- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.921
Uuu cok ödemissiniz 645 euro sadece bir kisi gidis gelis deme sakin. Biz 4 kisi gidis dönüs yemekli, ucakta ilk sira falan o kadara aldik yaz biletlerini. Ama bizim biletler haziranda. Sanirim Temmuz Agustos cok pahali. Sizinki de temmuz falan herhalde. Bu arada covid basladigindan beri ailecek Türkiyeye gitmedik, iki seneden fazla oldu. O yüzden heyecanli herkes.Selam kizlar,
günler cok yogun geciyor. Is yerine yeni biri basladi, bi baska arkadasla birlikte ona isleri ögretmemi istediler. Böylece kendi isim baya birikiyor anlata anlata yapinca. Biraz hizlanmam gerekiyor yoksa batarim
Parasal konularda halen toparlanamadik. Bu ay esimin yaz icin ucak biletini aldik. 645€. Gelecek ayda benim senelik tren biletimin faturasi gelcek 1000€. Bir kac ay sonra anca düzeliriz herhalde.
Burdaki gida fiyatlarida gitdikce yükseliyor. Stock yapmaya basladim. Kolay kolay bozulmuyan seyleri uygun bulunca alip kenara atiyorum. Esim biraksa daha fazlasini atacam aslinda
Sizde ne var ne yok?
Gida fiyatlari burda da artti malesef. Bugün bana yeni is teklifi geldi üniversiteden. Iyi oldu, biriktirdigim param azalmaya baslamisti.