Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Ay ne güzel, ablası kızkardeşi olanlar çok şanslı, çok imreniyorum, keşke benimde bir bacım olsaydı.
Yaa teşekkür ederim kardeş çok çok kiymetli ❤
Amin kızlar
Sağolun

İsmi Sare Yüsra
Adıyla yaşasın ömrü uzun olsun
Seni gördüğüme sevindim cnm
Hedefler tutmuş, yeni planlar yapılmış ne güzell gerçekleşmesi dileğiyle..
Ama bu küçük kuzular ne çabuk büyüdü
Nice başarıları mutluluklarıni görün inş
Geçmiş olsun sempatik.
Benim çocuklarım da sarılık oldu yegenlerimin ikisi de. Yenidoganlarin çoğunda oluyor.
Kulak testi de yanlış sonuç çıkabiliyor küçük yeğenim için de tekrar test istenmişti ama değerleri normal çıkmıştı üzme kendini.

Merhaba canım kızlar, atin kizlar,can kizlar
Hepinizi çok özledim güzel sohbetlerinizi , yazılarınızı okumayi..

Çocukların son sınav haftası da geldi çattı.
Hayirlisi ile bitirsinler bakalım.
Ortadan biraz kaybolmamin sebepleri de var
Yeni dönem okul kaydimiz da tamam
kafamı epey meşgul ediyordu vu konu.

Vee en büyük bomba
Ağustos ayi taşınmayı planlıyoruz

Selamlar herkese, ben de bir suredir gelemedim, is ev gunler cok hizli geciyor, hepinizin keyfi yerindedir insallah.
Cocularin pasaportlarinin gelmesini beliyoruz, sonra Agustos ayi icin biletlerimizi alacagiz insallah.
Bu siralar cok birikim olmuyor, oglanin yaz okulu ucreti, kizin kresi, evin ihtiyaclari derken, olsun saglik olsun. Kardesime 2 gram Nisan ayi, 2 gram da Mayis ayi icin aldirdim.
Bu siralar yatirimi hayatimizi kolaylastiracak esyalara yapiyorum. Kablosuz dikey supurge aldim dokulunleri hemen supurebilmek icin, air fryer aldim daha once esim bilinmeyen bir markaninkini almisti pek memnun kalmadim ondan, yemek masamiz cok eskimisti bugun yenisini sipariz verdik, kizin dogum gunu geldi, oglaninki de onumuzdeki ay, oglana elektrikli kiza da normal bir scooter aldik dogum gunu hediyesi olarak.
Daha utu ve masasi alinacak, ocagi degistirmek istiyorum, oglana calisma masasi, lazerli epilasyon aleti almak istiyorum, yatak odasinda kullanissiz bir yer var, oraya dolap almak istiyorum, liste cok uzun anlayacaginiz. Saglik olsun, calisip kazanalim sirayla aliriz.

Hayirli olsun canim yepyeni ev mis gibi darisi basima

gözün aydın turtişim çok sevindim
benim de annemler kirada oturuyolar evi satılıga cıkarıldı. kiralar o kadar pahalı ki 15 gundur bı tane bakmaya bile bulamadık sizlerden dua istiyorum kızlar Allahım hayırlısıyla karsımıza cıkarsın

Allah rastgetirsin işinizi içinize sinen güzel bir ev bulursunuz ins. Artık barınmada lüks oluyor günden güne stres artıyor geçim iyice zorlaştı çok üzülüyorum.

Çok sevindim. Huzurla sağlıkla yaşayın yeni yerinizde.Tasınmada bir çırpıda olur gider inş. Bu arada benimde sana güzel bir haberim var babamın oturma izni onaylanmamışÇok mutluyuz darısı vatandaşlığa ins

Allah rastgetirsin işinizi içinize sinen güzel bir ev bulursunuz ins. Artık barınmada lüks oluyor günden güne stres artıyor geçim iyice zorlaştı çok üzülüyorum.
sagol canım ınsAllah gercekten o kadar yüksekki kiralar ne yapacagımızı şaşırdık resmen. karşı dairem evi 2 yıl önce aldıgımız fiyatın tam 5 katına satışa cıkarıldı bu nedır ya..
sen nasılsın nerelerdesin her sey yolundami

Çok teşekkür ederim canım uykucum
Hayirlisi ile bulursunuz inşallah sizde

Teşekkür ederim okyonus ☺
Henuz sadece plânları yapiyoruz 2 ay içinde gerçekleşecek inş.
Hadi gözünüz aydin o zamansa

Selam. Kizlar nabiysunuz
Yoğunluğum baya azaldı isyerinde bakalim yaz tatilinde napcaz.
Yürüyüşe başladım Ramazadan beri de 3 kilo verdim 3 kilo daha versem mis gibi olacak
Aksama kuru fasulye pilav var.
Kızımın pazar günü lgs sınavı var dua isterim sizden. Hakkında hayırlısı neyse o olsun insallah

Selam kizlar
Altin ve döviz uçmuş durumda
aksine bu ay inanılmaz harcamali geciyor
Kiza telefon aldim 4bin kusur
Küçüklük winxli nevresimlerini istemiyor ergenimiz ona tek kişilik nevresim takımı siparis ettim 300tl
arabanın anahtarı kırıldı dun kasası değişti 220tl aldılar. Daha haziran kart borcunu ödemeden temmuz kartlarimda doldu 1 günde.

Selam kizlar,

günler felaket yogun ve yorgun geciyor.
Parasal durumlar halen fena. Enflation burdada 8i gecti, ve gecim dahada zorlasdi tek maasla.
Baskada anlatilcak birsey yok
Sizde durumlar nasil?
Keşke bizde de 8 olsaydı asmin
Görünen 75 görünmeyen 175 bizde

Keşke bizde de 8 olsaydı asmin
Görünen 75 görünmeyen 175 bizde
vallahi nasil yapiyorsunuz bilmiyorum, ama biz tek maasla ciddi zorlaniyoruz.
Umsrim artik Eylül veya Ekimde esimde yine ise basliyabilir bizde biraz toparlaniriz.
Gece biri arabamizi bilincli sekilde anahtarla cizmis

vallahi nasil yapiyorsunuz bilmiyorum, ama biz tek maasla ciddi zorlaniyoruz.
Umsrim artik Eylül veya Ekimde esimde yine ise basliyabilir bizde biraz toparlaniriz.
Gece biri arabamizi bilincli sekilde anahtarla cizmis
Bu ne demek böyle amaç ne yani.
dil kursu yeni bitdi, 6 hafta sonrada türkyeye kardesinin dügününe gitmeli, dönüncede ameliyat olcak. Bu durumda tabi kimse ise almiyor. Anca ameliyatdan sonra ise gire bilcek.
Ne ameliyatı olacak asmincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…