Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selâm kızlar 💕
Özledim sizi 🌸
Günler hızla akiyor ve akışa yetişmekte zorlaniyorum gerçekten.
Dün fitre parasini verdim üzerimden yük gitti bir nevi.
Içim kötü oldu bir taraftan 28 yaşında gencecik bir kadin iki küçük çocukla yalniz başına yasam savaşı veriyormuş.isten çıkarılmış ve çocuklarin da ihtiyaçlarını karşılayamadığı için babaya gonderiyormus bazen ama çocuklar anneyi istiyormuş agliyorlarmus :KK43: ne hayatlar var ne zor.
Fitre vermek isteyen ihtiyaç sahibi arayan varsa ulaşsın bana kızlar.

Hayırlı geceler kızlar
Nisan ayı için birikim yapmam mümkün değil gibi görünüyordu

Geçen yıl evi tutmadan bir dresuar almıştım.
Evde koyacak yer bulamamıştık.
Bu yüzden depoda bekliyordu.

800 TLye aldığım dresuarı bugün letgodan 1400 TLye sattım.
Parayıda eşime verdim. Pazartesi üstünü tamamlayıp bir çeyrek alıp getir dedim
Bu ayıda boş geçmedik şükürler olsun :KK9:

selam kızlar
harcama üstüne harcama ile girdik nisana hayrolsun arabanın balata ve mars motorundan sıkıntı var degıscekmıymıs bıseler olacak toplam 15bin. bugun servıste yarın aksam cıkacakmıs cok canım sıkıldı ya, yaz için planım vardı kendime vakıt ayırmak adına hepsı suya düştü.
oglum için kresle görüstüm bugun agustos sonu eylül gıbı baslamayı planlıyoruz. gezdim içini falan konustuk epey hosuma gıttı sıcak bı ortam. suan net cevap vermedi ucret ıcın hazıranda belli olacakmıs ama 2500 net olur üstünü bılemıyorum dedı.arabanın masrafı resmen 6 aylık kres parası ya cok canım sıkıldı napalım Allah baska dert vermesin kaza bela, buna şükür

selam kızlar
harcama üstüne harcama ile girdik nisana hayrolsun arabanın balata ve mars motorundan sıkıntı var degıscekmıymıs bıseler olacak toplam 15bin. bugun servıste yarın aksam cıkacakmıs cok canım sıkıldı ya, yaz için planım vardı kendime vakıt ayırmak adına hepsı suya düştü.
oglum için kresle görüstüm bugun agustos sonu eylül gıbı baslamayı planlıyoruz. gezdim içini falan konustuk epey hosuma gıttı sıcak bı ortam. suan net cevap vermedi ucret ıcın hazıranda belli olacakmıs ama 2500 net olur üstünü bılemıyorum dedı.arabanın masrafı resmen 6 aylık kres parası ya cok canım sıkıldı napalım Allah baska dert vermesin kaza bela, buna şükür
canim esinin is durumu ne oldu?
Üzme kendini, yine biriktirirsin sen ❤️

canim esinin is durumu ne oldu?
Üzme kendini, yine biriktirirsin sen ❤️
esim devam ediyor aynı yerde canım ücret düşük ama napalım suan pıyasalar da durgun hıc yoktan ıyıdır modunda calısıyor bıde asırı yogun işleri, ne dıyelim Allah bugunumuzu aratmasın
valla bu parada birikim degıldı canım taksıtlerim azalmıstı o yuzden dıyodum bıseler yaparım kendim için falan hoop yeni taksit güm. neyse arabayı bifiil kullanıyoruz kaza olcagına Allah korusun cok tesekkurler :KK200:

esim devam ediyor aynı yerde canım ücret düşük ama napalım suan pıyasalar da durgun hıc yoktan ıyıdır modunda calısıyor bıde asırı yogun işleri, ne dıyelim Allah bugunumuzu aratmasın
valla bu parada birikim degıldı canım taksıtlerim azalmıstı o yuzden dıyodum bıseler yaparım kendim için falan hoop yeni taksit güm. neyse arabayı bifiil kullanıyoruz kaza olcagına Allah korusun cok tesekkurler :KK200:
Allah sağlık versin ödenir gider inşallah. Biraz esnek hesap bulundurmak lazım acil ihtiyaçlar için ama bu şartlarda zor tabii.

