canım eşimin maaş kartı hep bende zaten onun isteklerini ben karşıladığım için para hep benim elimden geçiyor, çok yoğun çalışıyor ve kendisi fırsat bulup alış veriş yapmaz, zaten bensiz de alış verişe çıkmaz..sadece istekleri pahalı...ben de fazla pintiyim

ben ona harçlık veriyordum... geçen sene, bi sabah baktım bi 200 lük var bi de 20 lik, kalktım 20 tl verdim,aman bi çemkirdi, ilkokul çocuğuna harçlık mı veriyorsun diye

o gün bugündür ne istiyorsa onu alıyor üstüne..fakat o harçlıklarından çok harcıyor, gelen giden elemana yol parası vs harçlık isteyenlere dağıtıyor resmen ve çoğunu unutuyor, işletmiyor muhasebeciye..öyle gidiyor paralar...
seviyor canım, bi de işyerinin genel müdürü, oturup kalktığı müşteriler ve insanlar hep üst düzey patron ve ceo pozisyonundalar..dolayısı ile onlara gider gelirken çok şık olmak istiyor sanırım, ben de anlayışla karşılıyorum...ben de öyleydim çünkü..benimki sadece pintilikten..yoksa çook pahalı şeyler de almıyoruz ama çok alıyoruz o batıyor galiba...
benim de evde eksik oldu mu canım sıkılıyor, dediğin gibi sanki durumumuz yok da alamıyormuşuz gibi hissedip canım sıkılıyor..ama bu kadar stok da çok gereksiz..burada gaza geliyorum ben, herkes onu aldım bunu aldım yazdıkça aman ben de alayım atayım buzluğa, dolaba psikolojisine giriyorum sanırım
bence de öyledir, sıkıntı yapma kendine tatlım....