- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #3.741
İl merkezindeyimAnlıyorum canım öylede çok zor tabieşimde tayin isteyelim diyo ama bu tip sebeplerden tayine bikaç yıl sıcak bakmıyorum ustelikde hiçde memnun degilim yaşadıgım şehirden bulundugum ortamdan ama büyük bi sehir ve anlaşmalı oldugumuz büyük hastaneler ve çok fazla dr bulundugu icin bikac sene erteleme taraftariyim yakınlarda başka bir şehre ya da il merkezine gitme imkanınız yok mu peki canım
Gaz sorunumuz yoktuSürekli emmek için aranıyormu?
Tüm bebekler doymadığı için ağlamaz gazı olabilir, senin kokunu isteyebilir yani kucak, karnı ağrıyabilir...
Anlattığına bakarsak canım bence bebeğin doyuyor ama anne kokusunu istiyor çünkü anne kokusu onlara güvende hissettiriyor.Gaz sorunumuz yoktu
Önceden uyandığı gibi meme için ağlıyordu
Bu ay hiç ağlamadı
Uyanınca çağırıyor ağlamıyor
Gün içerisinde de uykusu gelince mızmızlanıyor
Ben ortalama üç saatte bi emzirmeye çalışıyorum
Çoğu kez memeden ayrılmak istemiyor keyif için emmek istiyor gibi geliyor
Dura dura uyuklaya uyuklaya emmek istiyor
bayramda bir tek bakkallar açıktıNe güzel dusunmussunuz oyle.. bakkallara girip kim kesmedi diye :)
Günaydın kızlar hepinize herkesemutlu huzurlu bol bereketli bir gün diliyorum @sempatik_kiz çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bu kadar ilerlemesine de şaşirdım açıkcası inşallah dr dan iyi haberler alırsında bu kez çare olur tatlım no_name_ kız sen ne komiksin öyle karamelli_turta ninde dedigi gibi neşe kaynağımızsın seni okurken yüzüme bi gülümseme oturuyo eşin de ayrıca çok eğelenceli belli ki aranızdaki diyaloğlar filan kisura bakma canım ama kendin etmiş kendin bulmuşsun @msf2407 nin sözünün üstüne söz tanımıyorum ayiciklijelibom dikkatli ol canım koru kendini dünde @durkan cıgım sağolsun ev salçasından bahsederken konu salçalı ekmeğe gelmiş okurken benim de canım çekti vallahi diyetteyim bende yapmayın böyle şeyler sabote etmeyin nolur bu arada altın fiyatlarındaki yükseliş beni de korkutuyor açikcası şuan birikim yaptığımız altın alma yolunun başında olduğumuz için açıkcası yükselmesi taraftarı değilim bi süre yatay seyretsin dünyalığımızı yapalımda ondan sonra yükselebilir @nora2010 sende ne zamandır yoksun canım gözlerim ariyo bu arada @elecda güle güle giy canım yeni cicilerini bende gidip deneyip kıyafet alışverisi yapmayı sevmiyorum netten almakta alışkanlık yaptı büyük kolaylık gerçekten @buzmavileylak ve @pinarzengin34 günaydın canlar @zelalke günaydın canım allah kolaylık versin ödmelerinizde rabbim bütün borçluların yardımcısı olsun
Üç aylık
Anne sütü alıyor sadece
Çok kilolu bi bebek değil
2950 doğdu şimdi 6 kg
Bu ay 900 gr almış acaba mama da mı versem
Off burdki doktorlar Allah a emanet tavsiyede bulunacak kimsem yok
Günaydın canım bende seninle aynı fikirdeyim bu rakamlarda uzun bi süre seyretsin nasılsa bozdurma planımız yok yakın zamanda alım yaparken düsuk seyretsin demi amano_name_ ydı galiba canım diyen şu kuzey kore meselesi diye bende aynı fikirdeyim dünya biraz gerildi bu da hemen altına yansıdı
kızlar bildiğiniz gibi eşimin kolu yandı geçen ay, elektrikten çıkar bi ateş sebebiyle 20 gün raporlu evde kaldı.. şuan çok şükür toparlıyor ama cildi yanık ve hala kremler sürüyor. işe başladı tekrar fakat gündüz sarıyor ki güneşe maruz kalmasın. bu kaza sebebiyle ben de tatile gitmeyi iptal ettim.. o ısrarla kurban bayramında gidelim diyor ama doktor çok dikkat etmesi gerekli güneşten korumalı dedi.. o ne kadar ısrar ederse de gitmem engel oluyorum tatile.. varsın gitmeyelim iyi olsun da seneye inşallah :) bu sebeble tatil paramız da bize kalır hem dimi ama, krizleri fırsata çevirmek bu demekmiş :) yılbaşına kadar hedefim 5 tam altın :)
Iyiyim caniim klimada uyudum heryerim agriyo sen nasilsin
Bu arada biraz önce Kateyi aratırken aşırı pintilerde 5. Bölüm yayınlanmış yeni onu da izledim.. Çok kOmikti adam diyorki biryere gittiğim zaman konaklama için asla para ödemem merak edip izledim. Kalacağı aileye akşam yemeği yapma sözü ile gitti somon balığı kafası pişirdi akşam yemeği için.. Ay ne güldüm.
