Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Günaydin canlar,

birazdan yinedoktorda randevum var. 1 hafta daha rapor yazsa cok iyi olcak, cünkü cok cabuk yoruluyorum halen.
Disarisida yagmurla kar karisimi, hic cikasimda yok.
geçmiş olsun umarı yazar rapor havalardan mı bilmiyorum bende çok yorgun uyanıyorum

Banyodan sonra şimdide mutfak yeniliyoruz, nisan sonunda başlayacak tadılat, mutfaktaki beyaz eşya da dahil herşey değişecek. Normalde çok sıkışacaktik ama harika birşey oldu ve mutfagi yaptıracağımız şirket 5 yıla kadar faizsiz taksit yapıyor😍. Süper oldu bu benim için, üç yıllık ödeme seçenegini aldık, mutfağı öderken birikim de yapabileceğim ✌️

Selamlar, gecen haftasonu ve bu haftasonu toplu alisveris yaptik, esim 6 ay daha toplu alisveris yapmak istemiyormus, cok yorulmus :) Sebze meyve harici bir sure bir sey almayiz, yani insallah yine de bir seyler cikiyor her zaman. O bu derken 1000$ harcandi. Kizin okulu icin de ayrica deposito odedik 1000$.

Getir buralara kadar gelmis kizlar, bizim ev servis alanlarinin disinda ama merkezde her gun onumden geciyor kuryeleri.

Babam ve esim haftasonu zimpara/cila yaptilar bazi parkelere. Cumartesi sevdigim bir ablam geldi esiyle, sohbet koyuydu. Pazartesi tatildi bizde, yemek, camasir, temizlik bitirdik 3 gunu.

Uykucum hayırlısı olsun inş canim dur bakalım belki anlaşma sağlanır.
sagolasın turtişim dün konusmus benim yapabılecegım bu kadar daha fazla yapamam demiş, her yerden alacagım var ben de zor durumdayım karar senin cıkmaya karar verırsen bı yandan calısıp ıs arayabılırsın demıs.Allaha havale edıyorum lüx sıtede oturup her yıl araba degısıyorlar calısana gelınce alacakları varmıs falan fişmekan.nerdeyse bızden para ıstıcek ınsAllah hayırlı bı ıs bulurda en kısa zamanda cıkar eşim

sagolasın turtişim dün konusmus benim yapabılecegım bu kadar daha fazla yapamam demiş, her yerden alacagım var ben de zor durumdayım karar senin cıkmaya karar verırsen bı yandan calısıp ıs arayabılırsın demıs.Allaha havale edıyorum lüx sıtede oturup her yıl araba degısıyorlar calısana gelınce alacakları varmıs falan fişmekan.nerdeyse bızden para ıstıcek ınsAllah hayırlı bı ıs bulurda en kısa zamanda cıkar eşim
Allah yardımcınız olsun canım

Kendini düşünüyor sadece bence yapabileceği çok şey olduğuna eminim.
Umarim daha iyi bir iş bulunur cnm

Takipteyim witch
Sadece 15 günde gram altin 55 tl yükseldi.
Ben hala evden çıkıp çeyrekleri alamadım ya
Yanarım yanarım ona yanarım :mad:

Bu haftada evden çıkamayacağım
Haftaya kadar iyi içe uçmuş olacak
Hesapta değil annemde olduğu için bankadan döviz olarakta değerlendiremiyorum
Hiç sevmiyorum TLde para tutmayı
İyice eriyip gidiyor elden

Merhaba herkese,

Bundan bir kaç ay önce deseler inanmazdım ama bugün hiç beklemediğimiz bir yerden para geldi 2000 TL civarı kur yüksek olmasına rağmen altın aldım. Allah bereketini arttırsın.

Ufak ufak birikimime benim için toplu bir ekleme gibi oldu bu. Nasip edene çok şükür.

Önceden olsa ; yatırımdan önce acaba almam gereken ne var diye düşünürdüm ama gerçekten tüketime o kadar alışmışız ki ihtiyaç istek ayrımı bile zor yapılır olmuş.

Ben işsıiz kaldığım dönem hamileydim doğum yaptım vs çok zor gunlerden geçtik. Hep bir kapı açıldı şükür ama zor da kalmak borç yapmak kredi kartı kullanmak yine kredi çekmek hiç istemiyorum. Sonrasında toparlamak çok güçtü. Hala daha hem borç ödüyoruz hem çok şükür birikim yapabiliyoruz.

Bunlara niyet ettim, sanki niyet edince işler daha da kolaylaşıyor. Umarım ülkemizin ve konomisi daha düzelir ve alım gücümüz daha da artar hem standartlarımızı korur hem gerektiği gibi birikim yapabiliriz.

