- 19 Mart 2021
- 682
- 1.057
- 33
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.101
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun bilezikleriniz :) bu konuya daha önce bakmamıştım da artık az az kenara altın alıp atayım diye düşünüyorum. Sizce bankada altın hesabı açmak değil de fiziki altın almak mı daha mantıklı?Gunaydin hatunlar
Pek sessizsiniz bea
Ben bankadaki gramlari bozdurup 2 tane bileeeennnzik yaptimiyimi yaptim kötümü bilmiyorum. Ülkenin gidişatı hoşuma gitmiyor bir süre en azından seçime kadar bankada para tutmamaya çalışacağım.
Merhaba tesekkur ederimMerhaba, öncelikle hayırlı olsun bilezikleriniz :) bu konuya daha önce bakmamıştım da artık az az kenara altın alıp atayım diye düşünüyorum. Sizce bankada altın hesabı açmak değil de fiziki altın almak mı daha mantıklı?
Vallahi doğru, 3 kuruş arttıralım biriktirelim diyoruz heryer riskli. E arttırmasak o da dert yarın ne olacağımız belli değil. Evde para biriktirmek zaten olacak iş değil, durduğu yerde eriyor para. Fiziki altın biraz daha mantıklı gibi geliyor dediğiniz gibi, teşekkür ederimMerhaba tesekkur ederim
Kişiye göre değişir. Ben hep bankadan alıyordum şimdiye kadar. Ama dediğim gibi ülkenin nereye gittiği belli değil. Bi olağanüstü hal ilan edilse ulasamayabilriz hesaplarımıza. Geçenlerde bir ülke battığını duyurdu. Bizde o sona doğru yaklaşıyoruz. En azindan seçime kadar elde yastik altı yapayim diyorum. Fiziki gr alip 20gra ulaşınca yine bilezik yapayim diyorum. Evde de durunca hırsızlık korkusu oluyor iki ucu çoklu değnek. Tamamen kendi görüşüm ytd.
Rica ederimVallahi doğru, 3 kuruş arttıralım biriktirelim diyoruz heryer riskli. E arttırmasak o da dert yarın ne olacağımız belli değil. Evde para biriktirmek zaten olacak iş değil, durduğu yerde eriyor para. Fiziki altın biraz daha mantıklı gibi geliyor dediğiniz gibi, teşekkür ederim
Güle güle kullanAhanda bundan
Tenkyu bebisimGüle güle kullan
HosgeldinGünaydin kizlar ben eve döndüm evim olmus burasi gercekten onu farkettim. Sessizlik, sakinlik, az insan, bol agac
Gülle gülle kullan cano.Ahanda bundan
Tenkyu bebisimGülle gülle kullan cano.
Asmin çok geçmiş olsun. Sanırım Türkiye’de yaşamıyorsun. Orada covid ne durumda? Ölüm sayısı bildiriyorlar mı?Selam kizlar,
biz covid i sükür hafif gecirdik. Sali ise döndüm, isler birikmis, bir kac günümü daha alir düzene sokmak icin.
Esim burda bahce isiyle calisan bir sirketle görüstü, adam full calisabilirsen ameliyatindan sonra glrüselim dedi. Sirket sahibi türk.
Krese basvuru verdim kizin saatlerini biraz erteliye bilirsek, bende kizi almaya yetisirim, ozaman esim full calisa bilir. Umarim, onylanir, baya rahatlariz. Benim zam olayindan halen ses seda yok.
Cennetmeyvesii
bencede fiziki elinizde tutmaniz daha iyi.
Esim 4 hafta sonra türkyeye gidecek kardesinin dügününe. 12 g bilezik takmayi düsünüyor. Umsrim o gidene kadar altin biraz düser.
Benim günlerim felaket yogun geciyor bir süredir. Arada bir sizi okuyup kaciyordum yine. Gercekten cok sakin olmus grub. Yine biraz canlandiralim
Benden bukadar simdilik
tesekür ederim canim. Almanyadayim canim. Covid yine baya yükseldi burda, ölümsayilsri düsük ama. Omnikron cok bulasici, ama sükür cogu insan hafif geciriyor.Asmin çok geçmiş olsun. Sanırım Türkiye’de yaşamıyorsun. Orada covid ne durumda? Ölüm sayısı bildiriyorlar mı?
Eviniz hayirli ugurlu olsun.Selam kızlar ev alma hayaliyle baslamistim gruba yazmaya alamayınca birakmistim...
