- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #4.261
günaydın evribadi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki en büyük yatırım kendimizi mutlu etmemiz
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Ama fotoğrafını da isteriz![]()
kızlar fikrinize ihtiyacım var, bana bi akıl verseniz?
şimdi geçmiş aylarda tam altın almıştım yeni tarihli, yani 2017..bu yıl sonunda eski tarihli olacak bu tamlar, değeri düşecek..diyorum ki aralıktan önce, hala 2017 yeni tarihli geçiyorken ben bunlara fark ödeyip ATA ya çevirsem mi? yoksa bırakayım öyle mi kalsın? siz ne yapardınız?
ata altında tarihe bakılmıyor da, çeyrek yarım ve tam altınlar tarihli, tarihe bakılıyor diye biliyorum...çünkü eski tarihli ve yeni tarihli farklı fiyat veriyor alırken bile kuyumcularCanım neden değeri düşsün ki? Bozdururken tarihine bakılmıyor, sayısına bakılıyor![]()
Eski tarih olunca ne kadar fark oluyor ki , eğer çok sa söylediğin mantıklı hiç olmaZsa atada tarih sorunu yokkızlar fikrinize ihtiyacım var, bana bi akıl verseniz?
şimdi geçmiş aylarda tam altın almıştım yeni tarihli, yani 2017..bu yıl sonunda eski tarihli olacak bu tamlar, değeri düşecek..diyorum ki aralıktan önce, hala 2017 yeni tarihli geçiyorken ben bunlara fark ödeyip ATA ya çevirsem mi? yoksa bırakayım öyle mi kalsın? siz ne yapardınız?
20-30 oluyor diye hatırlıyorum..tam altındaEski tarih olunca ne kadar fark oluyor ki , eğer çok sa söylediğin mantıklı hiç olmaZsa atada tarih sorunu yok
Güle güle kullan canımhttp://www.bilezikci.com/Dorissa-Toplu-Uc-Renkli-Altin-Zincir-Bileklik,PR-17705.html
bu tarz canm, tek sıra bıleklık ve kolye
20-30 oluyor diye hatırlıyorum..tam altında
ata altında tarihe bakılmıyor da, çeyrek yarım ve tam altınlar tarihli, tarihe bakılıyor diye biliyorum...çünkü eski tarihli ve yeni tarihli farklı fiyat veriyor alırken bile kuyumcular
Bende öyle biliyorum sanki ama diyet canavarı öyle diyince kafam karıştıCanım alırken Çeyrekte öyle yapıyorlar ama bozdururken hiç bakılmıyor.
Boşuna kendine iş çıkarma :)
Alıp bozdurma işini çok sık yaptığım için hakimim mevzuuya
Şimdiye kadar bozdururken hiç tarihe bakılmadı.
Ev alırken yaklaşık 80 tane çeyrek verdim, birine bile bakmadı kuyumcu.
Benim de 3 tane tam altınım var.
Hemde 2013 tarihli![]()
Canım alırken Çeyrekte öyle yapıyorlar ama bozdururken hiç bakılmıyor.
Boşuna kendine iş çıkarma :)
Alıp bozdurma işini çok sık yaptığım için hakimim mevzuuya
Şimdiye kadar bozdururken hiç tarihe bakılmadı.
Ev alırken yaklaşık 80 tane çeyrek verdim, birine bile bakmadı kuyumcu.
Günaydın Canım iyi eğlenceler sana bol bol yüz...kızlar fikrinize ihtiyacım var, bana bi akıl verseniz?
