-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.801
Cok gecmis olsun canimselamlar kızlar nasılsınız iki senedir kaça kaça en son ben de covıd oldum çok şükür cok hafif gecırıyorum ama stresi beni epey yordu annem babam kayınvalıdem bulastırdımmı bulastırmadımmı derken ruhen resmen çöktüm yani bugun 6.gunumuz cok sukur halimize
pahali caylsri pisküyüleri verdiler isyerinde bizi unutdunnnnnİyiyim beybim, ben artık kıdemli okuyucuyum eskisi gibi yazmaya vaktim asla olmuyor.
Sizi de arada okuyorum
Takibimdesiniz
Selam Asmin, burda da un hic yok raflardaSelam kizlar,
birikimleriniz, aldiklariniz bereketli olsun
Pazar günü telefonumu düsürdüm. Bulan kisi kapatmis hemen, ulasamadim. Ekrani bin parcaydi, kim gltürür anlamis degilim.
Ikinci el telefon almak istedim, esimde dayanamayip gidip yeni telefon almis bana. Düsünmesine sevindim, ama zaten eksideydik, 600€ daha iceriye girdik böylece. Gelecek ayda senelik biletim ödencek 1000€. Güya türkyedeki dügün icin para biriktirecektik.
En azindan Nisan maasim 200€ zamla gelecek.
Annem gitdiginden beri ve benimde eve yine trenle döndügümden beri, hic birseye vakit ayiramiyorum officedede calisinca. Sadece evden calisinca kizimasa güzel vakit ayira biliyorum.
Ay sonu evde calisma kurallari degisecekmis, hepimiz onu bekliyoruz. Su an haftanin iki günü evdeyiz, umarim tamamen kaldirmazlar.
Bugün bir cok mülteci geldi calistigim belediyeye. Savas nekadar kötü birsey. Bir günden obirine herseyinden oluyorsun.
Keske hic bir yerde savas olmasa.
Bu ay stoklarla gidiyoruz. Ilk kez mutfak masrafini tutdurcaz sanki
Bu arada dükkanlarda sivi yag ve un zor bulunuyor herkes stokluyor diye. Dahada zamlancak veya zor buluncak diye herkes fazlasiyla aliyor. Dükkanlar artik sinir koydu alisverise. Herkes sadece 1 sise yag ala biliyor.
sagol canım Allah razı olsunCok gecmis olsun canim
Zaten uzun vade düşündüğüm için ben altıncıyım açıkçasıMerhaba hanımlar nasılsınız,
Bu aralar yatırımı neye yapıyorsunuz? Altın, Euro, Dolar yine arttı. Alasım gelmedi ama TLde durmasini da sevmiyorum hep değer kaybediyor. 5-7 bin arası bir miktarım var ne yapsaamm karar veremiyoruummFikirlerinizi bekliyorum
yok ya canim almanlarda stokluyor, veya mültecilerede aliyorlar.
gecmis olsun canim. Arkadasim her ay migren attacklari yasiyordu günlerce. Sekerli gidalari birakinca baya bir düzelmistide ama iste nereye kadar öyle beslencenDün çok berbat bi migrenim vardi, evde tüm gün yattım. Bügün daha iyiyim neyseki ölümden beter esdiyor beni bu meret.
Bereketli olsun canimDün çeyrek 1450 TLydi. Ama param yetmemişti.
Bugün 1500 TLden bir adet daha çeyrek altın aldım
karamelli_turta benim Mart birikimini 3 tam altın olarak güncellermisin cnm
Kesin turkler yagmalamisir marketleri heryerde belli ediyoruz kendimizi degilmi
gecmis olsun canimDün çok berbat bi migrenim vardi, evde tüm gün yattım. Bügün daha iyiyim neyseki ölümden beter esdiyor beni bu meret.