Altın biriktirmeye başlıyoruzz

cidden öyle. Bazi günler az yazilinca üzülüyorum, günlük sohbetiniz olmadi diye
Yanliz cok kisi eksik

zaten on kisiye hazirlik yapinca o 100tl nin kac kati harcaniyor bari yüksek birsey olsunda elde kalsin

Selams kizlar,

bugünki is günümde cok güzel gecdi, bir kisiyi daha mutlu etdim bugün
Is arkadasim diyor, biz olsak bukadar ugrasmayiz, sen yenisin diye ugrasiyorsun umarim degismem ilerde, cünkü böyle günlerde nekadar ugrastirsada beni, bende bir gülümsemeyle eve gide biliyorum
Ama ciddi cidi yorulmusum onu fark etdim. En yakin zamanda bir kac gün izin almaliyim.
Biz bu ay esimle yine bütcelerle calismaya basladik, kendimizede eskisi gibi harclik ayirdik. Kisi basi 200€.
O harciyor hep ben yemegimi evden götürdügüm icin, cok fazla harcama imkanim yok. Biriktirip altin alcam kizima. Nakit olarak gerektiginde ortaya cikardigimda o para cünkü yok oluyor. Yine kizima birsey kalmiyor. Onun icin direk altin alcam. Su an bankada 5g fiziki altin 275€. Bakalim kac ayda bir ala bilecegim.

Ne guzel yazmışsın turtisim

Selamlar, yeni işlere başlayanlara, yeni terfi alanlara hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar ve işyeri huzurunuz olsun, doğum günü olanlara çok çok güzel günleriniz olsun.
Benim ilk 6 ay hedefim 250 eur olsun. Kendime ait birikimim. Kıza da harçlıklarıyla ayrıca usd alıyorum ama onu saymıyorum.
Ayrıca nisan gibi bir tatil programım için de yaklaşık 200 usd kadar ayrı bir birikim yapmaya başladım.

250 eur + 200 usd yazabilirsiniz hedeflere..

Selamlar, kizlar megerse biz covidmisiz, bu seferki testte cikti, ise de baslayamadim, evdeyim bir sure daha.
Salona aldigimiz hali kucuk durdu, yeni bir hali siparis ettik, Turkiye`de yapilmis, 245 odedik. Gecenki market alisverisi 92.
Ara sira anket dolduruyorum, biriken puanlarimla 50$ lik hediye ceki aldim.
6 aylik birikim icin 10 gram altin ve 5000$ diyorum karamelli_turta sana zahmet eklersin listeye.
K kahvemsi mutluluk ve mavimli dogum gununuz kutlu olsun, nice guzel senelere
Cennetmeyvesii hayirli olsun yeni is yerin.

Gecmis olsun hafif atlatiyorsunuz umarim.

cok gecmis olsun canim
Bende panel dolduruyorum

Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsıniz
karamelli_turta canım kusura bakma bu ara bende çok yogundum burayı ihmal ettim.
Tekrar herkese merhaba
Bu 6 aylık dilim için 6 çeyrek altın ve gram hedefim var ama gram için net rakam bilemiyorum şuan aldıkca yazarım.
Eklersen sevinirim

Zeynep çok geçmiş olsun

Canim ne güzel yazmışsın. Bende seviyorum sizi iyiki varsiniz iyiki variz.
Tesekkur ederim canim.
Sizede cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…