- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.201
tesekür ederim canim insallah hersey gönlünüzce olurcanımm gözün aydın Allah bin bereket versin darısı eşimin basına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekür ederim canim insallah hersey gönlünüzce olurcanımm gözün aydın Allah bin bereket versin darısı eşimin basına
Coook sevindim senin adina AsminSelam kizlar,
bekledigim zam olayi oldu kizlar müthis bir zam aldim eski sirketdeki is tercübelerimi tanidilar diye veeee simdiye kadar aldigimin maasin farkinida ödüyeceklermis artik gayet rahat gecine bilcez. Farkida ödüyecekler diye kenardada yine paramiz var sükür.
Esimde ameliyatdan sonra ise gire bilirse onun kazandigini full kenara ta biliriz. Annemede yine destek ola bilcem.
Iki gündür cok keyfliyim yani Sükür yine hersey yoluna girdi.
Tebrikler ne güzel haberler varmis burdaSelam
Aöf den 15 sene önce kayıt yapıp ilgilenmediğim okulunu 2.5 yılda bitirip mezun oldum bugün itibariyle
Bu sene inşallah ofisimi açmak kısmet olur
Bu hafta hep güzel haberler, gelişmeler oldu hayatımızda. İnşallah bundan sonra çok daha güzel günleri olur herkesin
Cok sevindim canım bereketli olsun maaşın.Selam kizlar,
bekledigim zam olayi oldu kizlar müthis bir zam aldim eski sirketdeki is tercübelerimi tanidilar diye veeee simdiye kadar aldigimin maasin farkinida ödüyeceklermis artik gayet rahat gecine bilcez. Farkida ödüyecekler diye kenardada yine paramiz var sükür.
Esimde ameliyatdan sonra ise gire bilirse onun kazandigini full kenara ta biliriz. Annemede yine destek ola bilcem.
Iki gündür cok keyfliyim yani Sükür yine hersey yoluna girdi.
Cok sukur canim iyiyim sagolKizlar girmedim bir süredir nasilsiniz hepiniz? Güzel haberlerinizi okudum cok sevindim. Witch sana da gecmis olsun iyisindir herhalde.
Cok sevindim canım bereketli olsun maaşın.
Cok sukur canim iyiyim sagol
Tesekür ederim canimCok sevindim canım bereketli olsun maaşın.
Cok sukur canim iyiyim sagol
bereketli olsun canimSelam kızlar
Bugun genel ayrintili bir temizlik yaptık yardıma bir bayan aldım. Halıları yıkamaya verdim.
Kış için domates konserleri ve kahvaltilik sos yapacagim en son turşuyla işleri bitirmek istiyorum.
karamelli_turta canim bu ay 5 gr altin aldım eklersin.
Tenkyu bebisimbereketli olsun canim
kiz mekan bizim kimseler yok. Hadi sebehe kadar dens dens densTenkyu bebisim
Merhaba,Merhabalar,
Altin birikimi yapmak istiyorum ben de.Fakat fiziki altin cekebilecegim bir banka olsun istiyorum.Kuveyt turk haricinde bir banka var mi tavsiye edebileceginiz.Simdiden teşekkürler..
gözün aydın asmincimmmkiz mekan bizim kimseler yok. Hadi sebehe kadar dens dens dens
kizlar benim haftam iyi devam ediyor. Belediyede calisdigim icin maas icin belli sürecler var, ve basamaklar var. Ilk sürec 1 yil ardindan zam, ikinci iki yil ardindan zam, ücüncüsü 3 yil filan. 6 ya kadar gidiyor. Benim eski sirketimdeki 12 yili taniyinca 5 inci basamaga atladim direk. Maasim tabi ona göre yükseldi ve simdiye kadar aldigim maasla bugün aldigim maasin farkinida ödediler.
Bugün baktim 5 inci basamagin 2 yilini 12 yil icin tanimislar, e bide nerdese 1,5 yil orda calisiyorum onun icin 20 ay sonra, son basamaga gececegim yani son zamida alip emeklilige kadar o maasla devam edecegim. Hem cok rahat gecinip kenarada ata bilcez insallah, hemde emekliligimde iyi birikecek böylece. Cok sevindim bugün 20 ayi okuyunca