Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Merhaba hanımlar, ben de bugün banka hesabımdan;
3 Gr altın ve 50 Dolar aldım :)
İlk adımı attım birikim için inşallah bereketli olur.
Haftaya birkaç gram ve dolar daha alırım büyük ihtimal. Benim işimin en güzel yanı haftalık para almam. O yüzden hafta hafta ayarlıyorum kendimi.
Ocak ayına geç katıldım ama güzel kapatıcam daha 2 hafta var inanıyorum :)
Güzel bir başlangıç bencede bereketli olsun birikimler.

Altınlarınız bereketli olsun kızlar.İnşallah her ay düzenli birikim yapabiliriz.Artık bunaldık borç öde hesap yap biraz motivasyon oluyor altın dolar alınca.Yoksa boşa çalışıyorum gibi hissediyorum.Bu ay çizme aldım kendime diğer ayda spor ayakkabı alacağım skechers begendım 5-10tksit yaparım haha😂
Birikim yapamayinca motivasyon düşüyor gerçekten.
Güle güle kullan yenileri 😀
Benim çamaşır makinesi taksidi gibi olmuş 😂

Ben en son Istanbula gittigimde iki bavul dolusu kiyafet almistim pazardan cocuklara. Dolap gibi uygulamalardan cok cok ucuz semt pazarlari. Hem de kaliteli, markali parca mallar oluyor. Öyle ucuza getiriyorum valla Asmin. Firsatin olursa Türkiyeye gidince semt pazarlarina ugra 😚 Istanbuldaki cocuklu arkadaslarima da söyledim ama hepsi gündüz calisiyor pazara gidemiyor o yüzden. Bir de sunu gördüm herkes kargocu olmus devamli internetten siparis pesinde. Para mi dayanir buna. Bagimlilik gibi resmen.
En son türkyeden aldigimiz kiyafetler cok kötü cikti canim. Renk verdi obir kiyafetlere yikarken, deforme oldu.
Az aliyorum artik ama burdan aliyorum bu sebeble.

Herkeçlere Selam olsun😂
Muhteşem bir hafta olsun hepicinize
Bugun 2 çeyrek 2 gr alarak yılın ilk birikimine adım atmış bulunmaktayım genşler🥲 karamelli_turta karamelli_turta eklersin bebisjm
Aslında kuyumcuya aşağıda resmi gördüğünüz bilekliği almak için gitmiştim canim kendime atanma hediyesi alacaktim ama en uygunu ve 14 ayari 10bin tl olunca 2 ceregi kaptım geldim. Imitasyona devamke🤣
bereketli olsun canim 😘

Ben de bugün 1 gr aldım maaşımdan. Aslında maaşımın yarıdan fazlasını ayırıyordum birikime ama sömestir tatilinde biraz yiyip, içip gezmek istiyorum. Uzun zamandır maaşımı hiç doyasıya harcamadım. 1 aycık yapsam mı bilemedim 🙈 Altın da düştü aslında ama çok bunaldım birikimden.
bereketli olsun. Arada güzel seyler yasamakd önemli bence

Merhaba hanımlar, ben de bugün banka hesabımdan;
3 Gr altın ve 50 Dolar aldım :)
İlk adımı attım birikim için inşallah bereketli olur.
Haftaya birkaç gram ve dolar daha alırım büyük ihtimal. Benim işimin en güzel yanı haftalık para almam. O yüzden hafta hafta ayarlıyorum kendimi.
Ocak ayına geç katıldım ama güzel kapatıcam daha 2 hafta var inanıyorum :)
bereketli olsun 🤗

En son türkyeden aldigimiz kiyafetler cok kötü cikti canim. Renk verdi obir kiyafetlere yikarken, deforme oldu.
Az aliyorum artik ama burdan aliyorum bu sebeble.
Kiz nerden aldin onlari 😖 44 yillik ömrümde bir tane kötü kiyafete rast gelmedim. Türkiyede kumas iyi olur ya 🙄

Bakış açım değişti ne geleceğini bilmiyorum zor günüm olur diye biriktirmek istiyorum yoksa maaşımı alır almaz alışverişe giderdim ihtiyacım olmadığı herşeyi alırdım şimdi daha az daha tasarruflu olmak bu ay sonuna kadar da dolaptan satışlarımda 1 Gr altın alsam çok güzel olucak 🤗😍
gaza geldin demek 😁 saka bir yanada...para insanin hayatini baya kolaylastiriyor gercekten. Birikim cidden sart.

kizey tamam bir cocuk fazlavar sende ama cidden cok sanki? Hepsini organik mi aliyorsun?
Yooo cok da organik almiyorum. Cok meyve yeniyor biz de. Evde en az 4 cesit meyve kesin vardir. Biraz once cocuklar bir ananasi yediler mesela 😂 müsli, süt, yumurta, et tüketiyoruz cokca.

X