- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #3.901
mantıklı canım sağol :)Siz bilirsiniz ama o paranın tümünü araba alırken kullanacaksanız eğer nakit bekletin derim cnm...
Uzun vadede birikim içinse ataaa
tobosolu_dulcinea günaydın canım özlüyoruz seni... Nasılsın ne var ne yok...
Rica ederim tatlımm..mantıklı canım sağol :)
Kuzum seni üzmek istemedim çok özür dilerimdeme öyle canım benim yaa, dünyadaki en büyük servet bizi seven yakınlarımız, ve de evlatlarınız ..bak kaç bin tl paralar harcadım 2 yıldır bi bebek sahibi olamadım..her şeyin başı sağlık, hamdolsun bu günümüze..
bu arada sizin çocuklar var çok kasamıyorsunuz haklı olarak ben inanılmaz kasıyorum son 2 aydır, yoksa zenginlikten ya da kenarda boş duran parayı değerlendireyim hevesinden değil inan...yaş olmuş 39, kenara acil bir şeyler koymam lazım
ilerde bozdurmak gii bir niyetin yoksa altın al canım bir sene sonra bile inanılmaz kar edersinbizim elimizde küçük bir toplu para var aslında. eşim nakitte tutmak istiyor. madem altın rekora koşacakmış altın mı alsak ya
alınca bozdurmicam ama birkaç ay sonra araba alabiliriz. ona lazım olacak.ilerde bozdurmak gii bir niyetin yoksa altın al canım bir sene sonra bile inanılmaz kar edersin
canım aydan aya ödersin zaten onu, 300 tl bi anda çıkarma elinden altın falan birşey al bence..alınca bozdurmicam ama birkaç ay sonra araba alabiliriz. ona lazım olacak.
ya bide bi yere ayda 100 lira taksit ödüyoruz son 3 taksit kaldı. hepsini bir mi versem, yoksa parayı bağlamasam yine aydan aya mı versem?
tamam öyle yapayım ben. sağol canımcanım aydan aya ödersin zaten onu, 300 tl bi anda çıkarma elinden altın falan birşey al bence..
bereketli olsun inşallah :) bende kendimi zor tutuyorum bu elimdeki 500 tl ile yarım almamaya.. elimize ne zaman sgkdan para geleceğini bilmediğim için bekliyorum..tamam öyle yapayım ben. sağol canım
Sağol canim teşekkür ederimgünaydınn sana da hayırlı cumalar kolay gelsin:)
Saģol tatlım bende sizi özlüyorum inanın kiSiz bilirsiniz ama o paranın tümünü araba alırken kullanacaksanız eğer nakit bekletin derim cnm...
Uzun vadede birikim içinse ataaa
tobosolu_dulcinea günaydın canım özlüyoruz seni... Nasılsın ne var ne yok...
Canım hiç sorma o kate hepimizin ruh sağlığını derinden etkiledi:)) tabi canım orası öyle. O biraz kate e bağlama haliydi :) yoksa kendim gitsem zaten 13 liranın kat be kat fazlasını harcayacaktım :))) böylesi daha iyi oldu :)
Günaydın bu arada, hayırlı cumalar :)
domates sosu ve menemenkızlar ben bugün elime alacam not defterimi ve kışlık hazırlıklar için yapacaklarımı yazacam.. liste oluşturmalıyım, hepsi bi haftada tamamlanmayacağı için yaptıkça üstünü çizmem gerek.. hadi bakalım gelsin fikirler??
Kolay gelsin Canım keyfin bol olsun....bugün yayılacağım klimamı tv.mi açıp ohh yan gel yat osman modundayım bugün
eneee tuvalet banyo yıkayacam önce
Hoşgeldin...Hanımlar uzun vadede birikim için en karlısı ata almak mı yoksa gram altın mı?
Çocuklarınıza gelen altın,para,vs gibi hediyeleri nasıl değerlendiriyorsunuz? İtinayla tecrübelilerden tavsiye alınır.
Ben de aydan aya ver derim.. O parayı altına çevirirsin...alınca bozdurmicam ama birkaç ay sonra araba alabiliriz. ona lazım olacak.
ya bide bi yere ayda 100 lira taksit ödüyoruz son 3 taksit kaldı. hepsini bir mi versem, yoksa parayı bağlamasam yine aydan aya mı versem?
aminn inşallah hepimize:) bekle canım ona göre ayarlarsın kendini artıkbereketli olsun inşallah :) bende kendimi zor tutuyorum bu elimdeki 500 tl ile yarım almamaya.. elimize ne zaman sgkdan para geleceğini bilmediğim için bekliyorum..
not aldım canım.. teşekkürler..domates sosu ve menemen
patlıcan ve kapya biber közü
taze fasülye
dolmalık biber bunlar dipfriz iiçin
nane fesleğende kurutulacak
elimizdeki parayı peşinat yapıp üstüne kredi çekebiliriz ama eşim biraz daha nakit biriktirip borçsuz almak istiyor. bu da zaman alır.. akşam eşim gelsin konuşayım biSağol canim teşekkür ederimarabayı yakın bi zamanda mı düsünüyosunuz peki yani 1-2 içinde gibi mi eğer öyleysw tl de bekletevilirsiniz ama yeni yıldan sonraysa altın almayı öneririm
Saģol tatlım bende sizi özlüyorum inanın kiama çok yaziyosunuz okuayamıyorum bitiremiyorum tel i elime aldım mı bırakamıyorum e tabi birde islerden kalıyorum canım dikkatim dagılıyo yoksa aklım sizde hep kızlar ne kaynattılar acaba diyorum bağımlılık yaptınız hepiniz
Canım hiç sorma o kate hepimizin ruh sağlığını derinden etkiledişaka bi yana hayırlı olsun canım çeyreğin
Uzun vadede gr altın derim canım en az fark ve işçilik onda ben gr altını hatta internet bankacılığindan alıp hesabında biriktirebileceğin gr altını tavsiye ederimHanımlar uzun vadede birikim için en karlısı ata almak mı yoksa gram altın mı?
Çocuklarınıza gelen altın,para,vs gibi hediyeleri nasıl değerlendiriyorsunuz? İtinayla tecrübelilerden tavsiye alınır.
Canım ben erişte yapmayı düşnüyorum nasipse bu sene bayramdan sonra amakızlar ben bugün elime alacam not defterimi ve kışlık hazırlıklar için yapacaklarımı yazacam.. liste oluşturmalıyım, hepsi bi haftada tamamlanmayacağı için yaptıkça üstünü çizmem gerek.. hadi bakalım gelsin fikirler??
domateskızlar ben bugün elime alacam not defterimi ve kışlık hazırlıklar için yapacaklarımı yazacam.. liste oluşturmalıyım, hepsi bi haftada tamamlanmayacağı için yaptıkça üstünü çizmem gerek.. hadi bakalım gelsin fikirler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?