- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #3.861
ehiii, azucuk süsleneyim şekerim bi şeycik olmaz...oyy sakın bana zimmetleme, bu sefer gece gündüz yazarım sorumluluk hisseder, kimse hiç bir şey okuyamaz
günaydın tatlımmm, kısmetse ATA düşünüyorum ama şu an tv de 986 tl gördüm kalbim zonkladı, kuyumcuda kesin 1000 dir o...
günaydın canım, kolay gelsin iyi çalışmalar
hiç sorma çok yüksek ama gözümü karartıp alacağım sanırım yoksa paranın gideceği yer çok..Rabbim darda kalıp bozmak zorunda bırakmasın inşallah...inşallah komşuda sıkıntılı bi durum yoktur, çok can sıkıcı...Allah yardımcısı olsun darda kalanların
buzmavileylak karamelli_turta @zelalke
Günaydın kızlar, nasılsınız bugün? Birikimler nasıl gidiyor :)
deme öyle canım benim yaa, dünyadaki en büyük servet bizi seven yakınlarımız, ve de evlatlarınız ..bak kaç bin tl paralar harcadım 2 yıldır bi bebek sahibi olamadım..her şeyin başı sağlık, hamdolsun bu günümüze..deme ya
hiç param yok dün borcamımı aldım 25 tl verdim
ayın 15ine kadar 15 tlm var günde 1 tl harcıycam
neyse akşam kocamın ceplerini kurcalayım
eylülün sonu ekimin başı gibi bi yerden para gelir gibi 500 tl falan ama hediye çeyrek almam lazım 2 tane oda ona gider off fakirliğin gözü kör olsun
Alırsın Canım sende inşallah...ben daha bu ayki altınımı almadım canım, alacagım inşallah bu ay bayada giderimiz var bakalım, haftasnu almayı dusunuyorum bende
Alırsın Canım sende inşallah...
Alacağın miktarı ayrı bir yere koyarsan elin Ona gitmez o zaman hafta sonu altın günü sende tatlım
bat ne zaman canım? bata en yakın zamanda yapman daha iyi tabi ama nasıl geçecek o 24 saat, çok iyi bilirim bu geçmez saatleritamam tatlım oyle olsun :)
Altın kızlar ben cumartesimi pazarmı test yapayım
Bazen öyle oluyor maaşa kadar az kalıyor olsun Canım beklediğin bir para olmasa çeyrekleri borçla almak zorunda kalacaktın...deme ya
hiç param yok dün borcamımı aldım 25 tl verdim
ayın 15ine kadar 15 tlm var günde 1 tl harcıycam
neyse akşam kocamın ceplerini kurcalayım
eylülün sonu ekimin başı gibi bi yerden para gelir gibi 500 tl falan ama hediye çeyrek almam lazım 2 tane oda ona gider off fakirliğin gözü kör olsun
Hadi canım selametle...amanın kızlar saat 10 olmuş, ben hemen çıkıyorum, erken gidip siftah yapacak bi esnaf bulayım, o zaman indirim koparabiliyorum azıcık...dönünce hemen gelirim, öptüm hepinizi, Allaha emanet olun
burdayımm:) evet geri uyudum yazdıktan sonra. dün çok yoruldum.günaydın tatlım, hayırlı cumalar olsunnn
günaydın kuzucum, Allah razı olsun gidip bi bakayım piyasa ne durumda...
@sempatik_kiz ne durumda acaba, inşallah dün gittiği doktıordan güzel cevaplar almış ve tedavisi iyi gidiyordur , aklım onda kaldı..
@tobosoludulcinea tatlım yoksun bu sabah, gözlerim seni arıyor canım benim, gel artık, gidecem ben, çıkmadan bi göreydim gül yüzünü..
ayiciklijelibom şekerim gidip geri mi yattın ne yaptın, nerdesinnn?
hiç beni seven yokGünaydın yaşasınnn cumaaa.. Haftasonu geliyor
durkan cım günaydın
Biz birbirimizden o sıcaklığı aldık önemli olan bu cnm bende hepinizi seviyorum
Aşkolsun jelibonlar sevilmez miiiihiç beni seven yok
Günaydın canım,,,iyiy gidiyor, maaşım erken yattı bu ay altın parası ayrımadım nakit koydum kenarıya alcam ınsallh senın nasıl gıdıyor.
Öyle deme canım ya ben seni ve diğer kızlarıdaçok seviyorum.hiç beni seven yok
İyi yapmışsın canım, biraz düşer umarım da alırsın.
Benim simdilik birşey yok15 inde yatıyor maaş, malum memur olunca :) giderlerden sonra bakacağız ama hedefim 1 çeyrek almak, bakalım :)
canım bat 16-17 agustos, bılemedım erkenmı yarın pazarmı yapsam emın olamadmHadi canım selametle...
Inş indirim yapar da alırsın
buzmavileylak bat hangi gün? Hayırlısı olur inşallah Canım bence yarın sabah erkenden yap
napaym sence canım bat 16-17 agustos, erken test ile yapıcam ya predictor 6 gün önce sonuc verır dıyobat ne zaman canım? bata en yakın zamanda yapman daha iyi tabi ama nasıl geçecek o 24 saat, çok iyi bilirim bu geçmez saatleri
İstersen biraz daha sabret pazar günü yap sen bilirsin cnmcanım bat 16-17 agustos, bılemedım erkenmı yarın pazarmı yapsam emın olamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?