Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selamlar arkadaşlar
DDaffodil çok geçmiş olsun. Migren berbat bir şey gerçekten. Ağrı belirti verir vermez ilaç alınca biraz hızı kesiliyor sanki.
Bu ara emlakçılar ile ciddi kapışmak istiyorum. Yalan dolan, kandırma, salak yerine koyma ne demek ya. İyileri tenzih ederim ama nefret geldi artık. Ülke tam bir işini bir şekilde halleden insanlardan ibaret gibi geliyor bana. doğru ve ciddi iş ahlakına rastlamak mucize gibi. Bana kaçak yapı satmaya çalışıyor adam. Başıma ağrı girdi akşamdan beri. Kaç gündür bunlarla uğraşıyorum. Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyeyim.

Güzel bir plân bende sevdim :)
Otlaniyorum kiz buyukbastan
Bende sigaraya para verecek göz varmi

sagolasin canim
Aaaah bizim kızlar bunlar
Az önce dolaptan bir satış yaptım
51 TLde oradan gelecek
Damlaya damlaya dimi :)

Ramazan bayramı için tatil rezervasyonu yaptık
Bir de evlilik yıl dönümü için iki gece kaçamak yapacağız ama yaz tatili için hala bakmaya devam. Oteller o kadar pahalı ki
Oo kahvemsim ne güzel gelismeler plânlar özlüyoruz seni firsat buldukça yaz
Güle güle kullan cicini
Selam asmin ,
Tlf acil ihtiyaç olunca maalesef böyle oluyor.
Güle güle kullan canım
Savaş herkesi her yeri etkiledi maalesef
Selam Asmin, burda da un hic yok raflarda telefonuna üzüldüm ama yenisi gelmis bak hayirli olsun güle güle kullan.
Kıtlık diyordu benim astrolog ne dese çıkıyor
Dün çeyrek 1450 TLydi. Ama param yetmemişti.
Bugün 1500 TLden bir adet daha çeyrek altın aldım

karamelli_turta benim Mart birikimini 3 tam altın olarak güncellermisin cnm
Bereketli olsun ekliyorum
Selam colombrem
Ay bu nedir allah aşkına.
Kime nasil güveneceğiz tabiki hiç kimseye.
Çok arastirin

Senin astrolog kim

gecmis olsun canim. Arkadasim her ay migren attacklari yasiyordu günlerce. Sekerli gidalari birakinca baya bir düzelmistide ama iste nereye kadar öyle beslencen
Aslında öyle pek şekerli şeylerde tüketmem ama… şiddetlenince malesef mide bulantisi yapıyor ve hiçbişey geçirmiyor.

Selamlar, Ramazan oncesi toplu bir alisveris yaptik, haftasonuna arkadaslari cagirdik kahvaltiya, alisverise cikmisken kahvaltiliklari da tamamladik.
Kiza bir sey oldu, aglayarak gidiyor okula, zaten daha tam iyilesemedi, gecen hafta bazi gunler evden calistim.
Bu arada prim aldim, dayanamayip ara odemede kullandim.

Bizimkide bazen aksamdan basliyor yarin gitmiyecem diye. Sabahda öyle. Öglen almaya gitdigimizdede eve gelmek istemiyor. Gecici diye düsünüyorum. Önce ilginc geliyor onlars, sonra hergün bizden ayri olduklarini anlayinca böyle oluyorlar herhalde. Kizim misal hergün soruyor mutfakta mi calisacaksin buhün? Yani evden calistigimda, o eve geldiginde bende orda olacagim diye rahatliyor. Officeden calisacagim dedigimde agliyor, cünkü biliyor gec gelcem.

Allah bereket versin.
Biz çıkamadık henüz alışverişe. Et alayım diyordum toplu, zamma yakalandım. İki alacağımıza bir alıyoruz mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…