- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.701
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnmHerkese merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeğimin sağlık sorunları ile uğraştığım için fırsat bulamıyorum yazmaya. Birikim yapmaya devam ediyorum kizimada kumbara yapmıştım zaten parayı veriyom kendisi atıyor içine inşallah bilezik parası kadar birikir içinde çocuk bileziği alicaz inşallah ona. Herkese hayırlı geceler tekrardan
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinHerkese merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeğimin sağlık sorunları ile uğraştığım için fırsat bulamıyorum yazmaya. Birikim yapmaya devam ediyorum kizimada kumbara yapmıştım zaten parayı veriyom kendisi atıyor içine inşallah bilezik parası kadar birikir içinde çocuk bileziği alicaz inşallah ona. Herkese hayırlı geceler tekrardan
Allah şifa versin canımHerkese merhaba
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim seninde evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahRabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnm
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunGeçmiş olsun Rabbim şifa versin
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunAllah şifa versin canım
Amin cnmTeşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim seninde evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah bugunumuzu aratmasın canim ne diyimSelâm kızlar
Koca bir hafta geçti anlamadan.
Zaman ne kadar hızlı akiyor.
Nasılsınız ,ne var ne yok
Birikimler,altinlar bereketli olsun.
Ben bugün paranın bir geldiği gördüm sonra bir de gittiğini
El salladik birbirimize
Herkes yapıyor canım marketlerde yağ yok resmen sende git alGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Kullandığım ayçiçek yağı bitmek üzere
Yedekte de yalnızca 5 lt var
Kredi kartımda da 87 TL puan varmış.
Fiyatlar iyice artmadan bugün bir yağ stoğu yapmayı planlıyorum.
Gerçekten yokmuş mağazaya gidebilme ihtimalim yok diye online alacaktımHerkes yapıyor canım marketlerde yağ yok resmen sende git al
Allah sifa versin. Hizir yardimciniz olsun canimHerkese merhaba
burda dükkanlarda sadece 2 tane ala biliyoruz 1 litrelik. Zam korkusu, savas korkusu...insanlar stokluyorlarGerçekten yokmuş mağazaya gidebilme ihtimalim yok diye online alacaktım
Fakat hiçbir online markette stok bulamadım
Kalkıp sıvı yağ alayım dedim.burda dükkanlarda sadece 2 tane ala biliyoruz 1 litrelik. Zam korkusu, savas korkusu...insanlar stokluyorlar
herkes korkuyor 3. dünya savasi cikar diye.Kalkıp sıvı yağ alayım dedim.
Fakat durumun bu noktaya geleceğini hiç düşünmemiştim.
Haberlerde gördüm o nasıl bir izdiham.
İnsanlarda çok büyük bir panik algısı oluşturdular ve bence bilinçli yapılan bir durumdu bu.
Stoklu gitmek bizim yıllardır yaptığımız bir metotdu. Bu sayede daha rahat birikim yapabiliyoruz.
Evlendikten sonra hem biz,hem annem, hem de kayınvalidem derken indirim takip edip stoğa devam etmek artık daha elzem bir durum oldu bizim için.
Hele de bebekten sonra
Şuan bütün stoklar ona çalışıyor
Amin cnm sağolherkes korkuyor 3. dünya savasi cikar diye.
De stock yapsakda nereye kadar yapabiliriz böyle bir durumda. Insallah bu kötü korkuyuda atlatir gideriz.
Su ani bosver canim, artik ömür boyu hersey ona çalışacakSaglıkla kucagına al canım