Hayırlı geceler
Eşim gelirken çeyreği alıp gelmiş
Kızımın ilk altını Rabbim bereket versin 🤲

Dolarları hiç sormadım
Yarın da onları getirir muhtemelen
Hayırlı olsun kuzunun ilk altını. O da artık bir Altın Kız. 😂 Az büyüsün bekleriz buraya. 💝

Selâm kızlar 💕
Özledim sizi 🌸
Günler hızla akiyor ve akışa yetişmekte zorlaniyorum gerçekten.
Dün fitre parasini verdim üzerimden yük gitti bir nevi.
Içim kötü oldu bir taraftan 28 yaşında gencecik bir kadin iki küçük çocukla yalniz başına yasam savaşı veriyormuş.isten çıkarılmış ve çocuklarin da ihtiyaçlarını karşılayamadığı için babaya gonderiyormus bazen ama çocuklar anneyi istiyormuş agliyorlarmus :KK43: ne hayatlar var ne zor.
Fitre vermek isteyen ihtiyaç sahibi arayan varsa ulaşsın bana kızlar.
Allah kabul etsin inşallah.
Turtam hele şu günlerde ihtiyaç sahipleri daha da arttı. Maalesef daha da artacak. Hangi birine yetiselim bilemiyorum. İnsan üzülüyor ama eldeki imkanlar da belli.

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün annemin evine bebek için küvet ve kova aldım şoktan 76 TLye çok uyguna geldi.
Birde file aldım mı tamamdır 👍

Fitremizi ve ekstra bir miktarda nakit çıkardım.
Rabbim kabul etsin 🤲

Eşim 1400 TL vermişti geçenlerde onun 300 TLsini zulaya attım.
1000 TL’ sinide yarın bankaya bebeğin hesabına yatıracağım

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün annemin evine bebek için küvet ve kova aldım şoktan 76 TLye çok uyguna geldi.
Birde file aldım mı tamamdır 👍

Fitremizi ve ekstra bir miktarda nakit çıkardım.
Rabbim kabul etsin 🤲

Eşim 1400 TL vermişti geçenlerde onun 300 TLsini zulaya attım.
1000 TL’ sinide yarın bankaya bebeğin hesabına yatıracağım
Küveti bayağı uyguna getirmişsin. Güzel günlerde kullan inşallah. Ben katlanır aldım geçenlerde bimden biraz pahalıydı :S kovasını filan almadım daha. Fileyi de bimden almıştım uygundu. Bide hatırladığım kadarıyla uygun fiyata civilde fileye denk gelmiştim bak istersen

Küveti bayağı uyguna getirmişsin. Güzel günlerde kullan inşallah. Ben katlanır aldım geçenlerde bimden biraz pahalıydı :S kovasını filan almadım daha. Fileyi de bimden almıştım uygundu. Bide hatırladığım kadarıyla uygun fiyata civilde fileye denk gelmiştim bak istersen
Amin, teşekkürler.

BİM’den Katlanır küvet, kova ve maşrapadan bende aldım.
Onu kendi evime aldım.
Ama annemin ev içinde gerekiyordu
Annem ben onda rahat edemem, güvenemem, yıkayamam çocuğu bana normal alalım diye tutturdu😀
File için bakayım civile.

Benim yaşadığım yerde bir çok şokta katlanır küvet ve maşrapa hala mevcut.
Fiyatıda çok uygun.
İstersen cepte şoktan hangi bölgelerde olduğuna bakabilirsin
Ben küveti bu şekilde çok uyguna aldım
Normalde bu hafta 100 TLye gelmişti bebek küveti
Bende cepte şoktan tek tek bölgelere bakıp annemin evinin oradaki bir şokta 33 TLye daha önce gelen bir küveti stokta bulup onu aldım

Amin, teşekkürler.

BİM’den Katlanır küvet, kova ve maşrapadan bende aldım.
Onu kendi evime aldım.
Ama annemin ev içinde gerekiyordu
Annem ben onda rahat edemem, güvenemem, yıkayamam çocuğu bana normal alalım diye tutturdu😀
File için bakayım civile.

Benim yaşadığım yerde bir çok şokta katlanır küvet ve maşrapa hala mevcut.
Fiyatıda çok uygun.
İstersen cepte şoktan hangi bölgelerde olduğuna bakabilirsin
Ben küveti bu şekilde çok uyguna aldım
Normalde bu hafta 100 TLye gelmişti bebek küveti
Bende cepte şoktan tek tek bölgelere bakıp annemin evinin oradaki bir şokta 33 TLye daha önce gelen bir küveti stokta bulup onu aldım
Valla bravo süper araştırma yapmışsın ☺️33tl ne yaa bedava. emzik ne aldın acaba biberon avent aldım ama emzik aventin çok çeşidi var karar veremedim. Burayı da bebek topiği yapıcaz galiba 😄

Valla bravo süper araştırma yapmışsın ☺️33tl ne yaa bedava. emzik ne aldın acaba biberon avent aldım ama emzik aventin çok çeşidi var karar veremedim. Burayı da bebek topiği yapıcaz galiba 😄
Bu emziği aldım
Ondada aventten şaşmadım
Genelde emzik tutan çocukların %90’ı bu modeli reddetmiyormuş
651898BF-CF09-4AF6-9DE1-901A3DD4F923.jpeg

X