Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Evet cok oldu
4 sene olmustur
Cocuklar iyi cok sukur krese basladilar
Ooo evin hayirli olsun
Allah gonlune gore versin
Burayi ilk baslattigin zamanlari hatirliyorum
Bende 2.evimi aldim biliyor musun?
Hatta esimin aklina girebilirsem 3.yu almayi planliuorum ama bu pahalilikta zor.
Sen hep altindan mi gittin?
Nerede sakladin? Altini aldim tamam ama saklamak sıkınti yanilmiyosam fiziki altin aliuordun en son
Teşekkür ederim seninde hayirli olsun :)
Benimki aslinsa ilk ev diyebiliriz çünkü oturduğumuz kp in, ne kadar sizin deseler de tapu bizim değilse bizim olduğuna inanmam.
Uzun zaman fiziki aldim altinlari tedirgin oldum tâbi saklama konusunda.
Şu an altın hesabindan devam ediyorum
Hep altindan gittim ben

Teşekkür ederim seninde hayirli olsun :)
Benimki aslinsa ilk ev diyebiliriz çünkü oturduğumuz kp in, ne kadar sizin deseler de tapu bizim değilse bizim olduğuna inanmam.
Uzun zaman fiziki aldim altinlari tedirgin oldum tâbi saklama konusunda.
Şu an altın hesabindan devam ediyorum
Hep altindan gittim ben
Anladim evet tapu sizde degilse o ev bölüsülur buyukler olunce. Ama aranizdaki iliskiyi bilmeiyorum tabi. Yillar icinde ne kadar dogru karar verdiginj gorduk canim. Ben cesitlilik olsun diye farkli seylere de yatirdim ama en fazla altin kazandirdi tabi

Kimseye karismam da
Biriktirmeyen niye biriktirmiyor merak ederim🤣
Ya coook zengindir ya ailesinden kalacaktır ya da alismamistir diyip susuyorum🤣
En az 1 gr yapılıp kenara atılmalı
Yoksa hayatı yaşanmış saymiyorum🤣
Evli bir arkadaşıma yaklaşık 4-5 senedir söylüyorum.
O da benim gibi çalışmıyor ev hanımı.
Elime para geçmiyor diyordu sürekli.
Eşi yüklü miktarlar vermezdi.30-40-50 gibi rakamlar verirdi.

Bizde hep bu paralarla biriktirdik. Ne aldıysakda böyle böyle biriktirerek alıyoruz
Bak bu parayı küçümseme her çok azdan olur.
Gereksiz şeylere harcıyorsun diyordum dinlemiyordu.

Şimdi eşiyle boşanma aşamasında adam ceketini al Çek git diyor.
Evden de hiçbir şey vermiyor.
Kızın kenarda 5 kuruş parası yok. Ailesiylede limoni. Bu yüzden katlanıyor. Kenarda keşke param olsaydı diyor.

Çevremde böyle örnekler gördükten sonra nasıl birikim yapmam ki.
Tamam Allah kimseyi şaşırtmasın. Ama dünyanında binbir türlü hali var yani.

Yaa canim sen selam vermesen ben yazacaktim. Evlenmissin bebis bekliyormussun hayirli olsun. Ben ayrilirken daha evli degildin. Nasil gidiyor hamilelik?
Amin cnm sağol
Hamd olsun iyiyim. Yolu yarıladık artık.
23. Haftadayım. 🥰

Selam hanımlar 🌿

Bizimkiler yine hasta, biraz doktor ve ilaç masrafımız oldu. Çok şükür tabi ki, herkes iyi olsun da gerisi önemli değil 🦋 A Asmin75 kuzum çok geçmiş olsun 🤲🏻

Hesapta olmayan masraflara iyi gün parasından katkı yaptım ve bu ay gün bendeydi. Öyle olunca bugün 220€, 40$ ve 1.30 gram da altın aldım 🌿

Bu vesileyle ben de eklemeden geçemeyeceğim her kadının kendine ait bir zulası olmalıdır, paracıklar ve altıncıklar küçük büyük denmeden kıyıya köşeye kakıştırılmalıdır 😁

Selam kizlar Bugün kutsal salı 😂yani ayın 15i maaşlar ve maas farkımın bi kısmı yattı. Kalanı yatmıyor yalan oldu zaar. Kartları ödedim.
2 gr ve 2 çeyrek aldım karamelli_turta karamelli_turta eklersin cnm.
Hazir çarşıya inmisken 2 saatimin pilini değiştirdim 40tl aldılar.
Cocuklar disardan istediler öğle arası için dürüm aldım. 30tl
Kıyafet için ödemem 250tl kalmış kartla 2ye böldürdüm.
Filtre kahve ve Türk kahvesi aldım 35te oraya verdim.
Biraz pazar parası ve harçlık ayirdim
Maas geldiği gibi gitti🤣 hatta gelişinden daha hızlı gitti böyle ışık hiziyla😂
bereketli olsun canim 😘 maas gitti ama en azindan altin ala bildin 😘

Bizde hep bu paralarla biriktirdik. Ne aldıysakda böyle böyle biriktirerek alıyoruz

Kızın kenarda 5 kuruş parası yok. Ailesiylede limoni. Bu yüzden katlanıyor. Kenarda keşke param olsaydı diyor.

