- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.981
Eklerim tâbi hoşgeldiniz bereketli olsun.Listeye beni de ekler misiniz nisanda 3 cumhuriyet altını aldım. Hedefim yıl sonuna kadar her ay en az 2 cumhuriyet altını( Aralık ayına kadar toplam 16 tane) almak inşallah biriktirmeye devam edebilirimkaramelli_turta
Ekliyorum listeyeKaramelli turtacığım Nisan ayı bitmeden 2,79 gr altın daha aldım canım toplam bu ay ki yatırım 3,79 gr oldu
Ne hazırladın canim ?Iftar sonrası mayıştım
Gelin benim mutfağı bi toplayın kızlar
Trendyol indirimini yine es gecmedim.
Lila renk çanta aldım ama gözüm alacaklarımda hâlâ.
Silva mop aldım birde vipahmet biraz dinlensin
Yorumları çok iyi umarım günlük kullanım için bende beğenirim.uykucu sen kullanıyordun sanirim dimi yalnız tum temizleyiciler kullanilmıyormuş doğal olmalıymış öyle mikronikuykucu
23 nisan için çocukların bu yıl ekstra etkinliği yok bende onlara sürpriz hazırladım
evet canım 2 senedir devamlı kullanıyorum çok memnunum sadece beyaz sabunla temızlıyorum ben. sabunla ugrasamam dersen sılvanin deterjanı var onla da oluyormus. bide bezleri makinaya sık atmak deformasyona neden oluyo ben ettim sen etmeIftar sonrası mayıştım
Gelin benim mutfağı bi toplayın kızlar
Trendyol indirimini yine es gecmedim.
Lila renk çanta aldım ama gözüm alacaklarımda hâlâ.
Silva mop aldım birde vipahmet biraz dinlensin
Yorumları çok iyi umarım günlük kullanım için bende beğenirim.uykucu sen kullanıyordun sanirim dimi yalnız tum temizleyiciler kullanilmıyormuş doğal olmalıymış öyle mikronikuykucu
23 nisan için çocukların bu yıl ekstra etkinliği yok bende onlara sürpriz hazırladım
9 sene önce koçtaşta 100 tlydiÜtü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masallarıBirsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl Yorumları çok iyi ama eşime daha söysöylemedim
Çok fazla ya fiyatı.9 sene sonra bende derim 850tl di şimdi 2500 olmus9 sene önce koçtaşta 100 tlydi
Gazella hakkını veren bir ütü masasıÜtü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masallarıBirsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim
benim ütü masam da gazella canım cokta ütü yaparım 6 senedir gık demedi gercekten taş gibi tavsiye ederm ben işte ceyizimde 200e felan almıstımÜtü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masallarıBirsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim
Ah keşke bende çeyize alsaymışım ama benim hiç haberim yoktu böyle şeylerden annem ne aldıysa onlar geldi eve şimdi olsa neler alırım nelerbenim ütü masam da gazella canım cokta ütü yaparım 6 senedir gık demedi gercekten taş gibi tavsiye ederm ben işte ceyizimde 200e felan almıstım
Ramazan herkesi etkiledi sanırımSelâm kızlar
Herkes uyuyunca gelebildim sanirim
Ramazan ayi da geldi gidiyor son günler.
Zaman ne çabuk akıyor resmen yakalayamiyoruz.
Siz nasılsınız hepinizi özledim
Allah bereket versinhayırlı cumalar kızlar dün bitane çeyrek aldım 1460 dan nisan birikimine