Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Gün getirisi hemen değerlendirilmiş bereketli olsun kuzum

Günaydin kizlar,

sabah kalkip gitdim Kizima 10g altin aldim

Altinlar gelmiş bugün katlanarak artsin cnm
Merhaba bende yine geldim tekrardan. İnanın buranın etkisiyle 210 gr altın biriktirmiştim. Şimdi tekrar başalayım yoksa bn parayı tutamıyorum her şey çok pahalandı.Benide listeye yazarmısınız.
Hoşgeldin tekrar :)
Ne guzelbirikmis bak maşallah ekliyorum seni de

Hayırlı akşamlar kızlar
Ben hala çeyrekleri alamadım.
Nakit annemdeydi.
Ama onların apartmanda 2 daire komple covid pozitifmiş.

Farklı 2 dairedekilerde onlarla hep görüşmüş. Ama karantinada değiller.
Hoş covid olanlarda markete, fırına vs inip çıkıyorlarmış.
Bu yüzden onlar iyileşene kadar oraya gitmiyorum.

Haliyle altın işide kaldı. Sorun şu ki altın yükselişe geçti. Benim çeyrek parası azalmış oluyor.
Cüzdandada 400 TL nakit birikti. Olmazsa üstüne ekleyip çeyrek yerine grama tamamlamayı düşünüyorum.

Selamlar hanımlar, herkesler iyi mi?

Birikimleriniz bereketli olsun

bereketli olsun canim sizlerde gecmis olsun!
Sen masallah cok iyi gidiyorsun
neler neler yapiyorsun misal?
Asminim ben kredi kartıyla cebelleşmek zorunda kalıyorum sıklıkla, o zaman planlar şaşıyor ama genel olarak; maaşı alır almaz en az %20’sini kenara ayırıyorum (birazını bankada birazını da fiziki) ve mutlaka güne giriyorum. Az da olsa çok da olsa gün beni hep disipline sokuyor. Bir de ben arada söylüyorum ya, tutumlu olayım derken cimri oldum diye resmen artık kendime ya da eve biblo tarzı bir şey alırken ellerim titriyor

Eskiden sürekli kıyafet, ayakkabı ve eve dekorasyon ürünleri alırdım. Şimdi sadece ihtiyacım olursa kıyafet alıyorum onları da uzun süre kullanabileceğim şekilde alıyorum. Bir de kuzenlerimle ya da yakın arkadaşlarımla değiş tokuş yapıyoruz.

Öyle ortaya karışık, buradan çok şey öğrendim ve öğreniyorum iyi ki varsınız vallahi
Kızlar yazdıklarınızı okudum çok hoşuma gitti bende zor günler için kenara atmak istiyorum ama ben çalismiyorum ev hanimiyim nasıl yapmam gerek acaba
Hoşgeldiniz Ben birikim yapmaya kızım İçin ücretsiz izindeyken karar verdim. Gerçekten çok zorlandığım bir süreçti, evdeyken birikim yapamıyordum ben ama tasarrufla tanıştım. Bir de birikim topiklerini okuyarak, ders çalışır gibi çalıştığımı hatırlıyorum. Elektrik faturasını azaltmıştım ilk ve o fark ilk köşeye attığım tutardı. Siz zaten yapıyorsunuzdur bunları, ama bir şey eklemek istiyorum. Zor gün parası değil iyi gün parası bey diyeceksiniz

20 30 lira derken birikir diyorsunuz hadi inşallah bugünden başlıyorum o zman

Mrhaba elektrik faturasini nasil azalttiniz? Ben onu bir turlu beceremiyorum

Mrhaba elektrik faturasini nasil azalttiniz? Ben onu bir turlu beceremiyorum
Yani bu son zamlarla artık ne faydası oluyor bilemesem de

Kettle, PC ve tv fişlerini çekiyorum kullanmadığımız zamanlarda. Çay makinesi zaten kullanmıyorum ama filtre kahve makinesi kullanıyorum. Kahve için termos ayırdım, demlendiğinde termosa aktarıyorum hemen, fişte ve demlemede bırakmıyorum. Önceki evimde elektrik tarifesi vardı, ütü ve çamaşırı 22.00 den sonra hallediyordum. Evdeki bütün ampuller tasarruflu, alırken pahalı oluyor ama kesinlikle fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…