Altın biriktirmeye başlıyoruzz

selamlar kızlar nasılsınız iki senedir kaça kaça en son ben de covıd oldum çok şükür cok hafif gecırıyorum ama stresi beni epey yordu annem babam kayınvalıdem bulastırdımmı bulastırmadımmı derken ruhen resmen çöktüm yani bugun 6.gunumuz cok sukur halimize
Cok gecmis olsun canim

Selam kizlar,

birikimleriniz, aldiklariniz bereketli olsun 🧿
Pazar günü telefonumu düsürdüm. Bulan kisi kapatmis hemen, ulasamadim. Ekrani bin parcaydi, kim gltürür anlamis degilim.
Ikinci el telefon almak istedim, esimde dayanamayip gidip yeni telefon almis bana. Düsünmesine sevindim, ama zaten eksideydik, 600€ daha iceriye girdik böylece. Gelecek ayda senelik biletim ödencek 1000€. Güya türkyedeki dügün icin para biriktirecektik.
En azindan Nisan maasim 200€ zamla gelecek.
Annem gitdiginden beri ve benimde eve yine trenle döndügümden beri, hic birseye vakit ayiramiyorum officedede calisinca. Sadece evden calisinca kizimasa güzel vakit ayira biliyorum.
Ay sonu evde calisma kurallari degisecekmis, hepimiz onu bekliyoruz. Su an haftanin iki günü evdeyiz, umarim tamamen kaldirmazlar.
Bugün bir cok mülteci geldi calistigim belediyeye. Savas nekadar kötü birsey. Bir günden obirine herseyinden oluyorsun.
Keske hic bir yerde savas olmasa.
Bu ay stoklarla gidiyoruz. Ilk kez mutfak masrafini tutdurcaz sanki 😁
Bu arada dükkanlarda sivi yag ve un zor bulunuyor herkes stokluyor diye. Dahada zamlancak veya zor buluncak diye herkes fazlasiyla aliyor. Dükkanlar artik sinir koydu alisverise. Herkes sadece 1 sise yag ala biliyor.

Selam kizlar,

birikimleriniz, aldiklariniz bereketli olsun 🧿
Pazar günü telefonumu düsürdüm. Bulan kisi kapatmis hemen, ulasamadim. Ekrani bin parcaydi, kim gltürür anlamis degilim.
Ikinci el telefon almak istedim, esimde dayanamayip gidip yeni telefon almis bana. Düsünmesine sevindim, ama zaten eksideydik, 600€ daha iceriye girdik böylece. Gelecek ayda senelik biletim ödencek 1000€. Güya türkyedeki dügün icin para biriktirecektik.
En azindan Nisan maasim 200€ zamla gelecek.
Annem gitdiginden beri ve benimde eve yine trenle döndügümden beri, hic birseye vakit ayiramiyorum officedede calisinca. Sadece evden calisinca kizimasa güzel vakit ayira biliyorum.
Ay sonu evde calisma kurallari degisecekmis, hepimiz onu bekliyoruz. Su an haftanin iki günü evdeyiz, umarim tamamen kaldirmazlar.
Bugün bir cok mülteci geldi calistigim belediyeye. Savas nekadar kötü birsey. Bir günden obirine herseyinden oluyorsun.
Keske hic bir yerde savas olmasa.
Bu ay stoklarla gidiyoruz. Ilk kez mutfak masrafini tutdurcaz sanki 😁
Bu arada dükkanlarda sivi yag ve un zor bulunuyor herkes stokluyor diye. Dahada zamlancak veya zor buluncak diye herkes fazlasiyla aliyor. Dükkanlar artik sinir koydu alisverise. Herkes sadece 1 sise yag ala biliyor.
Selam Asmin, burda da un hic yok raflarda 😳 telefonuna üzüldüm ama yenisi gelmis bak hayirli olsun 🤩 güle güle kullan.

Merhaba hanımlar nasılsınız,
Bu aralar yatırımı neye yapıyorsunuz? Altın, Euro, Dolar yine arttı. Alasım gelmedi ama TLde durmasini da sevmiyorum hep değer kaybediyor. 5-7 bin arası bir miktarım var ne yapsaamm karar veremiyoruumm :KK43: Fikirlerinizi bekliyorum ❣️
Zaten uzun vade düşündüğüm için ben altıncıyım açıkçası

Dün çok berbat bi migrenim vardi, evde tüm gün yattım. Bügün daha iyiyim neyseki ölümden beter esdiyor beni bu meret.
gecmis olsun canim. Arkadasim her ay migren attacklari yasiyordu günlerce. Sekerli gidalari birakinca baya bir düzelmistide ama iste nereye kadar öyle beslencen

Dün çeyrek 1450 TLydi. Ama param yetmemişti.
Bugün 1500 TLden bir adet daha çeyrek altın aldım

karamelli_turta karamelli_turta benim Mart birikimini 3 tam altın olarak güncellermisin cnm
Bereketli olsun canim
A Asmin75 mavimli mavimli burda yağ, un raflari gayet normal. Sizin orada çok Türkiyeli var ondan mi acaba😊
Kesin turkler yagmalamisir marketleri heryerde belli ediyoruz kendimizi degilmi😂
Dün çok berbat bi migrenim vardi, evde tüm gün yattım. Bügün daha iyiyim neyseki ölümden beter esdiyor beni bu meret.
gecmis olsun canim

X