Şimdi Allah'a şükür ki ev sahibi oldum 15inde ödemelere başlayacağız haftaici tadilat var bayramdan sonrada tasinicam inşallah
Allah'ım herkese gönlündeki versin dilerim
Ödemelere hiç değinmeden konuyu kapatsam daha iyi olacak herkes bunalıma girer yoksa
Büyük bir borç içine girdik çünkü sevgili esimbenden habersiz peşinatın bı kısmını aylar önce abisine iş kurşun diye vermişçok sorunlar yaşadık maddi manevi bu dönemde şimdiyse paranın bir kısmını hala alamadigimiz için eksiler ve kartlar patlattik sonumuz hayrolsun ins biran once alacağımızı aliriz da tekrar düzene sokariz ama alamazsak ödemelerde zorlanırız mecburen arabayı satacağız ki elimiz ayağımız çünkü ise servisle gitsekte 2 ufak çocukla araba mecburiyet
Hayırlı olsun eviniz. Bu sıkıntılar da nazar boncuğu olsun. Pandemiden sonra iyi almışsınız, bırada 350 bin olan evler 1,5 trilyon oldu bir anda. Artık hayal kurmuyorumSelam kızlar ev alma hayaliyle baslamistim gruba yazmaya alamayınca birakmistim...
Şimdi Allah'a şükür ki ev sahibi oldum 15inde ödemelere başlayacağız haftaici tadilat var bayramdan sonrada tasinicam inşallah
Allah'ım herkese gönlündeki versin dilerim
Ödemelere hiç değinmeden konuyu kapatsam daha iyi olacak herkes bunalıma girer yoksa
Büyük bir borç içine girdik çünkü sevgili esimbenden habersiz peşinatın bı kısmını aylar önce abisine iş kurşun diye vermişçok sorunlar yaşadık maddi manevi bu dönemde şimdiyse paranın bir kısmını hala alamadigimiz için eksiler ve kartlar patlattik sonumuz hayrolsun ins biran once alacağımızı aliriz da tekrar düzene sokariz ama alamazsak ödemelerde zorlanırız mecburen arabayı satacağız ki elimiz ayağımız çünkü ise servisle gitsekte 2 ufak çocukla araba mecburiyet
Teşekkür ederimEviniz hayirli ugurlu olsun.
Sizden habersiz para vermeler hos olmamis ama.
Ben pandemi başında almaya diye geldim bulunduğum ile 1 hafta gibi kısıtlı zamanım oldu ev yoktu hiç kredi oranları düştüğü için mecbur kiraya çıktım ondan beride arıyorduk aslında dedim biraz biriktirip alırız ama biriktirdigimz para bu arada artan ev fiyatlarının yanında çerez kaldıHayırlı olsun eviniz. Bu sıkıntılar da nazar boncuğu olsun. Pandemiden sonra iyi almışsınız, bırada 350 bin olan evler 1,5 trilyon oldu bir anda. Artık hayal kurmuyorum
Yine de iyi yakalamışsınız. Ben de eşime çok kızıyorum, pandemiden yüzlerce ev ilanı gösterdim, hiç oralı olmadı. Affedemiyorum içimde. Aylık ödemeniz ne kadar 500 bine merak ettim. Hangi bankadan çektiniz acaba?Ben pandemi başında almaya diye geldim bulunduğum ile 1 hafta gibi kısıtlı zamanım oldu ev yoktu hiç kredi oranları düştüğü için mecbur kiraya çıktım ondan beride arıyorduk aslında dedim biraz biriktirip alırız ama biriktirdigimz para bu arada artan ev fiyatlarının yanında çerez kaldıgelmeden önce 280 e aldığım evle aynı ederde evi şuan 920 ye aldik 2 ay önce kapora verdik 1 ay olacak işte alalı 1 ay kadarda kredi ile uğraştık bankalar rtik yüksek kredide vermiyor
Verseydi 700 çekip elimizdekiylede tadilat yaptıracaktik aslinda ama 500 anca çıktı oda 11.000 gelirim olmasına ragmen
Yani böyle büyük kararlar birlikte alinmaliydi bencede, yoksa iste güven sarsiliyor. Keske olmasaymis böyle ama, sükür biriktirmisdinde pesinati vere bilmissiniz.Teşekkür ederimA Asmin75
Senetle vermiş Allah'tan bir teminatimiz var ama yinede sıkıntının büyüğü habersiz iş yapması oldu daha hayatta tek kuruş parayi kenarda tutsun diye vermem cebine bile harçlık koymucaksin aslında benimkinin modelde olanların ne yapacağı hiç belli olmuyor...Allah
tan bir kısım parayı kendim ayrı biriktirmisimde elimizde bı peşinat oldu ...