- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.688
- 47
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.821
Bu sene bahar yok bizeSelam kizlar hayirli cumalar
Mart ayının ortasını da gectik ve lapa lapa kar yağıyor
Bereketli olsun canim.Dün çeyrek 1450 TLydi. Ama param yetmemişti.
Bugün 1500 TLden bir adet daha çeyrek altın aldım
karamelli_turta benim Mart birikimini 3 tam altın olarak güncellermisin cnm
Almanlar stokluyor sadece bize özgü degil gercekten. Hala yok un. Cocuklara pancake yapamiyorumyok ya canim almanlarda stokluyor, veya mültecilerede aliyorlar.
Berlin'de hava günlük güneslik.Bu sene bahar yok bize
Amin cnmBereketli olsun canim.
Güzel bir plân bende sevdim :)Eşimle bebeğin geleceği hakkında konuşurken
“Doğar doğmaz bireysel emeklilik yaptırıp her ay para yatıralım ki üniversite zamanı bize hiç bulaşmadan okusun kendi parasıyla” dedi
O an Çok güldüm tepkisine ama mantıklı.
Bende hemen bir hesap açacağım ona hediye gelen hiç bir paraya dokunmak istemiyorum.
20-30 TL bile verseler onu bankaya yatıracağım ve ikimizde hiç bir şartta onun parasına dokunmayacağız dedim.
Bu konuda da anlaştık.
Bakalım Zaman ne gösterecek Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Aaaah bizim kızlar bunlarOtlaniyorum kiz buyukbastan
Bende sigaraya para verecek göz varmi
sagolasin canim
Damlaya damlaya dimi :)Az önce dolaptan bir satış yaptım
51 TLde oradan gelecek
Kızlar yazamadım yine ne kadar oldu bilmiyorum.
Günler nasıl geçiyor anlamiyorum
İşler yoğun ama çok şükür mutluyum
Prim aldım, kendime bileklik yaptım.
Artık borçlar toparlanmaya başladı çok şükür, eski işyerinden tazminatı da alıp diğer sene ev kredisini kapatirsam çok uçuk planlarım var
Oo kahvemsim ne güzel gelismeler plânlar özlüyoruz seni firsat buldukça yazRamazan bayramı için tatil rezervasyonu yaptık
Bir de evlilik yıl dönümü için iki gece kaçamak yapacağız ama yaz tatili için hala bakmaya devam. Oteller o kadar pahalı ki
Selam asmin ,Selam kizlar,
birikimleriniz, aldiklariniz bereketli olsun
Pazar günü telefonumu düsürdüm. Bulan kisi kapatmis hemen, ulasamadim. Ekrani bin parcaydi, kim gltürür anlamis degilim.
Ikinci el telefon almak istedim, esimde dayanamayip gidip yeni telefon almis bana. Düsünmesine sevindim, ama zaten eksideydik, 600€ daha iceriye girdik böylece. Gelecek ayda senelik biletim ödencek 1000€. Güya türkyedeki dügün icin para biriktirecektik.
En azindan Nisan maasim 200€ zamla gelecek.
Annem gitdiginden beri ve benimde eve yine trenle döndügümden beri, hic birseye vakit ayiramiyorum officedede calisinca. Sadece evden calisinca kizimasa güzel vakit ayira biliyorum.
Ay sonu evde calisma kurallari degisecekmis, hepimiz onu bekliyoruz. Su an haftanin iki günü evdeyiz, umarim tamamen kaldirmazlar.
Bugün bir cok mülteci geldi calistigim belediyeye. Savas nekadar kötü birsey. Bir günden obirine herseyinden oluyorsun.
Keske hic bir yerde savas olmasa.
Bu ay stoklarla gidiyoruz. Ilk kez mutfak masrafini tutdurcaz sanki
Bu arada dükkanlarda sivi yag ve un zor bulunuyor herkes stokluyor diye. Dahada zamlancak veya zor buluncak diye herkes fazlasiyla aliyor. Dükkanlar artik sinir koydu alisverise. Herkes sadece 1 sise yag ala biliyor.
