-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.141
bereketli olsun canimKizlar ev alanlar, tasinanlar hepinizinki hayirli olsun.
Ben bu ay icin 15 gram altin aldimkaramelli_turta
SelamAnasayfamda yazmıştım ama konum buradaymis, altından anlayanlar burada
Şimdi kizlar ben memurum, bu ay 36 aylığına 50 bin kredi çeksem ve gram alsam diyorum. Ne dersiniz? Normalde iradeliyimdir her ay birikim yaparım ama altın sürekli yükseliyor diye karar veremedim. Ne dersiniz?
bereketli olsun canimGunaydin genşler hayirli cumalar
2 gr altin aldım temmuz ayı için canimkaramelli_turta .
Farklar çok geç yatırılmaz umarım. Kartlar kurban derken elde pek bisey kalmadı.
kolay gelsin canimSelam kızlar
Sabahtan beri biraz ev toparladım şükür ama çocuklar kaynanamda 3 haftadir söz verdik geç olmadan gitmemiz lazım 1 saat uzaklıktalar.
Fayans 3000,boya 2500 bayramda bitecek Allah'tan ustalar tanıdik...bayramdan hemen sonra tasinacagiz.Evden eve ayarladık paketleme dahil ama şahsi eşyaları toplamak bile uzun sürüyor...
Sagol canım ☺bereketli olsun canim
zoru bitmis bileIyi geceler kizlar
Yeni adresten bildiriyorum
Büyük bir kısmı hallettik çok şükür
Gözün aydın turtisimIyi geceler kizlar
Hayırlı olsun Allah kolaylık versin inşallahIyi geceler kizlar
Teşekkür ederim sağolasınHayırlı olsun Allah kolaylık versin inşallah
Bende yeni adresten bildiriyorum
1 hafta oldu tasinali baya bitti sadece çocukların odalari hazır değil pazar kendileriyle beraber düzenleriz inşallah.
Doğalgaz için bugün başvuruyu da tamamladık bir büyük eksiğimiz o zaten.Vestiyer ve 4 mutfak sandalyesi alınacak acele olmamakla beraber öncelik bunlarda bulabilirsemburası cok sessiz önceden 2 gün okumazsam sayfalara yetisemezdim şimdi kimsecikler yok tatilde misiniz nerelerdesiniz ?