- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
hayırlı olsun canım arta arta çoğalsın inşallah birikimlerinkızlarrr, sabah sabah gittim bu sıcakta-ki sanırım saat 10:00 da bile 40 derece vardı sıcaklık- ATA cıklarımı aldım, döndüm evime..ilk kez ATA altın aldım ...985 dedi bir kaç yer, her zaman aldığım yerden sıkı pazarlıkla 970 tl ye aldım tanesini..umarım kazıklanmamışımdır..çok kafamı kurcalıyor bu alışlar....
bir seferden bir şey olmaz, varsın 1 ay gecikmeli ödensin, bunu da bir nevi tedavi gibi düşün, Allah korusun acil bir şey olsa hastaneye gitmeyecek misin? ruh da tıpkı kol ve bacak gibi benim için, kırıldı mı tedavi edilmeli, ihmal edilip bezdirilmemeli...eşimde senin gibi düşünüyor canım ama ben çok odaklandım bu borç işineno_name_
o iyiymiş canım, gün deyince annemlerin 80 li yıllarda yaptıkları altın günleri geliyor hep aklıma, çaylı pastalı, havada uçuşan altıncıklar
amin kuzummm, senin de bereketin huzurun bol olsun, katlanarak artsın inşallahhhhh....
hayırlı cumalar canımmm, vallahi çevremde herkes para yok diye ağlaşıyor ama hepsi villalarda, son model arabalarla yaşıyorlar..kimse para var demiyor, ben de akıllandım artık, hiç demiyorum...
canım kesinlikle tatile giderdim, tatil ruhunuzun beslenmesi için çok önemli, varsın 1 ay sonra bitsin borç, eşini kırma bence bu konuda, belli ki ihtiyacı var iyi bir tatile..bazen sağlıklı düşünüp, sağlıklı çalışabilmek için tatil şart...
öyleymiş canım, ben de evde pastalı börekli gün sanıyordum , uğraşılır mı onunla diye söyleniyordum kendi kendime
amin tatlımmm, daha çokları senin, sizin olsun inşallah...
ben de halı silmeyi hem hiç sevmiyorum hem de beceremiyorum...tüm ev halılarım krem ve beyaz renk 3 ayda bir gönderiyorum yıkamaya, hem tertemiz oluyor hem de günlerce tüm ev mis gibi kokuyor..benim de tüm halılar 72 tl tutuyor, ama değiyor...
ben de vermem artık, hoş isteyen de yok ya, yine de vermem, kolay kazanıp kolay biriktirmiyoruz..herkes çok uyanık vallahi, kendimi kullanılmış hissediyorum...
Cannımmmm hayırlı olsun atacıkların altıncıkların bol bereketli olsun inşallah pazarlık yapmakla da iyi etmişsin tebrik ederim canım güle güzel günlerde kullan inşallahkızlarrr, sabah sabah gittim bu sıcakta-ki sanırım saat 10:00 da bile 40 derece vardı sıcaklık- ATA cıklarımı aldım, döndüm evime..ilk kez ATA altın aldım ...985 dedi bir kaç yer, her zaman aldığım yerden sıkı pazarlıkla 970 tl ye aldım tanesini..umarım kazıklanmamışımdır..çok kafamı kurcalıyor bu alışlar....
Ben de utanırım valla hiç doğru dürüst pazarlık yapmışlığım yoktur kimseyle. Bende h.sonu yarım alıcam bakalım kaçtan alacağım..
hayırlı olsun canım arta arta çoğalsın inşallah birikimlerin
Kesinlikle her kelimesinde her cümlesinde haklısın canım bana da ders oldu boyle böyle o dediğim örneğe kadar neler var ama hakikaten tövbe ettim bu sin diye akıllandım artık ben verdiğim parayı isteyemiyorum kaldı ki borç hiç isteyemem kredilere kredi kartlarına yükleniyorum sonra ama millet benim gitmediğim yerlere gidiyo geziyo yiyo içiyor dedigim gibi artık tövbeliyim
Cannımmmm hayırlı olsun atacıkların altıncıkların bol bereketli olsun inşallah pazarlık yapmakla da iyi etmişsin tebrik ederim canım güle güzel günlerde kullan inşallah
Kızlar eşimden biraz para tırtıkladım20 $ aldım yarım gr altın mı alsam dedim ama
Biz de tek maaşız ve bizim de dar zamanlarimiz oldu ama biri de sormadı naptiniz diyedensizlikmiş öyle demeleri de sinirlerini bozar valla insanın.
biz de genel anlamda kimeye borç vermiyoruz ancak yakınlarımızın sıkıntısını hissedersek kardeşlerimizin filan karşılıksız gönderiyoruz elimizden geldiği kadar..ama böyle de saf yerine koymasınlar insanları..
