- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #4.701
Git 2 tane kulpsuz ata al kalanla dolar euro al.
Bereketli olsun
Günaydın kızlar bu arada
Ata altın olabilir ,
Veya gram altın olur.
kaba hesapla 13 gr alabilirsiniz .
Bereketli olsun şimdiden
Ben ketlle yi kaldıralı yıllar oldu yavvvO deil de topikten kopmamak adına bu ay kettle kullanmadım ve elektrik faturamda 20 tl azalış var kızlar tavsiye ederim
bence 2 tane ata alabilirsinKızlar
2000 liram var. Ne almam daha mantıklı olur?
evet canım öyle sohbet güzel bırakamıyor insan:) aminn senin de. allah yavrularını sana bağışlasın herkesin inşallahjoeyfun Allah bağışlasın çocuklarınız kaç aylık benimde 2 küçük yaramazım var . Mesajınız da kendimi buldum
eyyay yorulunca kasılma tarzı sertleşmelerin olabilir , dinlendiğinde geçer.
Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayiciklijelibom valla bırakır. Sohbet çok güzel çünkü .
Bende sizi bebeğimi sallarken okuyabiliyorum
Hepinizi görmeden seviyorum.
Herşey gönlünüze göre en hayırlısından olsun . Mübarek cuma saati
Amin canım hepimizinkini inşallah,kızım 2,5 yaşında oğlum 7 aylık araları tam 2 yaş doğumgünleri aynı günjoeyfun Allah bağışlasın çocuklarınız kaç aylık benimde 2 küçük yaramazım var . Mesajınız da kendimi buldum
eyyay yorulunca kasılma tarzı sertleşmelerin olabilir , dinlendiğinde geçer.
Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayiciklijelibom valla bırakır. Sohbet çok güzel çünkü .
Bende sizi bebeğimi sallarken okuyabiliyorum
Hepinizi görmeden seviyorum.
Herşey gönlünüze göre en hayırlısından olsun . Mübarek cuma saati
nımayiciklijelibom
@Diyet Canavari benim canım da eşimin harcamalarına çok sıkılıyor. Küçük gördüğü paralar la neler birikiyor haberi Yok ama 2 ay önce kızdım...bebeklerimize gelen altınları bozdurmuştuk onları yerine koyalım dedim . 4 tüm altın aldı . Bugün de 5. Yi alacak sanırım. Ama yine de gereksiz harcamasından geri kalmıyor. Yine de buna şükür
Bir an bunu benmi yazdım hacı dedim.süper o halde, iyi eğlenceler olsun canım benim....
tatil deyince huzur olacak...
bi de gezmeyi seviyorum ben özellikle uzun tatillerde, bi otele tıkılmayı hiç sevmiyorum...
bazen anlayamıyorum insanları,
antalya da nasıl yaşanır, çok sıcak, yaşanmaz vs diyenlere; yaşadın mı ki diyorum? geliyor arkadaşlar side de kemer de belek te vs giriyorlar her şey dahil otele, tüm gün koştur koştur o büfede bu var diğer büfede başka bir şey, tüm gün yiyip içip havuza denize girmeye çalışıp vay efendim çok sıcak çok kalabalık, yaşanmaz burada...arkadaş antalyaya gelmişsin ne girip tıkılıyorsun otele...oda kahvaltı gel misal, tüm gün gez, şelaleleri gez, göl kenarına git balık ye,rafting yap, patara, kaş,kalkan,kekovayı görmeden kaputaş plajında yüzmeden dönme, ..antalya sadece girip çıktığın 5 yıldızlı otel değil ki.. akşam gir denize mesela, şişmiş karnınla saat 3 de denize girecem diye uğraşıyorsun, tabi ki sonra yaşanmaz burada dersinsen yaşamamışsın ki diyorum turistler bizden güzel yaşıyor vallahi
Meze türü mü yoksa börek Vs tatzı birşey mi düşünüyorsunkızlar akşama söylemesi ayıp patates salatası yapacam. yanına bişey daha eklesem mi ne olabilir mesela?
Salatayla doyarız dersen kek olabilir canım en kolayındankızlar akşama söylemesi ayıp patates salatası yapacam. yanına bişey daha eklesem mi ne olabilir mesela?
Gezin valla kızlar en güzeli missBir an bunu benmi yazdım hacı dedim.
Ne kadar da aynı fikirlerimiz.
Bu hafta sonu eğer uysaydı
Şile Ağva polonez köy saklıgöl turu vardı
125 ten kişi başı 65 e düşmüş
2 biz 2 de arkadaşlar ve cocuklar gidecektik
İnşallah haftaya gideriz ya
Değişiklik olur doğa ile iç içe
Günübirlik tur tabi
Oh maşallah canım seninkilerin arası daha azmış,Rabbim sağlıklı güzel ömürler nasip etsin
ay ne güzel yerler hem de uygun fiyatBir an bunu benmi yazdım hacı dedim.
Ne kadar da aynı fikirlerimiz.
Bu hafta sonu eğer uysaydı
Şile Ağva polonez köy saklıgöl turu vardı
125 ten kişi başı 65 e düşmüş
2 biz 2 de arkadaşlar ve cocuklar gidecektik
İnşallah haftaya gideriz ya
Değişiklik olur doğa ile iç içe
Günübirlik tur tabi
yok tuzlu bişey yine, pasta değil.Meze türü mü yoksa börek Vs tatzı birşey mi düşünüyorsun
Ama tatlı kek güzel olur yanına
Kostebekpasta falan
ay ay okullu gebe mi olacaksın sen:) öğretmenini iyi dinle:)Kızlar ben gebe okuluna gidiyorum şimdi cok heyecanlıyım
İğne ne için canım
Hayırlısı ne ise o olsun
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?