Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bugün ufak tefek eksikler icin ciktik ve yinede toplam 50€ gitdi Cidden evden cikmamak gerek.
Esimle biraz gelecegi konusduk. 1,5 yil sonra ehliyetin deneme süresi bitecek, ozaman Taxi alcaz ve taxicilik yapacak. Bir cok arkadasimiz yapiyor ve cok iyi kazaniyorlar. Pandemie de ozamana kadar umarim bir sekil hafifler, taksi kullanmakda deger. Arkadaslar pandemieden önce 4-6 bin Euro kazandakliraini söylüyorlar. Eminim onun büyük bir payi kacak kazanilmistir ama tüm kanunlara uyarsan rahat 3bin kazanirsin diyen takisizi arkadasimizda var. Eger öyle olsa ev ala biliriz bir gün. Eylül/ Ekimde esime 4-5 saatlik is bulcaz en azindan taxi olayina kadar biraz kenara ata biliriz umarim.
Kizimin kumbarasini saydim 67€ cikti. 1g altin eder. Biriksin 10g ala bilecek kadar öyle alcam. Senelik altin hedefe daha 20g eksik. Zulamda 100€ var. Gelecek ayda biraz atarim üstüne harcligimdan.
Cortison fayda etmege basladi canki. Cigerlerim bugün hic yanmadi, öksürükde cok azdi. Umarim atlatmisimdir artik. Korkumdan kalin kalin giyiniyorum
Sizler ne yaptiniz?

Hakkınızda hayırlısı olsun canim

Selam kizlar
Karlı bir güne daha uyandık.
Sanki yıllardır kış mevsimindeyiz gibi ilkbaharı iple çekiyorum.
Nevresimleri değiştirip temizlik yaptım sonra ütü derken aksama oluverdi.
Aksam için hamburger istedi ahali. Patatesli sogan halkali tam bir menü oldu. Disarda yesek hem doymayiz hemde 4 kişi 200den asagi çıkmayız evdeki malzemelerle hallettik.
Yarinda balık yapacağız. Ama kardan pazara gidemedim marketten yeşillik almam lazım
Birde sut alacağım yogurt yapmak için yine hiç dinlenmeden ise gidecegim

cidden ya biz bir ömür hep yorulcaz mi? Bende bugün düsündümde, yine ise basladigimdan beri bir haftasonu dinlenipde ise gitdim diye

Eksikler hiç bitmiyor hiç.
Taksinin iyi getirisi oluyormus diye duymuştum bende ama pandemisi her sektör biraz afalladı tâbi.

Kızın kumbarasi bereketli olsun:)
Yılın ikinciayondayiz henüz hedefe koşarsın sen :)
Tedavinin iyi gitmesine sevindim canım artık ince giyinmek yok

Iyi geceler mi desem iyi sabahlar mi bilemedim
Uykum kaçtı nasil uyurum tekrar bilmiyorum.
Ben ne yaptım diyeyim herşeyimiz tam bir tatilimiz kaldı ya tatil ayarladik
Hayirli olsun bakalım.
Yalniz fiyatlar uçmuş yazik.

Bugün klasik pazar rutini var sizden farksizim. Yemek,ütü,temizlik bla bla.
Gerçekten ne zaman dinleneceğiz.

Oh ne iyi yapmisisin! Nereye gideceksiniz?
Hedefe umarim ulasirim. Yazin esim türkyeye gidecek dügününe. 3500€ gecmezse sükür edecegim.
Aslinda o döndükten sonra birlikte 1 hafta burda daglara gideriz diye düsünmüstüm, ama sünüzütden ameliyat olmayida planladigi icin ben hem o türkyedeyken hem ameliyat haftasi icin izin almaliyim. Bide gezemek icinde alamam. Anliyacaginiz yine ben kalcam ortada

Selam kızlar
İyi pazarlar
Hava mis gibi iki gündür
Bu hafta bir etkinlige katılacağım, epey de kalabalık olacak. Pandemiden beri ilk olacak, biraz tırsıyorum ama mesleki gelişim için şart
Dün kuaföre gittim kaş ve boya işini hallettim.

karamelli_turta nereye gidiyorsunuz turtisim, biz de bakıyoruz ama fiyatlar çok artmış karar veremedik

Iyi pazarlar kızlar,
Herkes yavastan birike donmus ne güzel. Birilimleriniz bereketli oldun, katlanarak ta artsın.
Yeni arkadaşlar gelmiş, eski isimlerde takıldı gözüme hoşgeldiniz.
Kızlar ben eski işi bırakmiştim memlekete giderken, döndükten ıkı fafta sonra bu yeni işime başladım. Çok daha az yorucu ve stresli. Saatleri tam istediğim gibi; sabah 6 da başlayıp, 4 ye bırakıyorum. Cuma öğlen 12 den itibaren hafta sonu tatil. Fazla mesaiye de 1.5 katı ödeme yapılıyor. Benım gibi geç yatıp, geç kalkan biri için bulunmaz nimet oldu. En güzeli de evime neredeyse 5 dk .
En son yazdığımda birikim yapamayacağımı yazöiştim ama değişikliklerden sebep ben de birikim yapabilecem tekrar.
Bu arada memeleket tatilimiz inanilmaz harikaydı iyiki ailecek gitmişiz, herkes çok mutlu oldu, helede oğlum. Benım diş tedavisi olmasaydı daha da iyi olurdu. Tadı ağzımızda kaldığı için bu yıl tekrar gitmeye karar verdik.

Sağol kuzum
Dediğim gibi herşey tamammis gibi ilk olarak tatil plânı yaptık.
Yurtdisi git gel e birde işin içinde düğün varsa masraf fazla olur.
Ah senin dağ fotolarin geçen yıl çok hoştu

Son düzenleme:
Selâm kahvemsim
Bakım rutinleri iyi geliyor bize:)

Egeyi tercih ediyoruz yine.
Yükselen antalya çok üzgün yine
Fiyatlar almış gitmiş maşallah.

Selâm cnm
Hayirli olsun yeni işin
Gönlüne göre olmuş ne güzel:)

Selâm kahvemsim
Bakım rutinleri iyi geliyor bize:)

Egeyi tercih ediyoruz yine.
Yükselen antalya çok üzgün yine
Fiyatlar almış gitmiş maşallah.
Ege de güzel tercih ama Antalya, ahhh Antalya
İki senedir memleketime gidemedim fiyatlar ve pandemi yüzünden bu sene de gidemezsek çok mutsuz olurum.
Evrene mesaj yolluyorum

Hayirli olsun canim yeni işin.

Kutsal pazartesiden Gunaydin kizlar
Yine işe dinlenmek için gelen bir witcher birakiyorum
Ay ne yoruldum 2 gün. Birde civcivlerin gönlü olsun diye çarşıya indik gitti paracıklar
Ayın 15ine kadar dışarı çıkmak yok
Ölü gibi uyumuşum alarm çalana kadar yorgunluktan

cok sevindim canim hersey gönlünce olmasina

haftanin 6 günü calismak istedigini talep et is yerinde bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…