- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.461
Merhabalar,Sadece Bereket günlerinde para attığım bir kumbara var. 100-200 tl leri ay sonu dövize çeviriyorum. Onu kurban bayramına niyet ettim.
Onun haricindeki diğer kumbaralara da azar azar atıyorum bereket günlerinde.
Gerçekten de maddi manevi bereketlendi hayatım.
Instagramda evrenin matematiği diye bir sayfa var orası paylaşıyor. Başka nerde paylaşım yapıldığını bilmiyorum be yazıkkiMerhabalar,
Arada okuyorum burayı ama işyerinde olduğum için pek yazma şansım olmuyor. Bereket günlerinden bahsediyorsunuz , bunların hangi günler olduğunu nereden takip ediyorsunuz acaba?
İnstagramda nilinnotları diye bir sayfa var ordan takip ediyorumMerhabalar,
Arada okuyorum burayı ama işyerinde olduğum için pek yazma şansım olmuyor. Bereket günlerinden bahsediyorsunuz , bunların hangi günler olduğunu nereden takip ediyorsunuz acaba?
Rabbim şifa versin witch.Hayirli kandiller hanimlar
Annemler yine covid olmuslar
1.sinde ölümden dönmüştü umarım bu sefer hafif atlatır. Dünde görüştük ins. bize de bulasmamistir
Oglus da hasta boğaz ağrısı ve ateş. Yarin sabah doktora gideceğiz. Dualarınıza bizi de ekleyin olur mu
SelamŞubat ayi birikim listemizi hazirladim kizlar
Bereketle gelsin..
Acil sifalar dilerim witch.Hayirli kandiller hanimlar
1.sinde ölümden dönmüştü umarım bu sefer hafif atlatır. Dünde görüştük ins. bize de bulasmamistir
Oglus da hasta boğaz ağrısı ve ateş. Yarin sabah doktora gideceğiz. Dualarınıza bizi de ekleyin olur mu
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnmHayirli kandiller hanimlar
Rabbim şifa versin witch.
Çok kolay bulaşıyor bu varyant
Aşılarını olmuştu annen de,daha hafif geçer inş bu kez.
Oğlana da geçmiş olsun cnm
Acil sifalar dilerim witch.Siz de kendinizi izole edin bence. Cok hizli bulasiyor bu yeni varyant
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnm
Cok sagolun kizlarCennetmeyvesii witchim acil şifalar diliyorum Hemencecik iyileşirler inşallah Allah iz bırakmayan şifalar versin canım
Hayırlı kandiller kızlarAllah hepimizin gönlüne göre versin
Bu ay 3 çeyrek altın aldımdarısı diğer aylarada inş
Altinlar geliyor, ekliyorum kızlar