Amin cnm sağol
23. Haftadayım. 🥰
yanliz o zulalarda uzun süre kurtarmaz malesef. Hele cocukda olursa. Kadinin calismasida gerekiyor yoksa zula bitince ne yapacak

Selam hanımlar 🌿

Bizimkiler yine hasta, biraz doktor ve ilaç masrafımız oldu. Çok şükür tabi ki, herkes iyi olsun da gerisi önemli değil 🦋 A Asmin75 kuzum çok geçmiş olsun 🤲🏻

Hesapta olmayan masraflara iyi gün parasından katkı yaptım ve bu ay gün bendeydi. Öyle olunca bugün 220€, 40$ ve 1.30 gram da altın aldım 🌿

Bu vesileyle ben de eklemeden geçemeyeceğim her kadının kendine ait bir zulası olmalıdır, paracıklar ve altıncıklar küçük büyük denmeden kıyıya köşeye kakıştırılmalıdır 😁
bereketli olsun canim 😘 sizlerde gecmis olsun!
Sen masallah cok iyi gidiyorsun 🧿
neler neler yapiyorsun misal?

Son düzenleme:
Bugün annemin üc disini cekti doktor. Takma dis kullaniyor. Kesin implant diyecek dedim ama doktor cok dürüst cikti. Kalan dislerde takma disleri tasir dedi. Persembe kontrola gidecegiz. Masraf 80€ tutar dedi. Ama illerde implant gerekecek dedi.
cumaya kadar raporluyum, ama ben anladimki bana yine dinlenme yok. Esimin isleri var doktorda, annemin, benim 😩
Böyle agiz tadiyala nezaman dinlenecegim cok merak ediyorum gercekten.
Araba sigortasini yükseltmem gerek yarin. Senede 10bin km kullaniriz diye yazmisdik, ama hergün münihe gidince ayda 3000 km kullandigimizi anladim. Mecbur yükseltmem gerek. Extradan bi 700€ keserler bence.
Kesinlikle tek maasla gecinemiyoruz biz. Yazinda türkyede dügün var onada bi 3500€ gider. 🤪
bi kizimin altinini alamadim daha ama o paraya dokundurtmuyorum 🥰
Benden bu kadar canlar 😘

Son düzenleme:
yanliz o zulalarda uzun süre kurtarmaz malesef. Hele cocukda olursa. Kadinin calismasida gerekiyor yoksa zula bitince ne yapacak
Bu söylediğinede katılıyorum.
Hiçbir birey kendini karşısındakinin insafına bırakmamalı.
Özellikle kadınlar mutlaka üretimde olmalı ve kendi ayaklarının üstünde durmalı.

Bu söylediğinede katılıyorum.
Hiçbir birey kendini karşısındakinin insafına bırakmamalı.
Özellikle kadınlar mutlaka üretimde olmalı ve kendi ayaklarının üstünde durmalı.
kesinlikle öyle. Zula bir yere kadar, ömür dediginse cok uzun. Özelikle ben mutsuzum bu evlilikte gitmek istiyorum demenin özgürlügü olmali kadinin elinde.
Bugün burda bir ablayla konusdum. Bildigin eziyet dolu bir hayat gecirmis imkanlari yokmus diye. Diktatör bir esle. Bir ömür resmen bosa gitmis 😔 böyle olmamali.

Es dünyanin en iyi esi olsa bile, hastalik var ölüm var. Kadin hep kendini ve cocuklarini gecindire bilmeli bence.
Ha yüklü bir miras, durumu cok iyi bir ailesi olursa ok, ama bunlarda yoksa, hayatada cok güvenmemeli.

Amin cnm sağol
23. Haftadayım. 🥰
Allah hayirli dogumlar versin canim.

Selam kızlar,
birikimleriniz bereketli olsun.
Kaç gündür doktor randevuların peşindeyim. 4 aydır öksürmemin sebebi zatüre miş. Ev doktorum anlamayıp sürekli yanlış antibiotik verince, olan olmuş. Rötgende ciğerimde leke cıkınca doktor bide ct çektirdi. Allahdan tümör çıkmadı, ama aylardır zatüreyle dolaşıyormuşum. Cortison ve antibiotik alıyorum şu an. Umarım tez zamanda düzelirim artık.
Parasal konularda çok bir ilerlememiz yok, her ay başka bir fatura cıkıyor. Bu ay eşimin passaportu ve kimligi degişti. 120€ toplam. Sac bozuldu bi 140€ ona gidecek, 30€ krese ekstadan gitdi. Annemin yarın dogum günü. Bir çeyrek aldık 92€ ya. Bakalım dahada ne cıkacak.
İznim hep doktor randevularına gitdi. Pazartesi akşamda randevum var. Rapor yazıra bilirsem rapor yazdırcam.
Benden bu kadar canlar 😘
Cok gecmis olsun canim simdi gördüm 🙁

X