iki is imkani daha var, bence onlar daha iyi, parasi daha az olsa bile. Hakkimizda hayirlisi.
Is yeride bu aralar daha sakin, umarim böyle kalir.
Sizler ne yapiyorsunuz? Herkes tatilde mi?

Selam kızlar
Bugun genel ayrintili bir temizlik yaptık yardıma bir bayan aldım. Halıları yıkamaya verdim.
Kış için domates konserleri ve kahvaltilik sos yapacagim en son turşuyla işleri bitirmek istiyorum.
karamelli_turta karamelli_turta canim bu ay 5 gr altin aldım eklersin.

Selam kızlar
Bugun genel ayrintili bir temizlik yaptık yardıma bir bayan aldım. Halıları yıkamaya verdim.
Kış için domates konserleri ve kahvaltilik sos yapacagim en son turşuyla işleri bitirmek istiyorum.
karamelli_turta karamelli_turta canim bu ay 5 gr altin aldım eklersin.
bereketli olsun canim 🧿

kiz mekan bizim kimseler yok. Hadi sebehe kadar dens dens dens 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 😂😂😂

kizlar benim haftam iyi devam ediyor. Belediyede calisdigim icin maas icin belli sürecler var, ve basamaklar var. Ilk sürec 1 yil ardindan zam, ikinci iki yil ardindan zam, ücüncüsü 3 yil filan. 6 ya kadar gidiyor. Benim eski sirketimdeki 12 yili taniyinca 5 inci basamaga atladim direk. Maasim tabi ona göre yükseldi ve simdiye kadar aldigim maasla bugün aldigim maasin farkinida ödediler.
Bugün baktim 5 inci basamagin 2 yilini 12 yil icin tanimislar, e bide nerdese 1,5 yil orda calisiyorum onun icin 20 ay sonra, son basamaga gececegim 🎉🎉🎉 yani son zamida alip emeklilige kadar o maasla devam edecegim. Hem cok rahat gecinip kenarada ata bilcez insallah, hemde emekliligimde iyi birikecek böylece. Cok sevindim bugün 20 ayi okuyunca ☺️☺️☺️

Merhabalar,
Altin birikimi yapmak istiyorum ben de.Fakat fiziki altin cekebilecegim bir banka olsun istiyorum.Kuveyt turk haricinde bir banka var mi tavsiye edebileceginiz.Simdiden teşekkürler..
Merhaba,
ben yardimci olamiyacagim malesef. Belki obir arkadaslardan biri bilir.

kiz mekan bizim kimseler yok. Hadi sebehe kadar dens dens dens 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 😂😂😂

kizlar benim haftam iyi devam ediyor. Belediyede calisdigim icin maas icin belli sürecler var, ve basamaklar var. Ilk sürec 1 yil ardindan zam, ikinci iki yil ardindan zam, ücüncüsü 3 yil filan. 6 ya kadar gidiyor. Benim eski sirketimdeki 12 yili taniyinca 5 inci basamaga atladim direk. Maasim tabi ona göre yükseldi ve simdiye kadar aldigim maasla bugün aldigim maasin farkinida ödediler.
Bugün baktim 5 inci basamagin 2 yilini 12 yil icin tanimislar, e bide nerdese 1,5 yil orda calisiyorum onun icin 20 ay sonra, son basamaga gececegim 🎉🎉🎉 yani son zamida alip emeklilige kadar o maasla devam edecegim. Hem cok rahat gecinip kenarada ata bilcez insallah, hemde emekliligimde iyi birikecek böylece. Cok sevindim bugün 20 ayi okuyunca ☺️☺️☺️
gözün aydın asmincimmm

X