Günaydın Canım maaşın bereketli olsun ohh ohh kredi bitmiş, KK azalmış ne güzel... Böyle devam cnmGünaydın kızlar herkesenasılsınız bakalım keyifler nasıl
önceki msj ların tamamını okuyamadım ama fırsat buldukça geriye dönüp okumaya çalışicam
bu arada malum biz memurların bugün maas günü paramı çektim daģıtmaya başladim bile
nihayyet aylardır yolunu gözlediğim kredimin 1 tanesi bitti 750 tl kadar ayrıca kredi kartlarımdan da 200 tl kadar taksitim bitiyo bu ay çok şükür
eşimle anlaştık ama borçlar bitiyo diye gevşemek yok o paraları birikime atıcaz nasipse
belki ilk 1-2 ay tamamını biriktiremeyiz ama niyetimiz yapabildiğimizin en iyisi yapmak asıl yılbaşından sonra görün siz beni kızlar
![]()
canım gözünaydın sevindim güzel birikim haberlerini paylaşırsın inşallah:)Günaydın kızlar herkesenasılsınız bakalım keyifler nasıl
önceki msj ların tamamını okuyamadım ama fırsat buldukça geriye dönüp okumaya çalışicam
bu arada malum biz memurların bugün maas günü paramı çektim daģıtmaya başladim bile
nihayyet aylardır yolunu gözlediğim kredimin 1 tanesi bitti 750 tl kadar ayrıca kredi kartlarımdan da 200 tl kadar taksitim bitiyo bu ay çok şükür
eşimle anlaştık ama borçlar bitiyo diye gevşemek yok o paraları birikime atıcaz nasipse
belki ilk 1-2 ay tamamını biriktiremeyiz ama niyetimiz yapabildiğimizin en iyisi yapmak asıl yılbaşından sonra görün siz beni kızlar
![]()
Günaydın kızlar herkesenasılsınız bakalım keyifler nasıl
![]()
Günaydın Canım iyi eğlenceler sana bol bol yüz...
Bence değiştirme ama sen bilirsin tatlım..
Günaydın Canım maaşın bereketli olsun ohh ohh kredi bitmiş, KK azalmış ne güzel... Böyle devam cnm
Bende gün paramı verdim bugün...
no_name_ güzel bir yazı, demek vergidenmiş. yani eski tarihli altınlar dezavantaj olsaydı biriktirdiklerimizi her yıl gidip yenilememiz gerekirdi. iş çıkarma kız kendine git yüz hadi, havuzun dibine de bak bakayım ziynet düşüren var mı:))
Sorma canım aynı durum bende de varHali hazırda da 1 tam 1 yarım parası birikti ama altın bayağı yüksek . Uzun vadede bozdurmayı düşünmediğim için yine de alacağım sanırım.
Sizce de öylemi yapayım .?
Birde ben boş kaldığım dakikada topik, altın ,para , birikim konuların da buluyorum kendi mi acaba psikolojim mi bozuldu![]()
Hayırlı bereketli olsun kuzu eurolarınhaftasonu o kadar hamurişinden sonra içim kurudu resmen kendime mercimek çorba ve salata yapmıştım ki eşim mercimek köfte istedi, şimdi köftenin başına geçeceğim..sonra da akşam eşim gelince havuza ineceğiz biraz, hastalığım geçti yine başladım havuz deniz faslına..neredeyse 1 ay olacak, en sevdiğim aktiviteden uzak kalmıştım...yüzeyim biraz, sinirlere iyi geliyor
bu arada 25 euro aldım bu ay yine...her ay en az 25 euro almaya çalışacağım...
ay canım benim ne mazur görmesi. ben aldığım ata'yı arada çıkarıp sevip geri yerine koyuyorum:)) eski-yeni farkını ben de bilmiyordum iyi oldu bilgilendikmaaaşın hayırlı, bereketli olsun tatlımm, krediler de bitmiş, oohh maşallah, missss
yok canım yanlış biliyormuşum , vazgeçtim yazıyı okuyunca
kızım görmemişin altını olmuş!!!üç kuruş altın aldım, aklım fikrim onlarda..mazur görün , ne yapayım heyecan yapıyorum, bi işe kalkıştım, zarar etmeyeyim derdindeyim
geçen baya oldu, havuzdayım çocuklar var, amanın bi hareket bi heyecan havuzda bir şey var , altın galiba, yok yok para çığlıkları.... havuz da derin, dalıp bulamıyorlar bi türlü. geldiler bana, bende havuz gözlüğü vardı istediler, anam ben de bi meraklandım ne buldu bunlar diye, 5 kuruşmuş...sersemler boşuna heyecan yaptılar![]()
saol canım benim, darısı başına, maaş günü en sevdiğimmmmSorma canım aynı durum bende de varhiç olmadığim kadar ekonomi haberlerini takip eder oldum
bence birikmişinnle altın al canım fazla bekleme uzun vade de asla zarar etmezsin ve sanmıyorum açıkcası cok fazla düşeceğini ben ce hiç bekleme tatlim
örgü örmek gercekten cok zevkli canım benim yazın canım pek istemiyo ama kısın tv seyrederken çoj keyifli oluyor ne güzel hem sen hobini nakitede çevirebilmişsin tebrik ederim
Hayırlı bereketli olsun kuzu eurolarınnasıl oldun bakiim dr a ne zaman gidiceksin tatlım