Ayrıca evdeki çocuklara hediye hazırladı, süt kutusundan çanta ile bisiklet lastiğinden cüzdan
Bende qltin alacaktım.. Beklesem mi
Sagol ablacim... iste gecen seneki aktifligim bu sene yok iste... biraz o yonden uzgunum... simdi telefonum bozuldu telefon masrafi cikti basima birde... simdilik arkadqsimin telefonunu aldim bayeama kadar idare etsin de beni bayramdan sonra para grlicek bi yerden.. onu orqya baglicam mecbur
3 günlük iznimde çocukları sinemaya götürdüm 35 tl oraya verdim 10 tl de dondurma parası
doğum günleri yakın birbirine kuzularımın eşimin kartıyla netten oyuncak aldım 90 lira tuttu
dikdörtgen borcamımı kırdım tuzla buz oldu o kırılmaz dediğimiz borcam
yeni almam lazım 20-30da oraya gider herhalde bakalım çarşıya ne zaman inebilirim
cumartesi iptal edenler mi? kolay gelsin tatlışım, börek de vardı buzlukta zaten, ön hazırlığı yapmıştın neyseki...geçende bahsettiğim misafirlerim bugün geliyorlar. yemeğe başladım şimdiden akşama kalmasın diye. sonra pastalara girişecem.
dün 75 lira markete harcadık bu arada.
evet kuzu onlar. buzluktaki börek bitti ama. ben de dün milföy aldım 2 dk da yaparım pratik. yalnız peynir almam lazım çok üşeniyorum yaa.cumartesi iptal edenler mi? kolay gelsin tatlışım, börek de vardı buzlukta zaten, ön hazırlığı yapmıştın neyseki...
ayyy bitti mi domatesli soğanlı börekler, aklım onlardaydı benimevet kuzu onlar. buzluktaki börek bitti ama. ben de dün milföy aldım 2 dk da yaparım pratik. yalnız peynir almam lazım çok üşeniyorum yaa.
sen napıyosun bugün?
patatesli yap? olmaz mı ki? bizde çok yenir patatesli börek ama milföyü hiç denemedimevet kuzu onlar. buzluktaki börek bitti ama. ben de dün milföy aldım 2 dk da yaparım pratik. yalnız peynir almam lazım çok üşeniyorum yaa.
sen napıyosun bugün?
ay kıyamam valla keşke yedirebilseydim sana da. marketten yarım kiloluk yufka alıp yapsaydın keşke. oh mis gibi yemek patlıcana bayılırım. afiyetle yiyin:) hani kabaklı pilav deneyecektin?ayyy bitti mi domatesli soğanlı börekler, aklım onlardaydı benim
oy kuzum yaaa, markete gittim ben de çıkmışken...ama gitti 50 tl..patlıcan aldım 2 kilo, şu an fırında közleniyor, zeytin yağlı patlıcan közlemesi yemeği ile bulgur pilavı yapacağım yanına da cacık.. menü şaşırdı bu hafta biraz..
faturaları ödedim geldim çok şükür, fakat çoook sıcak hava
ay kıyamam valla keşke yedirebilseydim sana da. marketten yarım kiloluk yufka alıp yapsaydın keşke. oh mis gibi yemek patlıcana bayılırım. afiyetle yiyin:) hani kabaklı pilav deneyecektin?
iyi bari faturalar da çıkmış aradan.
evet hava o kadar sıcak ki burnumu dışarı çıkarmak istemiyorum:/
aaa patatesli çok iyi fikir:) kurtardın beni sağol ya:))
kilo alımı çok güzel canım sütun de varsa neden mama veriyorsun mumkunse ilk 6 ay anne sütü dışında bişey verme. biz yarın 6 aylık oluyoruz keşke hep sütle beslesekÜç aylık
Anne sütü alıyor sadece
Çok kilolu bi bebek değil
2950 doğdu şimdi 6 kg
Bu ay 900 gr almış acaba mama da mı versem
Off burdki doktorlar Allah a emanet tavsiyede bulunacak kimsem yok
Teşekkür ederim benim tatliş arkadaşımBence bekleme canım daha ne kadar düşebilir ki bence çok düşüş olmaz artık...
