Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Mart ayı için 2.15 gr altın ile başladım ben de.
6. Ayda en azından 5 gramı, 12. ayda 8 gramı tamamlamış olmayı umuyorum.
Doğum paketi yaptırmayacağım için doğum ücreti çok sürpriz yılın ikinci yarısında bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum😅
zaten mevcutta araba kredisi ve ev kirası ile yola devam ediyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Şimdilik küçük düşünüyorum ama büyük olacak umarım😅
Hepimizin kazancı bereketli olsun.
Eşimin mart maaşı kısım kısım yatmaya başlamış. Elde kalan Şubat maaşından arttırabildiğimizle Bugün 1 gr altın daha alabildik. 3.15 gr ile yola devam. Allah güzel sebeplerle bozdurmayı nasip Etsin inşallah. Aynı performansı nisanda gösteremeyiz muhtemelen, yavaştan bebeğin büyük eşyalarını almaya başlayacağız inşallah. 🙏🏻

karamelli_turta karamelli_turta gec kaldim ama nice senelere!

Hayirli Ramazanlar, benim cocuklar yine hasta, bu sefer oglan daha agir, okula gondermeyecegim.
Gecen hafta mudurum terfimi kutlamak icin yemege goturdu, Mayisda Turkiye`ye gitmeyi dusunuyormus esiyle, savas Turkiye`ye sicrar mi diyor. Pamukkale`ye gitmeyi cok istiyormus, dunyada sadece bu tarz bi dogal olusum Pamukkale`de ve Utah`da bir yerde varmis. Ben de izin konusunu actim, bir ay istedim ama 3 haftada anlastik. Biz Agustos`da gitmeyi dusunuyoruz.
Cocuklara pasoport basvurusu yapacagiz, oglanin vardi ama suresi gecmis, kiza ilk defa cikaracagiz. Bizimkiler de sorun yok. Biletlere baktik, 4-5K gidecek gibi.
Buraya yazmadan oglanin yaz kampi kaydini yaptim, 3000$ a yakin odedim, fazla geldi ama napalim baska caremiz yok. Cesitli kurslardan olusan bir kamp, insallah sever.
Bu arada 9$ a bir bot aldim kendime, tek tuk kalanlari elden cikartiyorlardi. Bu haftaki tek karli alisverisim.

karamelli_turta karamelli_turta gec kaldim ama nice senelere!

Hayirli Ramazanlar, benim cocuklar yine hasta, bu sefer oglan daha agir, okula gondermeyecegim.
Gecen hafta mudurum terfimi kutlamak icin yemege goturdu, Mayisda Turkiye`ye gitmeyi dusunuyormus esiyle, savas Turkiye`ye sicrar mi diyor. Pamukkale`ye gitmeyi cok istiyormus, dunyada sadece bu tarz bi dogal olusum Pamukkale`de ve Utah`da bir yerde varmis. Ben de izin konusunu actim, bir ay istedim ama 3 haftada anlastik. Biz Agustos`da gitmeyi dusunuyoruz.
Cocuklara pasoport basvurusu yapacagiz, oglanin vardi ama suresi gecmis, kiza ilk defa cikaracagiz. Bizimkiler de sorun yok. Biletlere baktik, 4-5K gidecek gibi.
Buraya yazmadan oglanin yaz kampi kaydini yaptim, 3000$ a yakin odedim, fazla geldi ama napalim baska caremiz yok. Cesitli kurslardan olusan bir kamp, insallah sever.
Bu arada 9$ a bir bot aldim kendime, tek tuk kalanlari elden cikartiyorlardi. Bu haftaki tek karli alisverisim.
Pasaport çıkarırken fotoğrafınız türk usulü olsun biz bilmiyorduk kaç defadır konsolosluğa gidiyoruz arka fonu falan beyaz stüdyo çekimi istiyorlar (yazmak istedim sadece 🤗)

Hayırlı ramazanlar hanımlar. Herşey ateş pahası, Allah kimseyi açlıkla sınamasın 😒 kaç aydır kredi kartının kısır döngüsüne bulaşmış durumdayız. Bakalım ne zaman kurtulacağız.
Gerçekten sonumuz hayır olsun inşallah bu gidişle çok hayır görünmüyor resmen yemeğe koyacak yağ bulamıyorum eşim ayıptır söylemesi iş yerinden getirdi domates desen almış başını gidiyor yemin ederim markete girdim tek kızıma süt aldım çıktım artık insan ihtiyaçlarından bile kısmaya başladı 😓😓😒

Gerçekten sonumuz hayır olsun inşallah bu gidişle çok hayır görünmüyor resmen yemeğe koyacak yağ bulamıyorum eşim ayıptır söylemesi iş yerinden getirdi domates desen almış başını gidiyor yemin ederim markete girdim tek kızıma süt aldım çıktım artık insan ihtiyaçlarından bile kısmaya başladı 😓😓😒
Allah yardımcınız olsun 😔

Selam kizlar,
günler cok yogun geciyor. Is yerine yeni biri basladi, bi baska arkadasla birlikte ona isleri ögretmemi istediler. Böylece kendi isim baya birikiyor anlata anlata yapinca. Biraz hizlanmam gerekiyor yoksa batarim 😁
Parasal konularda halen toparlanamadik. Bu ay esimin yaz icin ucak biletini aldik. 645€. Gelecek ayda benim senelik tren biletimin faturasi gelcek 1000€. Bir kac ay sonra anca düzeliriz herhalde.
Burdaki gida fiyatlarida gitdikce yükseliyor. Stock yapmaya basladim. Kolay kolay bozulmuyan seyleri uygun bulunca alip kenara atiyorum. Esim biraksa daha fazlasini atacam aslinda 😁
Sizde ne var ne yok?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar 🙋🏼‍♀️
Oruçlarınız kabul olsun inşallah.
Sabah kursa oradan da mukabeleye gidiyorum. Meal, tefsir çok bereketli geçiyor bu ramazan elhamdülillah.
Güzel arkadaşlar edindim burada. Kalpleri temiz,yardımsever.
Ramazan kolisi planlarımız var zor durumda olan ailelere. Birleşerek daha sağlıklı içerikli yardımlar yapacağız inşallah.
Sizler nasılsınız 💝

Selam kizlar,
günler cok yogun geciyor. Is yerine yeni biri basladi, bi baska arkadasla birlikte ona isleri ögretmemi istediler. Böylece kendi isim baya birikiyor anlata anlata yapinca. Biraz hizlanmam gerekiyor yoksa batarim 😁
Parasal konularda halen toparlanamadik. Bu ay esimin yaz icin ucak biletini aldik. 645€. Gelecek ayda benim senelik tren biletimin faturasi gelcek 1000€. Bir kac ay sonra anca düzeliriz herhalde.
Burdaki gida fiyatlarida gitdikce yükseliyor. Stock yapmaya basladim. Kolay kolay bozulmuyan seyleri uygun bulunca alip kenara atiyorum. Esim biraksa daha fazlasini atacam aslinda 😁
Sizde ne var ne yok?
Allah kolaylık versin Asmin cim. Sağlık gideri olmasin da varsın para gitsin. İlla yerine konulur.
Stok ben de yaptım mecburen. Sıvı yağ,un ve şeker aldım. 3 ay önce de kağıt ürünleri almıştım. Şimdiki fiyatları X2.

X