Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Gida fiyatlari ne durumd kizlar? Burda eskiden 500€ la 1 y gidamizi cikarirdik, oldu resmen 600€. Koyun kesmesek, kasapdan alsak, daha fazla olurdu herhale. 3 yetiskin 1 cocuk.
Orda durumlar nasil?
Ne sen sor ne biz yazalım
Yumurtanın tanesi 3 TL bakkalda, 650 gram Ezine peynir 86 TL gördüm
Kıyma 100 TL
10 TL ye meyve yok.
Birçok şeyi de yazdan yaptım ve stoklu gidiyorum ona rağmen mutfak masrafı geçen seneye göre *2

Gida fiyatlari ne durumd kizlar? Burda eskiden 500€ la 1 y gidamizi cikarirdik, oldu resmen 600€. Koyun kesmesek, kasapdan alsak, daha fazla olurdu herhale. 3 yetiskin 1 cocuk.
Orda durumlar nasil?
Sen ona artmış mi diyorsun işte buna gülerim.🤪
Gecen yıllarda 600-700e yaptığım aylık alışveriş 2000 tutuyor en az . Bakliyat bulgur salca zeytinyagi ailelerden geldiği halde

Yooo cok da organik almiyorum. Cok meyve yeniyor biz de. Evde en az 4 cesit meyve kesin vardir. Biraz once cocuklar bir ananasi yediler mesela 😂 müsli, süt, yumurta, et tüketiyoruz cokca.
bilemedim ozaman cano 😂 biz meyve ve sebzeyi cogunlukla organik aliyoruz. Özellikle meyve bizdede hep bolca var, kiz seviyor. Sahi biz eti kendimiz kesiyoruz, o baya bi fark yaratiyor tabi

Selam kızlar,

Annem ve çocuklar covid oldu. Çocukların bir sene dolmadan 2. Covidleri 🥺 toparlıyorlar gibi, buna da şükür 🤲🏻 Ben test verdim bugün, sonuç negatif. Ben covid değilsem neyim bilmiyorum, bütün belirtiler var. Yoruldum da biraz ondan mı bilmiyorum ama her kasımda minik iğneler var sanki 🤕

Şu illet bir bitse, daha beteri de gelmese inşallah 🤲🏻

Selam kızlar,

Annem ve çocuklar covid oldu. Çocukların bir sene dolmadan 2. Covidleri 🥺 toparlıyorlar gibi, buna da şükür 🤲🏻 Ben test verdim bugün, sonuç negatif. Ben covid değilsem neyim bilmiyorum, bütün belirtiler var. Yoruldum da biraz ondan mı bilmiyorum ama her kasımda minik iğneler var sanki 🤕

cok cok gecmis olsun canim ya 😔😔😔
durumlari nasil? inşallah en kısa zamanda atlatırlar

Selamlar, biz 700-800$ harciyoruz gidaya, suan 4 yetiskin 2 cocuk var evde. Biz de arkadaslarla toplanip kesim yaptiriyoruz A Asmin75 , kucuk hayvan etine aliskin olmadigimizdan buyukbasa giriyoruz:) Ama mesela et var ama kiymamiz bitti suan, arkadaslardan da daha ses cikmadi mecbur bugun esime 5 kilo kiyma aldirdim, 70$ vermis.

Bizde de bu siralar harcamalar yogunluta, Turk marketi alisverisi 154, cogunlukla kahvaltilik, sebze-meyze alisverisi 83, cocuklara oyuncak 25, cocuklara vitamin, balik yagi, bir kac ivir zivir 100$.

Cocuklara okul bakiyorum, her yer dolu, annemlerin gidisine 1.5 ay kaldi :KK43:

Merhaba kızlar
Hepinize hayırlı mutlu haftalar
Hasta olanlara da Rabbimden acil şifalar diliyorum

Bu sıralar maddi manevi biraz zor günler atlatıyoruz
Babannemi kaybettik. Rabbim Rahmetiyle muamele etsin 🤲

İnsan böyle günlerde hem ailenin hemde birikimin önemini daha iyi anlıyor.
Allah kimsenin ailesini başından eksik etmesin.

İnsanın Cebinde parası olmayınca hiçbir şey yapamıyor.
Hem iyi hemde kötü günler için mutlaka kenarda bir şeylerimizin olması gerekiyor.

Merhaba kızlar

Hem iyi hemde kötü günler için mutlaka kenarda bir şeylerimizin olması gerekiyor.
başiniz sağolsun canım. Işıklar içinde uyusun

Selam kızlar,
halen evden çalışıyorum. Öksürük geçene kadar da böyle devam.
Tek iyi tarafı, yolum yok ve sabah 6da başlayıp, öğlen 3de bıraka biliyorum işi. Böylece kızımı kresden alıp onunla vakit geçire biliyorum. Eşimde okuldan sonra eski patronun yanında 2-3 saat çalışa biliyor ben kızı alınca. Bi 200-300 ordan gelse süper olur. Büyük kalemlerin çogunu ödedik bi benim yıllık biletim martda 1000€ cıvarı ödencek. Bu ayın sonunda inşallah kenara pata ata biliriz.

Selam kızlar,

Koalacim geçmiş olsun kuzularina sana ve annene tez zamanda şifalanin iyilesin 💐🧡
Belirtiler barsa test sonucun yanlış olabilir cnm.
Bu salgin iyice psikolojimizi mahfetti bitmedi.
Sebep olanlari rabbime havale ediyorum.

Merhaba kızlar

Rabbim sabir versin başıniz sağolsun sempatik 😔
Cok haklisin birikim gerçekten önemli acil ihtiyaçta hemen kenarda olmasi birde maddiyatı düşünmeye sebep olmaz.

Selam kızlar,
halen evden çalışıyorum. Öksürük geçene kadar da böyle devam.
Tek iyi tarafı, yolum yok ve sabah 6da başlayıp, öğlen 3de bıraka biliyorum işi. Böylece kızımı kresden alıp onunla vakit geçire biliyorum. Eşimde okuldan sonra eski patronun yanında 2-3 saat çalışa biliyor ben kızı alınca. Bi 200-300 ordan gelse süper olur. Büyük kalemlerin çogunu ödedik bi benim yıllık biletim martda 1000€ cıvarı ödencek. Bu ayın sonunda inşallah kenara pata ata biliriz.
Son maddi durumlar +lara doğru gidiyor o zaman asmincim

X