-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.581
Bereketli olsun cnmGünaydin kizlar,
sabah kalkip gitdim Kizima 10g altin aldim
Merhaba bende yine geldim tekrardan. İnanın buranın etkisiyle 210 gr altın biriktirmiştim. Şimdi tekrar başalayım yoksa bn parayı tutamıyorum her şey çok pahalandı.Benide listeye yazarmısınız.
Bereketli olsun altınlarınızBu yıl ki hedefim 50 gr. altın
sagol canimBereketli olsun cnm
Gün getirisi hemen değerlendirilmiş bereketli olsun kuzumSelam hanımlar
Bizimkiler yine hasta, biraz doktor ve ilaç masrafımız oldu. Çok şükür tabi ki, herkes iyi olsun da gerisi önemli değilA Asmin75 kuzum çok geçmiş olsun
Hesapta olmayan masraflara iyi gün parasından katkı yaptım ve bu ay gün bendeydi. Öyle olunca bugün 220€, 40$ ve 1.30 gram da altın aldım
Bu vesileyle ben de eklemeden geçemeyeceğim her kadının kendine ait bir zulası olmalıdır, paracıklar ve altıncıklar küçük büyük denmeden kıyıya köşeye kakıştırılmalıdır
Günaydin kizlar,
sabah kalkip gitdim Kizima 10g altin aldim
Hoşgeldin tekrar :)Merhaba bende yine geldim tekrardan. İnanın buranın etkisiyle 210 gr altın biriktirmiştim. Şimdi tekrar başalayım yoksa bn parayı tutamıyorum her şey çok pahalandı.Benide listeye yazarmısınız.
tesekür ederim canimGün getirisi hemen değerlendirilmiş bereketli olsun kuzum
Altinlar gelmiş bugün katlanarak artsin cnm
Hoşgeldin tekrar :)
Ne guzelbirikmis bak maşallah ekliyorum seni de
Çok teşekkür ederim canım sağolasınGün getirisi hemen değerlendirilmiş bereketli olsun kuzum
Altinlar gelmiş bugün katlanarak artsin cnm
Hoşgeldin tekrar :)
Ne guzelbirikmis bak maşallah ekliyorum seni de
Asminim ben kredi kartıyla cebelleşmek zorunda kalıyorum sıklıkla, o zaman planlar şaşıyor ama genel olarak; maaşı alır almaz en az %20’sini kenara ayırıyorum (birazını bankada birazını da fiziki) ve mutlaka güne giriyorum. Az da olsa çok da olsa gün beni hep disipline sokuyor. Bir de ben arada söylüyorum ya, tutumlu olayım derken cimri oldum diyebereketli olsun canimsizlerde gecmis olsun!
Sen masallah cok iyi gidiyorsun
neler neler yapiyorsun misal?
HoşgeldinizKızlar yazdıklarınızı okudum çok hoşuma gitti bende zor günler için kenara atmak istiyorum ama ben çalismiyorum ev hanimiyim nasıl yapmam gerek acaba
20 30 lira derken birikir diyorsunuz hadi inşallah bugünden başlıyorum o zmanSelamlar hanımlar, herkesler iyi mi?
Birikimleriniz bereketli olsun
Asminim ben kredi kartıyla cebelleşmek zorunda kalıyorum sıklıkla, o zaman planlar şaşıyor ama genel olarak; maaşı alır almaz en az %20’sini kenara ayırıyorum (birazını bankada birazını da fiziki) ve mutlaka güne giriyorum. Az da olsa çok da olsa gün beni hep disipline sokuyor. Bir de ben arada söylüyorum ya, tutumlu olayım derken cimri oldum diyeresmen artık kendime ya da eve biblo tarzı bir şey alırken ellerim titriyor
Eskiden sürekli kıyafet, ayakkabı ve eve dekorasyon ürünleri alırdım. Şimdi sadece ihtiyacım olursa kıyafet alıyorum onları da uzun süre kullanabileceğim şekilde alıyorum. Bir de kuzenlerimle ya da yakın arkadaşlarımla değiş tokuş yapıyoruz.
Öyle ortaya karışık, buradan çok şey öğrendim ve öğreniyorum iyi ki varsınız vallahi
HoşgeldinizBen birikim yapmaya kızım İçin ücretsiz izindeyken karar verdim. Gerçekten çok zorlandığım bir süreçti, evdeyken birikim yapamıyordum ben ama tasarrufla tanıştım. Bir de birikim topiklerini okuyarak, ders çalışır gibi çalıştığımı hatırlıyorum. Elektrik faturasını azaltmıştım ilk ve o fark ilk köşeye attığım tutardı. Siz zaten yapıyorsunuzdur bunları, ama bir şey eklemek istiyorum. Zor gün parası değil iyi gün parası bey diyeceksiniz
Mrhaba elektrik faturasini nasil azalttiniz? Ben onu bir turlu beceremiyorumSelamlar hanımlar, herkesler iyi mi?
Birikimleriniz bereketli olsun
Asminim ben kredi kartıyla cebelleşmek zorunda kalıyorum sıklıkla, o zaman planlar şaşıyor ama genel olarak; maaşı alır almaz en az %20’sini kenara ayırıyorum (birazını bankada birazını da fiziki) ve mutlaka güne giriyorum. Az da olsa çok da olsa gün beni hep disipline sokuyor. Bir de ben arada söylüyorum ya, tutumlu olayım derken cimri oldum diyeresmen artık kendime ya da eve biblo tarzı bir şey alırken ellerim titriyor
Eskiden sürekli kıyafet, ayakkabı ve eve dekorasyon ürünleri alırdım. Şimdi sadece ihtiyacım olursa kıyafet alıyorum onları da uzun süre kullanabileceğim şekilde alıyorum. Bir de kuzenlerimle ya da yakın arkadaşlarımla değiş tokuş yapıyoruz.
Öyle ortaya karışık, buradan çok şey öğrendim ve öğreniyorum iyi ki varsınız vallahi
HoşgeldinizBen birikim yapmaya kızım İçin ücretsiz izindeyken karar verdim. Gerçekten çok zorlandığım bir süreçti, evdeyken birikim yapamıyordum ben ama tasarrufla tanıştım. Bir de birikim topiklerini okuyarak, ders çalışır gibi çalıştığımı hatırlıyorum. Elektrik faturasını azaltmıştım ilk ve o fark ilk köşeye attığım tutardı. Siz zaten yapıyorsunuzdur bunları, ama bir şey eklemek istiyorum. Zor gün parası değil iyi gün parası bey diyeceksiniz
Ben çalışıyorum gündüz çalışan buzdolabı var ve kombi varMrhaba elektrik faturasini nasil azalttiniz? Ben onu bir turlu beceremiyorum
Yani bu son zamlarla artık ne faydası oluyor bilemesem deMrhaba elektrik faturasini nasil azalttiniz? Ben onu bir turlu beceremiyorum