Kıtlık diyordu benim astrolog ne dese çıkıyorSelam Asmin, burda da un hic yok raflardatelefonuna üzüldüm ama yenisi gelmis bak hayirli olsun güle güle kullan.
Bereketli olsun ekliyorumDün çeyrek 1450 TLydi. Ama param yetmemişti.
Bugün 1500 TLden bir adet daha çeyrek altın aldım
karamelli_turta benim Mart birikimini 3 tam altın olarak güncellermisin cnm
Selam colombremSelamlar arkadaşlar
DDaffodil çok geçmiş olsun. Migren berbat bir şey gerçekten. Ağrı belirti verir vermez ilaç alınca biraz hızı kesiliyor sanki.
Bu ara emlakçılar ile ciddi kapışmak istiyorum. Yalan dolan, kandırma, salak yerine koyma ne demek ya. İyileri tenzih ederim ama nefret geldi artık. Ülke tam bir işini bir şekilde halleden insanlardan ibaret gibi geliyor bana. doğru ve ciddi iş ahlakına rastlamak mucize gibi. Bana kaçak yapı satmaya çalışıyor adam. Başıma ağrı girdi akşamdan beri. Kaç gündür bunlarla uğraşıyorum. Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyeyim.
Senin astrolog kimGüzel bir plân bende sevdim :)
Aaaah bizim kızlar bunlar
Damlaya damlaya dimi :)
Oo kahvemsim ne güzel gelismeler plânlar özlüyoruz seni firsat buldukça yaz
Güle güle kullan cicini
Selam asmin ,
Tlf acil ihtiyaç olunca maalesef böyle oluyor.
Güle güle kullan canım
Savaş herkesi her yeri etkiledi maalesef
Kıtlık diyordu benim astrolog ne dese çıkıyor
Bereketli olsun ekliyorum
Selam colombrem
Ay bu nedir allah aşkına.
Kime nasil güveneceğiz tabiki hiç kimseye.
Çok arastirin
Benim sıvı yagi çok kullanmayan arkadaşlar bile Türk janerlerinden etkilenip yag stoğu yaptı ondan mı acaba dedim ama ingilizlerde şimdilik stok yok, benzin kuyruklari dişinda:)yok ya canim almanlarda stokluyor, veya mültecilerede aliyorlar.
Aslında öyle pek şekerli şeylerde tüketmem ama… şiddetlenince malesef mide bulantisi yapıyor ve hiçbişey geçirmiyor.gecmis olsun canim. Arkadasim her ay migren attacklari yasiyordu günlerce. Sekerli gidalari birakinca baya bir düzelmistide ama iste nereye kadar öyle beslencen
Bizimkide bazen aksamdan basliyor yarin gitmiyecem diye. Sabahda öyle. Öglen almaya gitdigimizdede eve gelmek istemiyor. Gecici diye düsünüyorum. Önce ilginc geliyor onlars, sonra hergün bizden ayri olduklarini anlayinca böyle oluyorlar herhalde. Kizim misal hergün soruyor mutfakta mi calisacaksin buhün? Yani evden calistigimda, o eve geldiginde bende orda olacagim diye rahatliyor. Officeden calisacagim dedigimde agliyor, cünkü biliyor gec gelcem.Selamlar, Ramazan oncesi toplu bir alisveris yaptik, haftasonuna arkadaslari cagirdik kahvaltiya, alisverise cikmisken kahvaltiliklari da tamamladik.
Kiza bir sey oldu, aglayarak gidiyor okula, zaten daha tam iyilesemedi, gecen hafta bazi gunler evden calistim.
Bu arada prim aldim, dayanamayip ara odemede kullandim.
Allah bereket versin.Selamlar, Ramazan oncesi toplu bir alisveris yaptik, haftasonuna arkadaslari cagirdik kahvaltiya, alisverise cikmisken kahvaltiliklari da tamamladik.
Kiza bir sey oldu, aglayarak gidiyor okula, zaten daha tam iyilesemedi, gecen hafta bazi gunler evden calistim.
Bu arada prim aldim, dayanamayip ara odemede kullandim.