- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.941
Ne kadar güzelSelamlar arkadaşlar
Şuraya 46 yaşından gün almış bir colombre bırakayım.
Ne zaman geçti bu yıllar kızlar. Zaman gerçekten su misali. Benim ruhum 20' lerde hâlâ.
canim esinin is durumu ne oldu?selam kızlar
harcama üstüne harcama ile girdik nisana hayrolsun arabanın balata ve mars motorundan sıkıntı var degıscekmıymıs bıseler olacak toplam 15bin. bugun servıste yarın aksam cıkacakmıs cok canım sıkıldı ya, yaz için planım vardı kendime vakıt ayırmak adına hepsı suya düştü.
oglum için kresle görüstüm bugun agustos sonu eylül gıbı baslamayı planlıyoruz. gezdim içini falan konustuk epey hosuma gıttı sıcak bı ortam. suan net cevap vermedi ucret ıcın hazıranda belli olacakmıs ama 2500 net olur üstünü bılemıyorum dedı.arabanın masrafı resmen 6 aylık kres parası ya cok canım sıkıldı napalım Allah baska dert vermesin kaza bela, buna şükür
esim devam ediyor aynı yerde canım ücret düşük ama napalım suan pıyasalar da durgun hıc yoktan ıyıdır modunda calısıyor bıde asırı yogun işleri, ne dıyelim Allah bugunumuzu aratmasıncanim esinin is durumu ne oldu?
Üzme kendini, yine biriktirirsin sen
Allah sağlık versin ödenir gider inşallah. Biraz esnek hesap bulundurmak lazım acil ihtiyaçlar için ama bu şartlarda zor tabii.esim devam ediyor aynı yerde canım ücret düşük ama napalım suan pıyasalar da durgun hıc yoktan ıyıdır modunda calısıyor bıde asırı yogun işleri, ne dıyelim Allah bugunumuzu aratmasın
valla bu parada birikim degıldı canım taksıtlerim azalmıstı o yuzden dıyodum bıseler yaparım kendim için falan hoop yeni taksit güm. neyse arabayı bifiil kullanıyoruz kaza olcagına Allah korusun cok tesekkurler
Hayırlı olsun kuzunun ilk altını. O da artık bir Altın Kız.Hayırlı geceler
Eşim gelirken çeyreği alıp gelmiş
Kızımın ilk altını Rabbim bereket versin
Dolarları hiç sormadım
Yarın da onları getirir muhtemelen
Allah kabul etsin inşallah.Selâm kızlar
Özledim sizi
Günler hızla akiyor ve akışa yetişmekte zorlaniyorum gerçekten.
Dün fitre parasini verdim üzerimden yük gitti bir nevi.
Içim kötü oldu bir taraftan 28 yaşında gencecik bir kadin iki küçük çocukla yalniz başına yasam savaşı veriyormuş.isten çıkarılmış ve çocuklarin da ihtiyaçlarını karşılayamadığı için babaya gonderiyormus bazen ama çocuklar anneyi istiyormuş agliyorlarmusne hayatlar var ne zor.
Fitre vermek isteyen ihtiyaç sahibi arayan varsa ulaşsın bana kızlar.
Yaaa çok sevdim bu sözüHayırlı olsun kuzunun ilk altını. O da artık bir Altın Kız.Az büyüsün bekleriz buraya.
Küveti bayağı uyguna getirmişsin. Güzel günlerde kullan inşallah. Ben katlanır aldım geçenlerde bimden biraz pahalıydı :S kovasını filan almadım daha. Fileyi de bimden almıştım uygundu. Bide hatırladığım kadarıyla uygun fiyata civilde fileye denk gelmiştim bak istersenHayırlı akşamlar kızlar
Bugün annemin evine bebek için küvet ve kova aldım şoktan 76 TLye çok uyguna geldi.
Birde file aldım mı tamamdır
Fitremizi ve ekstra bir miktarda nakit çıkardım.
Rabbim kabul etsin
Eşim 1400 TL vermişti geçenlerde onun 300 TLsini zulaya attım.
1000 TL’ sinide yarın bankaya bebeğin hesabına yatıracağım
Amin, teşekkürler.Küveti bayağı uyguna getirmişsin. Güzel günlerde kullan inşallah. Ben katlanır aldım geçenlerde bimden biraz pahalıydı :S kovasını filan almadım daha. Fileyi de bimden almıştım uygundu. Bide hatırladığım kadarıyla uygun fiyata civilde fileye denk gelmiştim bak istersen
Valla bravo süper araştırma yapmışsınAmin, teşekkürler.
BİM’den Katlanır küvet, kova ve maşrapadan bende aldım.
Onu kendi evime aldım.
Ama annemin ev içinde gerekiyordu
Annem ben onda rahat edemem, güvenemem, yıkayamam çocuğu bana normal alalım diye tutturdu
File için bakayım civile.
Benim yaşadığım yerde bir çok şokta katlanır küvet ve maşrapa hala mevcut.
Fiyatıda çok uygun.
İstersen cepte şoktan hangi bölgelerde olduğuna bakabilirsin
Ben küveti bu şekilde çok uyguna aldım
Normalde bu hafta 100 TLye gelmişti bebek küveti
Bende cepte şoktan tek tek bölgelere bakıp annemin evinin oradaki bir şokta 33 TLye daha önce gelen bir küveti stokta bulup onu aldım
Bu emziği aldımValla bravo süper araştırma yapmışsın33tl ne yaa bedava. emzik ne aldın acaba biberon avent aldım ama emzik aventin çok çeşidi var karar veremedim. Burayı da bebek topiği yapıcaz galiba