- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #4.661
öyle oluyor işte buzluk için alıyorum ben de, bi yandan da pişirip yiyoruzohh çorbası nasıl güzel olur eline sağlık. evet pazar günü eşimle gidecez. geçen 3 torba köz patlıcan atmıştım buzluğa, 2'sini çıkardım bitti bile, güya kışlık:)
tamam kış alışverişlerini yazmayalım artık
tamam tit tit:)öyle oluyor işte buzluk için alıyorum ben de, bi yandan da pişirip yiyoruztamam artık evde ne varsa o, benim için ... 10 gün market yasak bana
ay yapma yaa.. bari pazarı bıraksalarmış
Sağolun canlarım benim keşke bizim genel müdürlükte boyle düşünseAllah kolaylık versin kuzum, pazar da çalışmak çok kötü, bi günü olmalı en azından insanın dinlenmek ve kendine vakit ayırmak için...bayramda dinlenirsin artık inşallah
ahh ah nerde adalet:)Sağolun canlarım benim keşke bizim genel müdürlükte boyle düşünseeşim duyunca köpürdü valla mesaide yazmadıklarını öğrenince söyle h ici 2 gun izin versinler o zaman diyo canım kocam benim
tamam tit tit:)
bu arada az önce 2 günlüğüne otelde yer ayırttım bu ayın sonuna, bayram öncesinden başlıyor eşimin tatili. 180 liraydı günlüğü, 150'ye indirdim.
Sağolun canlarım benim keşke bizim genel müdürlükte boyle düşünseeşim duyunca köpürdü valla mesaide yazmadıklarını öğrenince söyle h ici 2 gun izin versinler o zaman diyo canım kocam benim
bulunduğumuz şehrin bi ilçesi. çok sakin, temiz bi yer. minik bir kasaba gibi. daha önce de gitmiştik.o süüppper fiyat, Allah içinize sindirsin tatlımmmm...ne taraf kısmetse?
eşin haklı, hafta içi bari kullanabilsen keşke tatlım
günaydın allah kabul etsin.Günaydın kızlar
Dün kurbanı aldık
Zekat verilecekti bu ay onu da verdik
Arabanın bakım masrafı var o kaldı onu da bayram tatilinde yaptıracaz artık
Bu ay birikim fln yok bizde
hahahakız sanki çok anlarmışım gibi onu yaptım:)) aynı gibiydi sesler.
aynen öyle yapalım bari canım sadeleşme yardım birikim gibi olursa daha iyi olur hem maneviyatımız artar hem cebimiz dolarsonuna kadar katılıyorum, hakkaten altın harici aldıklarımızı yazmayalım bari..ben ne zaman birikim topiklerine takılsam stoğa başlıyorum, kıtlık bilincine giriyorum...birbirimizi altın ile, döviz ile gaza getirelim, bu şekilde batıp gideceğiz...
normal canım biraz dinlenirsen o anda geçer sertlikAnnelere Bi sorum olacak
Ben yürüyüş yapınca karnım cok geriliyor taş gibi sert oluyor nedenini bilen var mıdır aramızda
süper o halde, iyi eğlenceler olsun canım benim....bulunduğumuz şehrin bi ilçesi. çok sakin, temiz bi yer. minik bir kasaba gibi. daha önce de gitmiştik
kıızzz böyle diyenler gelip de kalabalık etmesinler boşversüper o halde, iyi eğlenceler olsun canım benim....
tatil deyince huzur olacak...
bi de gezmeyi seviyorum ben özellikle uzun tatillerde, bi otele tıkılmayı hiç sevmiyorum...
