kızlarrr geldim bennnnn, aman ne sıcak hava 40 derece hissedilen 70..bayılacaktım yollarda..

dedikodular bende....

saat 10:15 gibi falan çarşıdaydım, aman ne kalabalık, nasıl dolu sokaklar, daha o saatte...

önce bir kaç yere sorayım dedim, tam 4 tane kuyumcuya girdim çıktım, hepsi de 1010 tl dedi ATA için..aman bi moralim bozuldu, 2 tane kuyumcu 1000 yaparız dedi..dedim alamayacağım sanırım en son 970 tl den almıştım..en son , kendi kuyumcuma, (son 3 aydır altın aldığım yere) gideyim demiştim..beni kandırıyor olduklarından da şüphe ediyordum, o sebeple sora sora gitmeyi uygun buldum...neyse gittim hemen tanıdılar, ATA için 990 tl dedi, ama biz ucuzuz indirim yapamam dedi. 2 tane alacağım öyledir böyledir, 980 e indirdim zorla... sabah evden çıkmadan kumbaramı açıp 4 tane çeyrek aldım yanıma, adama dedim ki 4 çeyreğim var haftasonu düğüne gidip tam altın takacağım, onu da tamlayalım....
o zaman dedi onun için de 20 tl vereceksiniz..hayır dedim vermeyeceğim, bu kadar da bi ikramınız olsun birikim değil bu takı olacak bi kuruş vermem diye son derece sevimli ve kararlı bir şekilde bastırdım...(daha önce hatırlarsanız 20 adet çeyreği 175 tl fark verirsen 5 tama çeviririz demişti.. ) 10 tl ver bari dedi, inat ettim yok dedim..tamam dedi çok şükür..böylelikle fark vermeden 4 çeyreği tama çevirip 1960 tl ye 2 ATA alarak uzun süreliğine birikim defterimi rafa kaldırmış oldum..Hamdolsun, şükürler olsun Rabbime..bugünleri görmek benim için çok ama çok imkansızdı..kendimle gurur duydum geldim..DARISI HEPİNİZİN BAŞINA, Rabbim misliyle sizlere de nasip etsin inşallahhhhhhh
bu arada insanlar deli gibi altın alıyorlar, nasıl dolu o kuyumcular, resmen sıra bekledim..hasadını kaldıran altına koşmuş herhalde...