Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Uuu cok ödemissiniz 645 euro sadece bir kisi gidis gelis deme sakin. Biz 4 kisi gidis dönüs yemekli, ucakta ilk sira falan o kadara aldik yaz biletlerini. Ama bizim biletler haziranda. Sanirim Temmuz Agustos cok pahali. Sizinki de temmuz falan herhalde. Bu arada covid basladigindan beri ailecek Türkiyeye gitmedik, iki seneden fazla oldu. O yüzden heyecanli herkes.
Gida fiyatlari burda da artti malesef. Bugün bana yeni is teklifi geldi üniversiteden. Iyi oldu, biriktirdigim param azalmaya baslamisti.

Bizde eşimle ramazan da para vermek yerine ramazan kolileri yaptırdık 20 tane arabayla gezip semtteki bodrum dairelerde yaşayan olsun, ücra yerlerde kalanlara bu kolilerden dağıttık.İnsanlara bir nebze dokunabildiysek ne mutlu bize.Rabbim iyilikten ayırmasın ,komşusu açken tok yatanlardan eylemesin bizleri

Rabbim hayrınızı kabul etsin kızlar

sagol canim sivi yagi zor buluyoruz burda artik. Herkes stocka atiyor savas yüzünden bir kac ay sonra zor buluncak diye haberler cikti icin. Marketde 1-2 sise alma siniri getirildi sivi yag, un ve seker icin.
Artik burdada zamlari ciddi ciddi his etmeye basladik, tabiki sizdeki zamlarla halen kiyasliyamayiz.

canim aktarmali gidiyor mecbur ve agustosda dügün ailece isteseydikte gidemezdik bu fiyatlarda.
Süper olmus yeni teklif. Tebrik ederim canim

Teşekkürler kızlar
Yoruldum,az oturdum.
Sabah önce kursa oradan mukabeleye geçtim. Eve gelince de biraz sil süpür yaptım.
Alınacaklar vardı,bir de kedilerin maması bitmişti. Eşime hem yürüyüş hem alışveriş teklif ettim. Dolaştık biraz,iyi geldi.
Fırınlar pideyi sıcak sıcak çıkarmışlar,aldım. Ama eski tadı yok hiç bir şeyin. Eşim evde yaptığın daha güzel oluyor,zahmet olmazsa sen yap dedi. İnsan seve seve yapıyor,ne zahmeti.
Sağolsun arkadaşlar ve hiç ummadigim kişiler doğum günümü kutladılar. Unutulmamak güzel geldi tabii. Gönül almak ne kolay aslında.

Hayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı, huzurlu cumalar

Sabah birikimi olarak zulaya 50 TL attım
Hayırlı cumalar :) Allah bereket versin
biz bu ay patlıcaz herhalde bir kaç ihtiyaç ve bebeğe beşik aldık. enpara’ya güvenerek taksit yaptırmadım, harcamayı uygulamadan taksitlendiririz diye. Ekstre kesildi tam o gün. Taksitlendiremedim 3 gündür müşteri hizmetleriyle kavga ediyorum eşimin maaşı da eksik yatacak gibi durmaya başladı. Baya içerdeyiz bu ay sanırım

Güzel günlerde kullansın minnoş
Rabbim bir kolaylık verir elbet
Rızkıyla geliyor onlar

Bizde bu ay patladık ilk defa kredi kartlarını yatıramadık
Eşimin en dikkat ettiği şey borç konusudur
Günü gününe öder hep
Buna rağmen neredeyse 2 hafta rötarlı yatırdık
Bu ilk ve son olur umarım

İnşallah.
Rabbim hepimizin hanesine bereket versin.
Bizde de öyle, borçlar hep önceliğimiz çok titizleniriz ama bizim de belimizi büktü.
Geçen hafta çok yüklü miktarda market alışverişi yapmıştık ortada sadece 3 poşet gıda vardı. Yeniden markete çıkmalık olduk şimdiden.
Çok zor günlerden geçiyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Amin

Allah razı olsun arkadaşlar. Yaşlanmak, yaş almak da bir nimetmiş. Rabbim herkese nasip etsin.
Ramazan iyi ki geldi. Öncesinde bu ev arsa işlerinden moralim yerlerdeydi. Asıl önemli olanın ne olduğunu hatırlattı bana. Silkelenip kendime geldim çok şükür.
Bugün koli işlerini hallettik, el birlik nasıl güzel oldu anlatamam. Vermek almaktan daha güzel arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…