- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.681
Bende altının dövize göre daha çok kazandırdığını düşünüyorum.Bankadaki 43 eur yu bozdurup gr altına çevirdim. Sadece fiziki döviz alıp, bankada eldeki paraya göre altın alacağım.birikim olarak düşündüğüm için altının dövize göre daha iyi getirisi olduğunu düşünüyorum.
Eldeki parayı da harcamamak için, altın parası birikmesini beklememek için döviz yapacağım sadece
Bankaya attığınız para kadar da altın alınabilir.Bende altının dövize göre daha çok kazandırdığını düşünüyorum.
Altın alabilecek kadar param varsa fiziki altın alıyorum
Eğer yoksa elimdeki ufak miktarları bankaya atıp dövize çeviriyorum
Bankadan altın olarak çekemediğim için, Altın yatırımını bankadan değilde fiziki olarak yapıyorum.Bankaya attığınız para kadar da altın alınabilir.
Birçok bankada 50-100 tl lik altın alınabiliyor
Kuvytturkte altin olarak çekiliyor canımBankadan altın olarak çekemediğim için, Altın yatırımını bankadan değilde fiziki olarak yapıyorum.
bereketli olsunİyi aksamlar arkadaşlar, 3 gram aldım 864 ₺ den
evet bende duydum eve hırsız girmiş kadın kuyumcuya gelmiş son kalanları bozdurup bankaya tl olarak koycam artık diyordu.Gunaydin hanimlar
Altin döviz alanlar bereketli olsun.
Bu ara hırsızlıklar çok fena artmış durumda. Evde bulundurmakta cok tehlikeli hale geldi.
Artık insanların ahlak anlayışı çok farklı. Birde mülteci hırsızlarda arttı. Adamlar cete oluşturup soyuyor. Ne zorluklarla kazanıyoruz yazık degilmi.evet bende duydum eve hırsız girmiş kadın kuyumcuya gelmiş son kalanları bozdurup bankaya tl olarak koycam artık diyordu.
Bende araştırıp kuveyttürkten hesap açmayı düşünüyorumKuvytturkte altin olarak çekiliyor canım
bazılarında ne ahlak ne başka bişey kalmamış haram para tatlı geliyor demek ki Allah korusun bende fizikiye geçtim birikimde şuan oturdugumuz yer güvenli diye yoksa yine banka üzerinden devam ederdim.Artık insanların ahlak anlayışı çok farklı. Birde mülteci hırsızlarda arttı. Adamlar cete oluşturup soyuyor. Ne zorluklarla kazanıyoruz yazık degilmi.
Gecen 2 ay çeyrek almistim ama rahatsız oldum belki yeniden grama gecerim bilmiyorum
Aynen ben deBende araştırıp kuveyttürkten hesap açmayı düşünüyorum
Günlerden gelen toplu parayı her zaman seviyorumIyi akşamlar kızlar,
Birikimleriniz bereketli olsun. Hayatımda ilk defa güne girdim kızlar. Gelecek paraylasempatik_kiz ın annesine aldığı bilezikten almayı düşünüyorum. Çok hoşuma gitti.