- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.667
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.161
Selam kızlarUzun bir aradan sonra bugün 3 çeyrek altın aldımBayram önceside 5gr kolye aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canim, bereketli olsun bence arada kacamak yapmak iyi fikir, cok calisiyorsun cünküSelam kızlar
Bu ay zam ile birlikte terfi aldım. Çok şükür artık biraz kendimi toparlarim.
Kutlamak için bugun bir kaçamak yapıp sehirdisina geldik
İş dışında hayatımda pek de birşey yok benim
Tebrikler canım çok sevindim bereketli olsun zamlı maasinSelam kızlar
Selâm cnmSelam kizlar,
esim bugün türkyeye uctu kardesinin dügününe. Kizim haftaya kresde, bende kendime biraz vakit ayirabilecegim. Izin aldim iki hafta, ikinci hafta kres yok, tüm günümüz parkda gecerer kizimla herhalde
Parasal durumlar pek iyi degil, kenarda sadece altinlarimiz kaldi. Benim zam olayida ayin 16 sinda belli olacakmis. Olursa iyi toparlariz. Esimde ekimde ise baslarsa zaten rahatlariz.
Sizler ne yapiyorsunuz? Herkes nerede?
Tebrik ederim kahvemsimSelam kızlar
Kolaylıkla atlatırsın umarım canımSelam millet nur topu gibi pozitif covidim oldu
Tesekkur ederim canimKolaylıkla atlatırsın umarım canım
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun kuzumSelam millet nur topu gibi pozitif covidim oldu
Çocuklar da geldiyse tamam artik yerleşmiş sayılıyorsunuzCennetmeyvesii geçmiş olsun
Bende ay sonuna kadar izne ayrıldım sonunda, en korktuğum izni pozitif geçirmek vakalar arttı ve ben son 2 haftadır devamlı temasliydim neyseki teğet gecti her seferinde...
Çocukları aldık geldik ve artık yerleştik diyebilirim çocuklar olmayınca yerlesememisim bencumaya tatil ayarladık borçta çok ama çok bunaldim ve büyük ihtimalle uzun bı sure dinlenemiyecegim bir daha inşallah iyi gelir
Cennetmeyvesii geçmiş olsun
Bende ay sonuna kadar izne ayrıldım sonunda, en korktuğum izni pozitif geçirmek vakalar arttı ve ben son 2 haftadır devamlı temasliydim neyseki teğet gecti her seferinde...
Çocukları aldık geldik ve artık yerleştik diyebilirim çocuklar olmayınca yerlesememisim bencumaya tatil ayarladık borçta çok ama çok bunaldim ve büyük ihtimalle uzun bı sure dinlenemiyecegim bir daha inşallah iyi gelir
Tesekkur ederim canlarGeçmiş olsun kuzum
Nasılsın ? Şikayetin var miydi hafif geçiyordur umarim
ALLAH kavuştursun kuzumGunaydinnn din din
Çocuklarımın gelmesine son 2
Çok çok özledim tam bir ay oldu memleketteler.
Tam anlamiyla yerleşmiş sayılalim bizde gelsinler de.
Mutfak için perde siparişimde sorun yaşayınca hevesim kaçtı son 15 gündür sinir olup yenilerine bakmamıştım dün bir perdeci ile anlaştık bu hafta hazırlayacak uf sorunsuz olur umarım.
Bugün de dağıttım paralari çok şükür
Ödemeleri yaptim.
Ocak ayına kadar epey yüksek.
Benim bu yıl birikim eve oldu
Plân değişince.
Siz nasılsınız ne var ne yok?
Biraz daha hafif geçiyor olmasi iyi haber birkaç güne toparlarsin iyice. Limon zencefil sarımsak bunlari bol tüket cnmTesekkur ederim canlar
Iyiyim turtisim. Ağrım yok baya yoğun bir grip şeklinde anlatıyorum şükür
Sağol canım amin..ALLAH kavuştursun kuzum
Allah bereket versin ne güzel bi yere gitti birikimlerin
Bende kızı özel okula kaydettirdim ödemeleri çok yüksek yinede ayda bi kac gr alma hedefim var bakalim.
Benim oğlumda annemlerde.Bende 3 haftada bir gidiyorum 9gün kalıp geliyorum.Onada bizede iyi geldiPara hep su gibi gidiyor sağlık olsun bak ne güzel kendi evini döşüyorsun sağlıklada otur inş darısı banaBende robot süpürge aldım biraz yükün hafiflesin evim temiz olsun kendimi şımartayım dedim 6 taksit ödeyecegızGeçen ayda bileklik kolye çeyrek altın aldım yeter çok şükürGunaydinnn din din
Çocuklarımın gelmesine son 2
Çok çok özledim tam bir ay oldu memleketteler.
Tam anlamiyla yerleşmiş sayılalim bizde gelsinler de.
Mutfak için perde siparişimde sorun yaşayınca hevesim kaçtı son 15 gündür sinir olup yenilerine bakmamıştım dün bir perdeci ile anlaştık bu hafta hazırlayacak uf sorunsuz olur umarım.
Bugün de dağıttım paralari çok şükür
Ödemeleri yaptim.
Ocak ayına kadar epey yüksek.
Benim bu yıl birikim eve oldu
Plân değişince.
Siz nasılsınız ne var ne yok?