- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #4.241
öptüm canım benim, ben de çıkacağım az sonra, kendine dikkat etbensiz yazmayın yani yarına kadar:))
eşim geliyo ben gider öperim yanacıklarınızdan
geçmiş olsun canım sevindim yapmaz herlde ateş 6 ay daha rahatsınız artık menenjit olmayacaksa?
menenjit aklımda da benim henüz yaptırmadım kafamda deli sorular.. 15 ayımızı bitirdik biz 5 gün önce :) Amin inşallah hepimizinki sağlıkla büyüsün
no_name_ iyiyim canım sen nasılsın. kolay gelsin ben de temizlik yapacam. bide dışarı çıkmam lazım ödemelerim var.
msf2407 canım geçmiş olsun kuzuna. hediyelerini de güle güle kullansın:) ne aşısı oldu?
sinirliportakal allah can sağlığı versin birikim olur elbet.
@tobosoludulcinea ooo çay:) tabi soğumadıysa bu saate kadar:) k.kartı sıkıntı ya. allah ödeme kolaylığı versin canım
Düşünmüyorum artık canım. Benden değerlimi dedim bıraktım. Takmıyorum kafamasempatik_kiz tatil iyi gelmiş gerisini düşünme canım ödenir elbet
İyi geceler kızlar
Kuzular uyudu,eşim işte bende keyifteyim.Sizler napıyorsunuz?
Evet küçük daha teyzesi :)) yaptırmayı düşünüyorum ya Suriyeliler her yerde ve aniden dokunuyorlar filan insana her türlü hastalık hortladığı için korkuyorum sonuçta menenjit ölümcül bir hastalık Allah korusun. Rota virüs ü yaptırmıştık bunu da yaptırırız ama hangi ayda ne zaman yapılacaktı hatırlayamadım bi sağlık ocağını arayıp öğreneyim ben de..Ay seninki de küçükmüş daha :) Maşallah kuzuma :)
Menenjiti 2 yaşından sonraya bırak dedi dr. O yüzden şu an dediğin gibi 6 ay rahatız :)
Sen yaptıracak mısın menenjiti?
Evet küçük daha teyzesi :)) yaptırmayı düşünüyorum ya Suriyeliler her yerde ve aniden dokunuyorlar filan insana her türlü hastalık hortladığı için korkuyorum sonuçta menenjit ölümcül bir hastalık Allah korusun. Rota virüs ü yaptırmıştık bunu da yaptırırız ama hangi ayda ne zaman yapılacaktı hatırlayamadım bi sağlık ocağını arayıp öğreneyim ben de..
Günaydın altın kızlar... Musmutlu birgün olsun...
msf2407 kuzuna geçmiş olsun aşılarda biraz huysuzluk olabiliyor cnm...
sempatik_kiz kolay gelsin tatlım..
Günaydın kızlar, bu ay altın kolye bileklikaldımama oda birikim
Yarın avans günü 200 tl vereceğim (alırken iyiydii)
Bir arkadaşıma ev hediyesi alacağım onu da yarın alırım kısmetse.
Ne alsam kızlar var mı fikriniz ben kahve takımı düşündüm ama.
no_name_ avans maaşımın bir miktarı yarın işyeri yatıracak hesabıma.
kıyamam miniğine, maşallah ona.. hemen iyileşir inşallah meleğin tatlım, çok geçmiş olsunGünaydınnn.
Evet canım, geceyi uykusuz geçirdik. İnşallah hemen toparlar. Benim miniğim hassas biraz :)
Tabiki en büyük yatırım kendimizi mutlu etmemizGünaydın kızlar, bu ay altın kolye bileklikaldımama oda birikim
kıyamam miniğine, maşallah ona.. hemen iyileşir inşallah meleğin tatlım, çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?