Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Anasayfamda yazmıştım ama konum buradaymis, altından anlayanlar burada

Şimdi kizlar ben memurum, bu ay 36 aylığına 50 bin kredi çeksem ve gram alsam diyorum. Ne dersiniz? Normalde iradeliyimdir her ay birikim yaparım ama altın sürekli yükseliyor diye karar veremedim. Ne dersiniz?

Selam
Borçla yatirim yapmak bana çok mantıklı gelmiyor doğrusunu söylemek gerekirse.
Ama çok uzun vadede bozdurmayacaksaniz (yani kârı faizini gecene kadar) neden olmasin
ytd.

Selam kızlar
Sabahtan beri biraz ev toparladım şükür ama çocuklar kaynanamda 3 haftadir söz verdik geç olmadan gitmemiz lazım 1 saat uzaklıktalar.
Fayans 3000,boya 2500 bayramda bitecek Allah'tan ustalar tanıdik...bayramdan hemen sonra tasinacagiz.Evden eve ayarladık paketleme dahil ama şahsi eşyaları toplamak bile uzun sürüyor...

kolay gelsin canim

iyi bayramlar,

bugün kizimla bol bol dolasdim, sohbet ede ede yürüdük yanyana. Nekadar büyüdügünü fark etdim Güzel sakin bir gün gecirdik cimcimeyle. Esimde sagolsun dün ben calisirken eve girisip detailli temizlik yaptigi icin, bugün ev isimde yoktu, tüm vaktimi kizimla gecirdim ve dinlendim.
Aksam üstüde markete gitdim. Pazar günü marketler kapali oldugu icin cumartesi aksam sebze ve meyveler indirime giriyor. Böylece alisveriside biraz daha uyguna getire bildim. Artik cumartesi günleri öyle yapcam.
Sizler ne yaptiniz?

Hayırlı bayramlar arkadaşlar
Bayrama kaynanamlarda girdik. Bayram boyu izinliydik yaylaya gidelim dedik sonrada annemlerin yanina düğünde vardı cok istedigim gibi geçmedi...bugün işten cagrildim gece yola düştük geldik mecbur düğünden apar topar çıktık
Gece kaynanamlarda ulaşıp çocukları yatırdık uyuyup sabahta ise geldik...eşimde çalışıyor yarin sabaha kadar.Akşam gidip yine ev toplicam, boya bugün biterse yarın parke takılır bende çocuklar yokken temizlik yaparım...Stres olduk bu dönem bı tasinsak rahatlariz inşallah...
İlk kredi ödemem 10500 kart ekstre 4500 zamlı maaş +geçen aydan kalanla anca öderim.3 tane çeyrek var onları nakliye ve ufak masraflar için kullaniriz.15 inde 12000 karttan ödememiz var 3000 lazım onuda hlledersek süper olur

Iyi geceler kizlar
Yeni adresten bildiriyorum
Büyük bir kısmı hallettik çok şükür
Hayırlı olsun Allah kolaylık versin inşallah
Bende yeni adresten bildiriyorum
1 hafta oldu tasinali baya bitti sadece çocukların odalari hazır değil pazar kendileriyle beraber düzenleriz inşallah.
Doğalgaz için bugün başvuruyu da tamamladık bir büyük eksiğimiz o zaten.Vestiyer ve 4 mutfak sandalyesi alınacak acele olmamakla beraber öncelik bunlarda bulabilirsemburası cok sessiz önceden 2 gün okumazsam sayfalara yetisemezdim şimdi kimsecikler yok tatilde misiniz nerelerdesiniz ?

Teşekkür ederim sağolasın
Sana da kolay gelsin ayni zamanda taşındık.
Abonelik başvuruları tamamladım bende perde hali alındı ama eksikler bitmiyor tâbi.

Selam canlar
İzindeyim bende ayın 1ine kadar
Ama evde işler bitmiyordu
Nane feslegen kekik kuruttum
Yorganlari yatak örtüleri yastiklari yıkadım
Bolca para harcanıyor malesef
Kolesterolüm yüksek çıktı kizartmayida çok severiz amazondan cosori marka sıcak hava fritozu aldım 6 taksitle insallah pişman olmam
Dun bizde günübirlik cocuklari denize götürdük ağustosta yine yapalım dediler.
Bu hafta da il dışına gideceğim çocuklarla arkadaşıma trenle. Birazda orda harcarız. Ağustosta kış hazırlığı temizlik arabanın vizesi Eylül okul masrafı derken ekime kadar harcama
bol.
Allah saglik verinde gerisi kolay insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…