Bence direk kullanildim :)o iyiymiş canım, gün deyince annemlerin 80 li yıllarda yaptıkları altın günleri geliyor hep aklıma, çaylı pastalı, havada uçuşan altıncıklar
amin kuzummm, senin de bereketin huzurun bol olsun, katlanarak artsın inşallahhhhh....
hayırlı cumalar canımmm, vallahi çevremde herkes para yok diye ağlaşıyor ama hepsi villalarda, son model arabalarla yaşıyorlar..kimse para var demiyor, ben de akıllandım artık, hiç demiyorum...
canım kesinlikle tatile giderdim, tatil ruhunuzun beslenmesi için çok önemli, varsın 1 ay sonra bitsin borç, eşini kırma bence bu konuda, belli ki ihtiyacı var iyi bir tatile..bazen sağlıklı düşünüp, sağlıklı çalışabilmek için tatil şart...
öyleymiş canım, ben de evde pastalı börekli gün sanıyordum , uğraşılır mı onunla diye söyleniyordum kendi kendime
amin tatlımmm, daha çokları senin, sizin olsun inşallah...
ben de halı silmeyi hem hiç sevmiyorum hem de beceremiyorum...tüm ev halılarım krem ve beyaz renk 3 ayda bir gönderiyorum yıkamaya, hem tertemiz oluyor hem de günlerce tüm ev mis gibi kokuyor..benim de tüm halılar 72 tl tutuyor, ama değiyor...
ben de vermem artık, hoş isteyen de yok ya, yine de vermem, kolay kazanıp kolay biriktirmiyoruz..herkes çok uyanık vallahi, kendimi kullanılmış hissediyorum...
olsun ders oluyor böyle durumlar biz gibi iyi niyetli insanlara, Allah beterinden korusun...Bence direk kullanildim :)
altın da yükseliyor gibi görünüyor 2 gündür.trump bi şeyler yapmış yine sanırım dolar düşüşte euro yükselişte diyordu sabah tv de..Allah'ım Yarebbim neye el atsam yükseliyor yahu
kızlarrr, sabah sabah gittim bu sıcakta-ki sanırım saat 10:00 da bile 40 derece vardı sıcaklık- ATA cıklarımı aldım, döndüm evime..ilk kez ATA altın aldım ...985 dedi bir kaç yer, her zaman aldığım yerden sıkı pazarlıkla 970 tl ye aldım tanesini..umarım kazıklanmamışımdır..çok kafamı kurcalıyor bu alışlar....
kızlar siz aldığınız altını değerinde alıp almadığınıza nasıl emin oluyorsunuz? bir sürü çeşit var, bazen kandırılıyor muyum diye çok takılıyor kafama..ata da tarih olmaz demişlerdi burada, bugün kuyumcu olur dedi..ama tarihe bakılmıyor falan diye yuvarladı...böyle olunca aklım karışıyor
Hayırlı olsun canım, bereketli olsun.kızlarrr, sabah sabah gittim bu sıcakta-ki sanırım saat 10:00 da bile 40 derece vardı sıcaklık- ATA cıklarımı aldım, döndüm evime..ilk kez ATA altın aldım ...985 dedi bir kaç yer, her zaman aldığım yerden sıkı pazarlıkla 970 tl ye aldım tanesini..umarım kazıklanmamışımdır..çok kafamı kurcalıyor bu alışlar....
aaa bu arada unuttum yazmayı, çeyrekleri tama çevirmeyi sordum..kaç çeyrek var dedi, emin olmadığım için 20 vardır dedim, bi hesaplar yaptı 20 tane için 175 tl ödeme yaparsanız çeviririz dedi, ben de kalsın şimdilik dedim..aklınızda olsun kızlar..daha sonra araştırayım bu mevzuyu diye öteledim
Hem valla yok napak dedi :)G Gokdenizim canım nasıl vermicez mi dedi görümcengil altınları
olunca yapıcaz falan demiyor muHem valla yok napak dedi :)