Hacamat benimde aklımda canım eşimde istiyo ama bi cesaret gerek galiba biraz kuşkularım var daha doğrusu doğru kişi mi diye kuşku duyuyorum hacamat yapan yerler kişiler var çevremde ama kafamda deli sorular
Çok sağol canım çok tesekkür ederim duanın pozitif düsünmenin gücüne inananlardanım hem de burda hepimizin bi hayali bi hedefi var bunlara ulaşmak için duanın olumlu düsünmeninde mutlaka faydası olacaktır diye düsünüyorum
nick imi değistirmedim canım en baştan beri buydu 4 yildan fazladır üyeyim kk ya ama ekonomi topiklerinde yaklaşık 1 senedir geziniyodum değerleri çok ilerlemiş olduğu icin bi türlü dahil olamadım arada sırada yazmama ragmen
ama burayı sevdim burdaki arkadaşlari ve sizi diğer topuclerden az cok taniyorum ismende olsa
Canım bende kuşkuya kapıldım yazdıklarindan sonra
iyi bi düsünmek gerek galiba
Bu arada
no_name_ hayırlı olsun canım ata cıkların ve misafirin gelmedigi icinde üzulme evin temizliği çıkmıs oldu aradan bu bahaneyle
Kostebekpasta cım seninde hayırlı bol berektli olsun canım çeyreklerin büyüsün bi sürü tam olsun
ve de
karamelli_turta m seninde hayirlı olsun canım gün paran
Bende yaklasik 2 sene once bi arkadaşima 400 tl vermistim borc olarak bi turlü geri dönmedi bende isteyemedim gecen ay cok sıkışmıştım hakikaten laf arasinda dedim ev kirasini odeyemedim kredi kartini da eksik yatirdim onun üzerine 200 tl göndermis kalanida gelecek ay gondercem dedi ama maaşları aldık tık yok
gönderdiğim 400 tl pul oldu sanki o 200 tl den de umudu kessem mi kızlar ne