bazen anlayamıyorum insanları,
antalya da nasıl yaşanır, çok sıcak, yaşanmaz vs diyenlere; yaşadın mı ki diyorum? geliyor arkadaşlar side de kemer de belek te vs giriyorlar her şey dahil otele, tüm gün koştur koştur o büfede bu var diğer büfede başka bir şey, tüm gün yiyip içip havuza denize girmeye çalışıp vay efendim çok sıcak çok kalabalık, yaşanmaz burada...arkadaş antalyaya gelmişsin ne girip tıkılıyorsun otele...oda kahvaltı gel misal, tüm gün gez, şelaleleri gez, göl kenarına git,rafting yap, patara, kaş,kalkan,kekovayı görmeden kaputaş plajında yüzmeden dönme, ..antalya sadece girip çıktığın 5 yıldızlı otel değil ki.. akşam gir denize mesela, şişmiş karnınla saat 3 de denize girecem diye uğraşıyorsun, tabi ki sonra yaşanmaz burada dersinsen yaşamamışsın ki diyorum turistler bizden güzel yaşıyor vallahi
hahahahahaha, aynen doğru dedinkıızzz böyle diyenler gelip de kalabalık etmesinler boşver
ayy bunu demeyecektin iştehahahahahaha, aynen doğru dedinbi evren büfede yengen yemeden antalya ya geldim denir mi, söyle bana?
ahh ahhh hele marinada midye, kalamar, yengeç yemeden olur mu hiççayy bunu demeyecektin iştepeki yanıksı dondurma, aksuda köfte piyaz yemeden akşam serinliğinde kaleiçini gezmeden denir mi?
eskisi gibi değil ama artık bazı şeyler dimi ona rağmen güzel gerçiahh ahhh hele marinada midye, kalamar, yengeç yemeden olur mu hiçç
eskiden kaleiçine girişte(güllük tarafından) barlar sokağının altında amor restoran/bar vardı bilirsin, aman ne mekandı...ne gelirdi o zengin ruslar, akın akın...
seninle aynı fikirdeyim. huzur olmalı tatilde, gezip dolaşmalı. yoksa evden çık otele gir o da bina bu da bina..süper o halde, iyi eğlenceler olsun canım benim....
tatil deyince huzur olacak...
bi de gezmeyi seviyorum ben özellikle uzun tatillerde, bi otele tıkılmayı hiç sevmiyorum...
bazen anlayamıyorum insanları,
antalya da nasıl yaşanır, çok sıcak, yaşanmaz vs diyenlere; yaşadın mı ki diyorum? geliyor arkadaşlar side de kemer de belek te vs giriyorlar her şey dahil otele, tüm gün koştur koştur o büfede bu var diğer büfede başka bir şey, tüm gün yiyip içip havuza denize girmeye çalışıp vay efendim çok sıcak çok kalabalık, yaşanmaz burada...arkadaş antalyaya gelmişsin ne girip tıkılıyorsun otele...oda kahvaltı gel misal, tüm gün gez, şelaleleri gez, göl kenarına git balık ye,rafting yap, patara, kaş,kalkan,kekovayı görmeden kaputaş plajında yüzmeden dönme, ..antalya sadece girip çıktığın 5 yıldızlı otel değil ki.. akşam gir denize mesela, şişmiş karnınla saat 3 de denize girecem diye uğraşıyorsun, tabi ki sonra yaşanmaz burada dersinsen yaşamamışsın ki diyorum turistler bizden güzel yaşıyor vallahi
ben de dertlendim anammeskisi gibi değil ama artık bazı şeyler dimi ona rağmen güzel gerçien çok antalya ve izmiri seviyorum ben insanları bile başka oluyor kafa biraz daha rahat neşeli oluyorlar dolayısıyla bize de yansıyor. fiyatlar biraz daha uygun hele pazarları..seçebiliyorsun en azından alacağın sebze-meyveyi.. ankarada sokak arasında kahvaltıya 15 tl veriyorsun aynı kahvaltı deniz manzaralı antalyada yine 15 tl ay bi dertlendim şuan
Amin canım sağolgünaydın allah kabul etsin.
bidahaki ay birikim olur inşallah. kimseye muhtaç olmadan masraflarımızı karşılıyorsak ne mutlu bize.
evet dinlenince gecti ama nasıl yürüyüş yapacam ben Bi otur Bi kalk onu bilemedimhahahao zaman sıkıntı yoktur tatlım çil çil ise altınların sesi
aynen öyle yapalım bari canım sadeleşme yardım birikim gibi olursa daha iyi olur hem maneviyatımız artar hem cebimiz dolarben de kıtlık bilincine girdim ya şaka maka
normal canım biraz dinlenirsen o anda geçer sertlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?