Oğlum için de yazlık alışveriş yaptım. Kreşe de gittiğini düşünerek sayı ile gerekli olan ihtiyaçlarını aldım. Birkaç parça eksiği var onu da önümüzdeki ay tamamlayacağım.

Oğlum 5 yaşında satranç ve jimnastik çok seviyor bir de boks ve futbol istiyor bunlardan ikisine yaz döneminde başlatmayı düşünüyorum.

Umarım nasip olur.

Hepinizin kazancı bereketlensin. Rabbim harcadiklarinizdan daha fazlasını kazandırsın dilerim. Sonuçta O'nun kaynağı sonsuz 🥰

Sevgiler.

Merhaba herkese,

Bundan bir kaç ay önce deseler inanmazdım ama bugün hiç beklemediğimiz bir yerden para geldi 2000 TL civarı kur yüksek olmasına rağmen altın aldım. Allah bereketini arttırsın.

Ufak ufak birikimime benim için toplu bir ekleme gibi oldu bu. Nasip edene çok şükür.

Önceden olsa ; yatırımdan önce acaba almam gereken ne var diye düşünürdüm ama gerçekten tüketime o kadar alışmışız ki ihtiyaç istek ayrımı bile zor yapılır olmuş.

Ben işsıiz kaldığım dönem hamileydim doğum yaptım vs çok zor gunlerden geçtik. Hep bir kapı açıldı şükür ama zor da kalmak borç yapmak kredi kartı kullanmak yine kredi çekmek hiç istemiyorum. Sonrasında toparlamak çok güçtü. Hala daha hem borç ödüyoruz hem çok şükür birikim yapabiliyoruz.

Bunlara niyet ettim, sanki niyet edince işler daha da kolaylaşıyor. Umarım ülkemizin ve konomisi daha düzelir ve alım gücümüz daha da artar hem standartlarımızı korur hem gerektiği gibi birikim yapabiliriz.

Oğlum için de yazlık alışveriş yaptım. Kreşe de gittiğini düşünerek sayı ile gerekli olan ihtiyaçlarını aldım. Birkaç parça eksiği var onu da önümüzdeki ay tamamlayacağım.

Oğlum 5 yaşında satranç ve jimnastik çok seviyor bir de boks ve futbol istiyor bunlardan ikisine yaz döneminde başlatmayı düşünüyorum.

Umarım nasip olur.

Hepinizin kazancı bereketlensin. Rabbim harcadiklarinizdan daha fazlasını kazandırsın dilerim. Sonuçta O'nun kaynağı sonsuz 🥰

Sevgiler.

Amin 🤲
Allah bereket versin

MaşaAllah o kadar büyüdümü
Zaman ne kadar çabuk geçiyor.
O zamanlar yazdığın bir çok şey hala aklımda.
Sanki dün gibi geliyor bir çok şey

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz 😊
22 ayar bileziklerim var, düğünümde takılmıştı, maalesef hiç benim zevkim değiller, yıllardır kasada duruyorlar hiç takmadım diyebilirim, daha daha yaşlanmadan 😅 onları değiştirip kendi zevkime göre almak ve takmak istiyorum fakat bir türlü karar veremiyorum, trabzon burması, mersin burması ve şu enli olan düz modeller var ya onlar hoşuma gidiyorlar… yoksa diyorum hiç dokunmayım öyle kalsınlarmı, ilerde çocuklar evlenirkenmi değiştirsem… siz olsanız ne yapardınız 😊

biliyormusun canim, ben her ciktim isden sonra hep yeni isimde daha fazlasini kazandim. Belki bunun böyle olmasi gerekiyordur, cünkü böylece hareket edip ciddi bir sekilde is bulmaya basliyacak esin.
Umarzdaha iyi bir kapi acilir size 😘

biliyormusun canim, ben her ciktim isden sonra hep yeni isimde daha fazlasini kazandim. Belki bunun böyle olmasi gerekiyordur, cünkü böylece hareket edip ciddi bir sekilde is bulmaya basliyacak esin.
Umarzdaha iyi bir kapi acilir size 😘
asmincimm tesekkur ederim canım eşimin ilk işi sayılır öncesınde bi sene kadar baska iş yapmıs 10 yıldır aynı iş yerinde gece gündüz izin almadan calısıyor, en kötüsüde degersizlik. bakalm iş bulana kadar calıscak Allah razı olsun hayırlısı bu demekki insAllah güzel hayırlı kapılar açılır hepımıze

X