Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar,

kresden haber geldi kizin saatlerini degistircekler eylülden ihtibaren ☺️ Böylece birimiz götüre, birimizde ala bilecegiz kizi. Esimin is bulmasi ve tüm gün calismasi böylece mümkün olcak.
Yarin doktoruyla görüsecegiz, umarim direk izinden sonra ameliyat ola bilir.
Cidden ikimiz full calisirsak baya rahatliyacagiz.
Yarin icin izin aldim, esimin doktoruyla görüsecegiz, sonra ben dis doktoruna gitcem, dolgu yapilcak. Allahdan arkadasim doktorun yaninda calisiyor, böylece izin günüme denk getirdik, mesailerim elimde kaliyor.
Sizde ne var yok?

Yine de iyi yakalamışsınız. Ben de eşime çok kızıyorum, pandemiden yüzlerce ev ilanı gösterdim, hiç oralı olmadı. Affedemiyorum içimde. Aylık ödemeniz ne kadar 500 bine merak ettim. Hangi bankadan çektiniz acaba?
Nasip galiba yoksa çok beğendiğim evler oldu şuan aldiğimizdan daha iyi ve daha uyguna ama kısmetimiz burasiymis demek.. vakıftan 10 yıl 8200 ama diğer bankalar 500 bile vermedi daha önce veriyorlardı mevcut şartlardan sanırım artık kredi çekmekte zorlaştı ucundan yakaladik gerçekten.İnsallah gönlüne göre verir Rabbim huzur ve sağlık en önemlisi bu süreçte hem huzurum kaçtı hemde sağlığım...artık önüme bakiyorum güzel günler gelir inşallah🤲🏻

Selam kizlar,

nurtopu gibi coronamiz oldu. Silece positiv ciktik. Sükür simdilik hafif geciyor.
Bu hafta rapor alcam. Umsrim 1 hafta icinde atlatiriz.
Is yerinde maas konusunda yükselme talep etmisdim, halen sonucu gelmedi onu bekliyorum. O olursa baya bir rahatliyacagiz.
Asmınn cok gecmıs olsun.
Ben sımdı gordum.

Selam kızlar ev alma hayaliyle baslamistim gruba yazmaya alamayınca birakmistim...
Şimdi Allah'a şükür ki ev sahibi oldum 15inde ödemelere başlayacağız haftaici tadilat var bayramdan sonrada tasinicam inşallah 🤲🏻
Allah'ım herkese gönlündeki versin dilerim🥰
Ödemelere hiç değinmeden konuyu kapatsam daha iyi olacak herkes bunalıma girer yoksa🤣
Büyük bir borç içine girdik çünkü sevgili esimbenden habersiz peşinatın bı kısmını aylar önce abisine iş kurşun diye vermiş :işsiz:çok sorunlar yaşadık maddi manevi bu dönemde şimdiyse paranın bir kısmını hala alamadigimiz için eksiler ve kartlar patlattik sonumuz hayrolsun ins biran once alacağımızı aliriz da tekrar düzene sokariz ama alamazsak ödemelerde zorlanırız mecburen arabayı satacağız ki elimiz ayağımız çünkü ise servisle gitsekte 2 ufak çocukla araba mecburiyet😕
Gule gule oturun:dua:

Gunaydin hatunlar
Pek sessizsiniz bea
Ben bankadaki gramlari bozdurup 2 tane bileeeennnzik yaptim🤣🤣 iyimi yaptim kötümü bilmiyorum. Ülkenin gidişatı hoşuma gitmiyor bir süre en azından seçime kadar bankada para tutmamaya çalışacağım.
Hayırlı olsun witchhh
Durumlar benim de hiç hoşuma gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum.
Rica ederim😊
Kenarda 1 liraniz bile olsa tl olarak tutmayın demişti ekonomistin biri
Ekonomist hakli kızlar maalsef
Selam kizlar,

biz covid i sükür hafif gecirdik. Sali ise döndüm, isler birikmis, bir kac günümü daha alir düzene sokmak icin.
Esim burda bahce isiyle calisan bir sirketle görüstü, adam full calisabilirsen ameliyatindan sonra glrüselim dedi. Sirket sahibi türk.
Krese basvuru verdim kizin saatlerini biraz erteliye bilirsek, bende kizi almaya yetisirim, ozaman esim full calisa bilir. Umarim, onylanir, baya rahatlariz. Benim zam olayindan halen ses seda yok.

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii
bencede fiziki elinizde tutmaniz daha iyi.

Esim 4 hafta sonra türkyeye gidecek kardesinin dügününe. 12 g bilezik takmayi düsünüyor. Umsrim o gidene kadar altin biraz düser.

Benim günlerim felaket yogun geciyor bir süredir. Arada bir sizi okuyup kaciyordum yine. Gercekten cok sakin olmus grub. Yine biraz canlandiralim ☺️

Benden bukadar simdilik ☺️
Umarim gönlünüzden geçenler olur asmin 😊
Nasılsın toparladın dimi cnm.

