Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar,

esim bugün türkyeye uctu kardesinin dügününe. Kizim haftaya kresde, bende kendime biraz vakit ayirabilecegim. Izin aldim iki hafta, ikinci hafta kres yok, tüm günümüz parkda gecerer kizimla herhalde 😄
Parasal durumlar pek iyi degil, kenarda sadece altinlarimiz kaldi. Benim zam olayida ayin 16 sinda belli olacakmis. Olursa iyi toparlariz. Esimde ekimde ise baslarsa zaten rahatlariz.
Sizler ne yapiyorsunuz? Herkes nerede?

Selam kızlar
Bu ay zam ile birlikte terfi aldım. Çok şükür artık biraz kendimi toparlarim.
Kutlamak için bugun bir kaçamak yapıp sehirdisina geldik
İş dışında hayatımda pek de birşey yok benim 🙈
tebrik ederim canim, bereketli olsun 😘 bence arada kacamak yapmak iyi fikir, cok calisiyorsun cünkü

Selam kızlar
Bu ay zam ile birlikte terfi aldım. Çok şükür artık biraz kendimi toparlarim.
Kutlamak için bugun bir kaçamak yapıp sehirdisina geldik
İş dışında hayatımda pek de birşey yok benim 🙈
Tebrikler canım çok sevindim bereketli olsun zamlı maasin

Selam kizlar,

esim bugün türkyeye uctu kardesinin dügününe. Kizim haftaya kresde, bende kendime biraz vakit ayirabilecegim. Izin aldim iki hafta, ikinci hafta kres yok, tüm günümüz parkda gecerer kizimla herhalde 😄
Parasal durumlar pek iyi degil, kenarda sadece altinlarimiz kaldi. Benim zam olayida ayin 16 sinda belli olacakmis. Olursa iyi toparlariz. Esimde ekimde ise baslarsa zaten rahatlariz.
Sizler ne yapiyorsunuz? Herkes nerede?
Selâm cnm 🙋🏻‍♀️
Izin iyi gelecek dinlenirsin keyfine bakarsin.
Os güç yerleşme derken anca geldim🙂

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii geçmiş olsun
Bende ay sonuna kadar izne ayrıldım sonunda, en korktuğum izni pozitif geçirmek vakalar arttı ve ben son 2 haftadır devamlı temasliydim neyseki teğet gecti her seferinde...
Çocukları aldık geldik ve artık yerleştik diyebilirim çocuklar olmayınca yerlesememisim ben😅cumaya tatil ayarladık borçta çok ama çok bunaldim ve büyük ihtimalle uzun bı sure dinlenemiyecegim bir daha inşallah iyi gelir:KK51:

Bende ay sonuna kadar izne ayrıldım sonunda, en korktuğum izni pozitif geçirmek vakalar arttı ve ben son 2 haftadır devamlı temasliydim neyseki teğet gecti her seferinde...
Çocukları aldık geldik ve artık yerleştik diyebilirim çocuklar olmayınca yerlesememisim ben😅cumaya tatil ayarladık borçta çok ama çok bunaldim ve büyük ihtimalle uzun bı sure dinlenemiyecegim bir daha inşallah iyi gelir:KK51:
Çocuklar da geldiyse tamam artik yerleşmiş sayılıyorsunuz😁
Tatil çok iyi gelecek iyi eğlenceler yumurtacim 😊

Gunaydinnn din din 🥰
Çocuklarımın gelmesine son 2 🙆🏻‍♀️
Çok çok özledim tam bir ay oldu memleketteler.
Tam anlamiyla yerleşmiş sayılalim bizde gelsinler de.
Mutfak için perde siparişimde sorun yaşayınca hevesim kaçtı son 15 gündür sinir olup yenilerine bakmamıştım dün bir perdeci ile anlaştık bu hafta hazırlayacak uf sorunsuz olur umarım.
Bugün de dağıttım paralari çok şükür 🤑
Ödemeleri yaptim.
Ocak ayına kadar epey yüksek.
Benim bu yıl birikim eve oldu 🙂
Plân değişince.
Siz nasılsınız ne var ne yok?

Geçmiş olsun kuzum
Nasılsın ? Şikayetin var miydi hafif geçiyordur umarim
Tesekkur ederim canlar
Iyiyim turtisim. Ağrım yok baya yoğun bir grip şeklinde anlatıyorum şükür

Gunaydinnn din din 🥰
Mutfak için perde siparişimde sorun yaşayınca hevesim kaçtı son 15 gündür sinir olup yenilerine bakmamıştım dün bir perdeci ile anlaştık bu hafta hazırlayacak uf sorunsuz olur umarım.
Ödemeleri yaptim.
Plân değişince.
ALLAH kavuştursun kuzum
Allah bereket versin ne güzel bi yere gitti birikimlerin
Bende kızı özel okula kaydettirdim ödemeleri çok yüksek yinede ayda bi kac gr alma hedefim var bakalim.

ALLAH kavuştursun kuzum
Allah bereket versin ne güzel bi yere gitti birikimlerin
Bende kızı özel okula kaydettirdim ödemeleri çok yüksek yinede ayda bi kac gr alma hedefim var bakalim.
Sağol canım amin..
Öyle oldu kuzum bu yıl hayatimdaki değişikliğin kralı oldu diyebilirim.
Hayırlı olsun kızının yeni okulu da.
Okul ödemeleri bizim de yüklü o da bir taraftan sıkıştırdı biraz,buna şükür diyeyim halloluyor yine de.

Gunaydinnn din din 🥰
Ödemeleri yaptim.
Plân değişince.
Benim oğlumda annemlerde.Bende 3 haftada bir gidiyorum 9gün kalıp geliyorum.Onada bizede iyi geldi😁Para hep su gibi gidiyor sağlık olsun bak ne güzel kendi evini döşüyorsun sağlıklada otur inş darısı bana😃Bende robot süpürge aldım biraz yükün hafiflesin evim temiz olsun kendimi şımartayım dedim 6 taksit ödeyecegız😂Geçen ayda bileklik kolye çeyrek altın aldım 🧿yeter çok şükür

X