@elecda yönteminize hayran kaldım
tobosolu_dulcinea tabi kıyamam ben sana hiç kıyar mıyım cnm
Kesinlikle canım ayin 15 gibi birdenbire düsüversin altın fiyatlarıaynen canım katılıyorum sana :) ayın 15 inde filan birden düşsün
Evet canım bence de kuzey kore meselesinden oldu geçici olabilir gerilim çok sürmezse
evet evet evettttt, inşallah dilek kapın açıktır da, gerçekleşir dileğin güzel yürekli arkadaşımmmm, düşsün, topikteki herkes alsın alacağını inşallah, sonra azıcık artabilirTeşekkür ederim benim tatliş arkadaşım
Kesinlikle canım ayin 15 gibi birdenbire düsüversin altın fiyatları
merhaba, canım, hoşgeldin...Merhaba kızlar çocuklardan fırsat bulup yazamıyorum
Görümcemin kızının doğumgünü haftaya ona hediye aldım lc den,almışken oğluma da mevimlik eşofman üstü aldım mont tarzı üstüne alıvermeye.kargoyla 40 tl ikisi.
Bayramda eşimin memlekete gidicez nasipse.İki ufaklıkla otobüsle gitmek mümkün değil,uçak biletleri de yaklaşık 2000 tutuyor bu bütçemizi epey sarsacak,görümcemler 25 inde gidiyorlar sende gel bizle çocuklarla eşin otobüsle gelir sonra diyorlar,en azından gidişte ücret ödemezsin diyorlar.Arkada 3 kişi ve kucakta 2 çocuk ve eşim yanımda olmadan bu şekilde geçecek 12 saat yolculuktan korkuyorum açıkcası.Bir yandan uyurlar diyorum gece yolculuğu yapılcak.Masrafta olsun istemiyorum sanırım gidicem onlarla.
kız nasılsın dedim sana atladın ellaam:) düşsün düşsün alalım da öyle artsın:)Teşekkür ederim benim tatliş arkadaşım
Kesinlikle canım ayin 15 gibi birdenbire düsüversin altın fiyatları
Yok canim benim takıldım ben öylesine biraz@sempatik_kiz kliniğin suçu mu oluyor bu? yani onların hatasıysa bi yaptırımı olmalı. bir an önce iyileşirsin inşallah..
tobosolu_dulcinea canım nasılsın. bidaha yazmam yemek falan tamamdır:)
arabayla gidilecek dimi? bence de git onlarla, yardımcı olurlar nasılsa. uçağa dönüşte hep beraber binersiniz. çok masraf..Merhaba kızlar çocuklardan fırsat bulup yazamıyorum
Görümcemin kızının doğumgünü haftaya ona hediye aldım lc den,almışken oğluma da mevimlik eşofman üstü aldım mont tarzı üstüne alıvermeye.kargoyla 40 tl ikisi.
Bayramda eşimin memlekete gidicez nasipse.İki ufaklıkla otobüsle gitmek mümkün değil,uçak biletleri de yaklaşık 2000 tutuyor bu bütçemizi epey sarsacak,görümcemler 25 inde gidiyorlar sende gel bizle çocuklarla eşin otobüsle gelir sonra diyorlar,en azından gidişte ücret ödemezsin diyorlar.Arkada 3 kişi ve kucakta 2 çocuk ve eşim yanımda olmadan bu şekilde geçecek 12 saat yolculuktan korkuyorum açıkcası.Bir yandan uyurlar diyorum gece yolculuğu yapılcak.Masrafta olsun istemiyorum sanırım gidicem onlarla.
sorarsanız yazarım öbür türlü canı çekenler oluyor. yoksa herşeyi paylaşıyor olmamız güzel gerçekten.Yok canim benim takıldım ben öylesine birazyoksa sen icinden ne geliyosa yaz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimizi topigimizin amacı evet altın birikimi ama başka şeylerede vesile oluyo dost biriktiriyoruz bilgi tecrübe paylaşıp biriktiriyoruz sen gonlünce yaz tatlım icin rahat olsun hem bu diyet ömur boyu surmüycek ki arada bende yazarım yemeklerle ilgili biseyler
Anladım canım haklısın terör bölgesi olunca güvenlik sorun olacaktırİl merkezindeyim
Terör bölgesi ne olur olmaz insan korkuyor işte çok zaruri bi durum olmadıkça şehir dışına çıkmıyoruz
Kara yolunu kullanmamız beş senede toplasan beş parmağı geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?