Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bizimkide bazen aksamdan basliyor yarin gitmiyecem diye. Sabahda öyle. Öglen almaya gitdigimizdede eve gelmek istemiyor. Gecici diye düsünüyorum. Önce ilginc geliyor onlars, sonra hergün bizden ayri olduklarini anlayinca böyle oluyorlar herhalde. Kizim misal hergün soruyor mutfakta mi calisacaksin buhün? Yani evden calistigimda, o eve geldiginde bende orda olacagim diye rahatliyor. Officeden calisacagim dedigimde agliyor, cünkü biliyor gec gelcem.
Evet aynen ilk hafta kesfetti, neymis bu okul annem ove ove bitiremedi dedi heralde. Dun daha iyiymis, ben artik birakmaya gitmiyorum, yoksa ayrilamiyor benden, esim hallediyor.
Benimkisi haziranda 3 yas olacak, seninki kac yasindaydi? Ah geciyor bu zamanlar bir sekilde ama biz de uzuluyoruz iste.

Son düzenleme:
Allah bereket versin.
Biz çıkamadık henüz alışverişe. Et alayım diyordum toplu, zamma yakalandım. İki alacağımıza bir alıyoruz mecburen.
Allah kolaylik versin, gercekten gecim cok zor Turkiye`de, burada da biraz artti fiyatlar ama sizinkinin yanida devede kulak kalir.

Günaydin kızlar, oğlum pozitif çıkti dün ben işteydim eve gittiğimde ateşler içinde yanıyordu. Dün bişeyde yemedi biraz meyve dışında. Oysaki çocuklar hafif atlatıyor sanıyordum 😒
Cok gecmis olsun, benim oglum hafif atlatmisti (7 yas, yeni asi olmustu), kizda birkac gun ateslenme oldu (3 yas, asisiz) ama cabuk toparlamisti.

Günaydin kızlar, oğlum pozitif çıkti dün ben işteydim eve gittiğimde ateşler içinde yanıyordu. Dün bişeyde yemedi biraz meyve dışında. Oysaki çocuklar hafif atlatıyor sanıyordum 😒
geçmiş olsun canım. Komşumun cocuklarındada 3 gün ateş vardı, ardından çabuk toparlandılar

Evet aynen ilk hafta kesfetti, neymis bu okul annem ove ove bitiremedi dedi heralde. Dun daha iyiymis, ben artik birakmaya gitmiyorum, yoksa ayrilamiyor benden, esim hallediyor.
Benimkisi haziranda 3 yas olacak, seninki kac yasindaydi? Ah geciyor bu zamanlar bir sekilde ama biz de uzuluyoruz iste.
benimki 2 ay sonra 4 olcak.
Dün eşimede dedim, annelerin vicdanı hep sızlıyor cocukları bırakıp işe gidince. Oysaki onlar için çalısıyoruz.

Günaydın kızlar
En son fiziki altın alırken Kullandığım bir bankadaki hesabı komple boşaltıp, o hesabı bebişe ayırmıştım
Bugün ilk siftahı yaptım

Dolap uygulamasından satış yapmıştım.
Ordan 54 TL yatmış hesabıma.
Onu hemen dolar hesabıma aktarıp 3.5 dolar aldım.
Neyse Rabbim bereket versin akmasada damlar 😂

Gelmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Nekadar aktif kullansam da tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum 🤷‍♀️

Kızlar oğlum akşam üstü tamamen toparladı. Hastalık çok yormuş olmalıki sürekli uyudu. Sabah işe gitmeden öptügümde hala biraz ateşi vardı o da geçmiş. İştah dişinda atlattı şükür.

Aaaaa kim gelmiş.
Hoşgeldin canım, nasılsın.
Epey uzun zaman oldu.
İyiyim ben, iş güç koşuşturmaca devam ediyor.
Geldigine çok sevindim
Aklıma düştünüz ya. Hala burda olmanıza çok sevindim. Teşekkür ederim canım. Bende bıraktığınız gibi. Pek bi değişiklik yok hayat. Sadece hamileyim, öyle bir değişiklik oldu :)
Biraz takip edeyim, özledim sohbetimizi.

cok tesekkurler turtişim sagolasın

sempatik_kiz sempatik_kiz cnım bizde de robot supurge var üç ay oldu alalı aşırı memnunum tabiki kendi yaptıgın gıbı olmuyor arada savsakladıgı oluyor ama bence süper bi bulus:KK48: bizimkinin markası da omid i8 pro hazneli. bakmak istersen, daha cok bütcem olsaydı roborock alırdım ben de ama.

omid i8 pro
Baktım 7.500 TL civarı
Roborock ise 6 bin civarı

Siz aldığınızda fiyatlar farklı mıydı ?

sempatik_kiz sempatik_kiz indirim denk geldiğinde beni de etiketler misin
Roborock s5 max almak istiyorum

Kızlar yazamadım yine ne kadar oldu bilmiyorum.
Günler nasıl geçiyor anlamiyorum
İşler yoğun ama çok şükür mutluyum
Prim aldım, kendime bileklik yaptım.
Artık borçlar toparlanmaya başladı çok şükür, eski işyerinden tazminatı da alıp diğer sene ev kredisini kapatirsam çok uçuk planlarım var 😉
Ne gibi planlar ? Özel değilse

omid i8 pro
Baktım 7.500 TL civarı
Roborock ise 6 bin civarı

Siz aldığınızda fiyatlar farklı mıydı ?

sempatik_kiz sempatik_kiz indirim denk geldiğinde beni de etiketler misin
Roborock s5 max almak istiyorum
Etiketlerim cnm
İnstagramda incelikli blog diye bir sayfa var
O sayfa ani düşüşler falan paylaşıyor hep
İstersen onu da takip et
Ben kaçırsamda sen görürsün belki