Merhaba herkese,
Bundan bir kaç ay önce deseler inanmazdım ama bugün hiç beklemediğimiz bir yerden para geldi 2000 TL civarı kur yüksek olmasına rağmen altın aldım. Allah bereketini arttırsın.
Ufak ufak birikimime benim için toplu bir ekleme gibi oldu bu. Nasip edene çok şükür.
Önceden olsa ; yatırımdan önce acaba almam gereken ne var diye düşünürdüm ama gerçekten tüketime o kadar alışmışız ki ihtiyaç istek ayrımı bile zor yapılır olmuş.
Ben işsıiz kaldığım dönem hamileydim doğum yaptım vs çok zor gunlerden geçtik. Hep bir kapı açıldı şükür ama zor da kalmak borç yapmak kredi kartı kullanmak yine kredi çekmek hiç istemiyorum. Sonrasında toparlamak çok güçtü. Hala daha hem borç ödüyoruz hem çok şükür birikim yapabiliyoruz.
Bunlara niyet ettim, sanki niyet edince işler daha da kolaylaşıyor. Umarım ülkemizin ve konomisi daha düzelir ve alım gücümüz daha da artar hem standartlarımızı korur hem gerektiği gibi birikim yapabiliriz.
Oğlum için de yazlık alışveriş yaptım. Kreşe de gittiğini düşünerek sayı ile gerekli olan ihtiyaçlarını aldım. Birkaç parça eksiği var onu da önümüzdeki ay tamamlayacağım.
Oğlum 5 yaşında satranç ve jimnastik çok seviyor bir de boks ve futbol istiyor bunlardan ikisine yaz döneminde başlatmayı düşünüyorum.
Umarım nasip olur.
Hepinizin kazancı bereketlensin. Rabbim harcadiklarinizdan daha fazlasını kazandırsın dilerim. Sonuçta O'nun kaynağı sonsuz
Sevgiler.