Selam kızlar ev alma hayaliyle baslamistim gruba yazmaya alamayınca birakmistim...
Şimdi Allah'a şükür ki ev sahibi oldum 15inde ödemelere başlayacağız haftaici tadilat var bayramdan sonrada tasinicam inşallah 🤲🏻
Allah'ım herkese gönlündeki versin dilerim🥰
Ödemelere hiç değinmeden konuyu kapatsam daha iyi olacak herkes bunalıma girer yoksa🤣
Büyük bir borç içine girdik çünkü sevgili esimbenden habersiz peşinatın bı kısmını aylar önce abisine iş kurşun diye vermiş :işsiz:çok sorunlar yaşadık maddi manevi bu dönemde şimdiyse paranın bir kısmını hala alamadigimiz için eksiler ve kartlar patlattik sonumuz hayrolsun ins biran once alacağımızı aliriz da tekrar düzene sokariz ama alamazsak ödemelerde zorlanırız mecburen arabayı satacağız ki elimiz ayağımız çünkü ise servisle gitsekte 2 ufak çocukla araba mecburiyet😕
Sahanda yumurta 🤩Hayirli olsun evin cnm
Pürüzler illâ oluyor ama yola çıkmışsınız artik ne güzel.rabbim ödeme kolaylığı versin inş

Teşekkürler babyloading87 babyloading87
Dün itibariyle ev boşaldı ve tadilata başladık herşey çok pahalandigindan ve elimizde nakit kısıtlı olduğundan şimdilik doğalgaz parke ve boya ile bitireceğiz tadilatı ilerleyen zamanda mutfak yenilenecek vestiyer ve çamaşır makinası için dolap yapılacak kısmet olursa
Çıkan ufak tefek şeylerde olacağından çok açılmak istemedim...
Yarın doğalgaz döşenecek Perşembe de parke bayramdan sonra hemen tasinacagiz cunku işlerim yoğunlaşmadan taşınmak istedim.
İnşallah altından kalkarım🙈

karamelli_turta karamelli_turta teşekkürler ☺️
Sende tasiyacaksin evi degilmi okumuştum ozaman yazamamistim...Allah kolaylık versin şimdiden🥰Bende hala hiç bişey toplamadim diyebilirim ev 2 sokak ötede ama vakitte yok evden eve ayarladık ama ufak parçalar için yinede el atmam lazım hiç içimden gelmiyor bakalım ne zaman el aticam:confused:

Dün itibariyle ev boşaldı ve tadilata başladık herşey çok pahalandigindan ve elimizde nakit kısıtlı olduğundan şimdilik doğalgaz parke ve boya ile bitireceğiz tadilatı ilerleyen zamanda mutfak yenilenecek vestiyer ve çamaşır makinası için dolap yapılacak kısmet olursa
Yarın doğalgaz döşenecek Perşembe de parke bayramdan sonra hemen tasinacagiz cunku işlerim yoğunlaşmadan taşınmak istedim.
Kolayliklar diliyorum 🙂
Zamanla yaparsin bazı şeyleri acele etme.
Hepsi hallolacak inş.
Benim de eksiklerim çok yarin çarşıda işlerim var biraz göz gezdireceğim eksikler için.

karamelli_turta karamelli_turta teşekkürler ☺️
Sende tasiyacaksin evi degilmi okumuştum ozaman yazamamistim...Allah kolaylık versin şimdiden🥰Bende hala hiç bişey toplamadim diyebilirim ev 2 sokak ötede ama vakitte yok evden eve ayarladık ama ufak parçalar için yinede el atmam lazım hiç içimden gelmiyor bakalım ne zaman el aticam:confused:
Sagol tesekkur ederim sahanda yumurtam.
Daha taşınmadık ama masraflar fena.
Herşeyin fiyati almış basını gitmiş.
Eviniz yakınmış da bizim komple çevre mahalle değişiyor. Hayirlisi bakalım.

Hayırlı olsun witchhh
Durumlar benim de hiç hoşuma gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum.

Ekonomist hakli kızlar maalsef

Umarim gönlünüzden geçenler olur asmin 😊
Nasılsın toparladın dimi cnm.

Sahanda yumurta 🤩Hayirli olsun evin cnm
Pürüzler illâ oluyor ama yola çıkmışsınız artik ne güzel.rabbim ödeme kolaylığı versin inş
Tenkyu bebisim😘
Kizlar ev alanlar, tasinanlar hepinizinki hayirli olsun.
Ben bu ay icin 15 gram altin aldim karamelli_turta karamelli_turta
bereketli olsun canim

Sagol tesekkur ederim sahanda yumurtam.
Daha taşınmadık ama masraflar fena.
Herşeyin fiyati almış basını gitmiş.
Eviniz yakınmış da bizim komple çevre mahalle değişiyor. Hayirlisi bakalım.
Ne güzel heyecanlar bunlar. Rabbimbizlere de nasip etsin inş.

Hersey gönlünüzce olur insallah

Kolayliklar diliyorum 🙂
Zamanla yaparsin bazı şeyleri acele etme.
Hepsi hallolacak inş.
Benim de eksiklerim çok yarin çarşıda işlerim var biraz göz gezdireceğim eksikler için.
Yeni bir eve tasinmak ne kadar yorucu olsada okadarda güzel ama di mi? Yeni bir düzen, komsulat, cevre. Bazen yenilik insana cok iyi geliyor. Mus mutlu ol yeni evinde canim 😘

X