Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Listeye beni de ekler misiniz nisanda 3 cumhuriyet altını aldım. Hedefim yıl sonuna kadar her ay en az 2 cumhuriyet altını( Aralık ayına kadar toplam 16 tane) almak inşallah biriktirmeye devam edebilirim 🙏 karamelli_turta karamelli_turta
Eklerim tâbi hoşgeldiniz bereketli olsun.
Karamelli turtacığım Nisan ayı bitmeden 2,79 gr altın daha aldım canım toplam bu ay ki yatırım 3,79 gr oldu
Ekliyorum listeye :KK66:

Iftar sonrası mayıştım 😀
Gelin benim mutfağı bi toplayın kızlar 😁
Trendyol indirimini yine es gecmedim.
Lila renk çanta aldım ama gözüm alacaklarımda hâlâ.
Silva mop aldım birde vipahmet biraz dinlensin 😀
Yorumları çok iyi umarım günlük kullanım için bende beğenirim.uykucu sen kullanıyordun sanirim dimi yalnız tum temizleyiciler kullanilmıyormuş doğal olmalıymış öyle mi kronikuykucu kronikuykucu

23 nisan için çocukların bu yıl ekstra etkinliği yok bende onlara sürpriz hazırladım 🤩

Iftar sonrası mayıştım 😀
Yorumları çok iyi umarım günlük kullanım için bende beğenirim.uykucu sen kullanıyordun sanirim dimi yalnız tum temizleyiciler kullanilmıyormuş doğal olmalıymış öyle mi kronikuykucu kronikuykucu

23 nisan için çocukların bu yıl ekstra etkinliği yok bende onlara sürpriz hazırladım 🤩
Ne hazırladın canim ?

Iftar sonrası mayıştım 😀

evet canım 2 senedir devamlı kullanıyorum çok memnunum sadece beyaz sabunla temızlıyorum ben. sabunla ugrasamam dersen sılvanin deterjanı var onla da oluyormus. bide bezleri makinaya sık atmak deformasyona neden oluyo ben ettim sen etme:KK48: yenilicem bi ara. ben 3 bez aldım bu arada bi oda için yetıyor üçünü kullanıp öyle yıkıyorum. viledadan cok farklı olduguna emin ol güle güle kullan turtişim.

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Bu hafta biraz harcamalı geçecek gibi duruyor
Hem annem hem de benim için gözlük yazdırdık ikimizinde gözlükler değişecek
Bir gözlükçüye girdim
Yok böyle rakamlar. Çerçeve fiyatları uçmuş resmen

Hastane çantası için çok eksiğim var. Bu hafta en acilinden onları tamamlamam lazım. Onlarda bir sürü para
Birde hamilelik azıcık sıkıntılı geçiyor.
Daha doğurmadan anladım. Analık zormuş beee :oops:

Neyse kısa günün karı Zulaya 55 TL daha attım.
Mutluyum :KK9:

Ütü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masalları 😂Birsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl 😂Yorumları çok iyi ama eşime daha söysöylemedim
9 sene önce koçtaşta 100 tlydi

Ütü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masalları 😂Birsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl 😂Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim😁
Gazella hakkını veren bir ütü masası
Çıkmadır ve kaliteli
Ama yine de o para etmez ya :KK43:

Ütü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masalları 😂Birsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl 😂Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim😁
benim ütü masam da gazella canım cokta ütü yaparım 6 senedir gık demedi gercekten taş gibi tavsiye ederm ben işte ceyizimde 200e felan almıstım

benim ütü masam da gazella canım cokta ütü yaparım 6 senedir gık demedi gercekten taş gibi tavsiye ederm ben işte ceyizimde 200e felan almıstım
Ah keşke bende çeyize alsaymışım ama benim hiç haberim yoktu böyle şeylerden annem ne aldıysa onlar geldi eve şimdi olsa neler alırım neler😂

Günaydin kizlar,

günler yogun geciyor. Bir kac doktor ve belediye randevularim oldugu icin sabahin köründe ise basliyorum 😂 biraz mesayi biriktirip randevularima kullanayim diyorum.
Parasal durumlsr halen faciya. Her ay baska bir masraf cikiyor. Esim yazin türkyede dügüne gidecek, güya kenara para atacaktik dügün icin. Sadece taki parasini ata bildik.
Ukrainali mültecilerede alisdigim belediye bakacakmis 6 ci aydan ihtibaren.
Cok cok yogun olcagiz. Islerimi ozamana kadar toparlamaya calisiyorum. Bakalim nasil olcak.
Benden bu kadar 😁

Selam, ilk 6 aylık birikimlerimi önce döviz olarak belirlemiştim ama dövizde kalmasın diye altın olarak tutmaya karar vermiştim. Şimdi Nisan itibarıyla her ay gr alma hedefimi tutturmuş oldum. 4 gr altını tamamladım. Ayrıca borsaya da yatırım yaptım tabi onu da kenardaki döviz ve biraz da üzerine ekleme işe yaptım onları hedef birikime ilave etmiyorum.

Selam kızlar,
Nasılsınız, herkes iyi mi
Ex patron ile konuştuk, bir miktar ödeme aldım. Hak ettigimin neredeyse üçte birine anlaştık.
Beklemekten iyidir diyip tamam dedim. Paranın ilk taksiti gelince hemen adagimi yaptım
Bir kredim vardı üstünü ekleyip onu kapattım.
Diğer ödeme de yakında inşallah.

X