Altın biriktirmeye başlıyoruzz

bin kez katlanir cogalir birikimlerin insallah

Merhaba,
Ben de bir banka üzerinden oğlum için küçük küçük birikim yapıyorum bir süredir. Rabbim büyük birikimler yapmayı da nasip eder umarım.
Bugün beklediğim bir para vardı 525 TL olarak geldi onunla 0,36 Gr altın ve 15 Euro aldım hesaptan.
Ben bakiyemden kalan küçük tutarları da dövize çeviriyorum. Gerçekten azdan çok oldu.

Biz iki aydır eşimle bir şey deniyoruz. Önceden maaşlar yatınca banka kartında tutardım şimdi ise nakit olarak çekiyoruz. Banka üzerinden sadece faturaları vs odemesini yapıyoruz. Kredi kartinı çok şükür kapattık.
Ödemeleri ayırdıktan ve birikim için olan miktarı ayırdıktan sonra ( ki bu aslında çok değil ama genellikle ilk maaş yattığımda 300-400 arası ayırmaya gayret ediyoruz) kalanı 4 haftaya bölüyoruz. O hafta elimizdeki miktarla geçinmeye çalışıyoruz. Biz çok faydasını gördük şükür
Aylık bütçeyi ayarlarken de ; kreş kira kredi aidat sadaka(destek,yardım vs) tüm faturalar çocuk için bütçe birikim ve ekstra gider olarak siniflandiriyoruz.

Bugün bereket günü. Bozuklari attığım bir kumbara var ve haftalık harcligimdan kalanları da ekleyip 10 veya 15 Euro ya da döviz fiziki olarak almaya çalışıyorum.

Bu yıl gerçekten çok idareli ve tasarruflu olmaya çabalıyorum. Giysi alışverişim bir iki parçayı hiç geçmedi. İhtiyaç dışına çıkmanaya gayret ediyoruz. Çocuğum için biriktirmeye çalışıyorum güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allah'ım

Allah herkesin butcesini parasını evindeki huzuru bereketlendirsin.

Amin
Senin tasarruf yazılarını paylaşımlarını okumayı her daim seviyorum.

selam kızlar 3 tane çeyrek aldım.1340 dan eski tarihli o kadar çok kuyumcu gezdimki aslında bitanesi hepsini nakit verirsen 1335 yaparım demişti atm para vermedi bende kuyumcu gezene kadar atm bulsaydım diye pişman oldum sonra demekki bu adamın kısmetiymiş dedim aldım 1340 dan parayı eft yaptım

Getir bizim ilçeyede geldi sonunda
40 TLye 30 TL indirim vermiş
Farklı farklı hesaplardan 4 tane sıvı çamaşır deterjanı aldım.
Tanesi 13 TL ye geldi. Çok karlı bir stok alışverişi oldu benim için.

Bebek için alışveriş yapmaktan stok alışverişi yapamadım hiç.
Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, şampuan ve
Deterjan stoğu yapmam lazım

Kredi kartıma 50 TL puan yüklenmiş.
Alacak bir şey bulamayınca eşime verdim.
Bari bununla benzin al bugün diye.
Bugün bereket günüymüş 20 TLde zulaya attım
Zulada 420 TL oldu.

Allah bereket versin

selam güzellikler nasılsınız
günler hem cok hızlı hem cok yavas gecıyor birikim desen hak getire Allahım bugunumuzu aratmasın. belirsizlikler yaşıyoruz bir de.esimin patronu subatta zam yapıyor bekledıgımızın cok altında bi zam yaptı zaten maaşı da işine göre çok az, 15 gündür patronla yüzyüze konusmak için beklıyor yine istedıgımız ücret olmaz ama belli bi mıktar daha arttırması için konusacak bakalm olmadı çıkacak artık karar verdık, bu ekonomide iş bulmak zor ama insan kendini kullanılıyo gıbı hıssederse bu sekılde calısmakta çok zor, patron parayla beştaş oynuyor calısana milim milim.bide esımle konusmadan dırekt yatırmıs en cokta ona sınirlendim.
olası bi işten cıkma durumunda kenarda biraz çeyrek var, bide ev alırken dahi bozmaya kıyamadıgım setim (esımın 7-8 maası edıyor) Rızkı veren Allahtır hakkımızda hayırlısı bakalm
gıdım gıdım da olsa oglumun harçlıklarıyla ılavelerle 100euro 100usd aldm Allah bereketlendırsın
benden haberler böyle kızlar

Merhaba,
bekarken bende o yöntemle birikimimi yapiyordum ve cok iyi birikiyordu öyle.
Aile olunca pek olmuyor. Sürekli disardayiz, farkli harcamalarimiz oluyor.

insallah hersey gönlünüzce olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…