- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #3.721
Bende qltin alacaktım.. Beklesem miGünaydın canım bende seninle aynı fikirdeyim bu rakamlarda uzun bi süre seyretsin nasılsa bozdurma planımız yok yakın zamanda alım yaparken düsuk seyretsin demi ama@Diyet Canavari ydı galiba canım diyen şu kuzey kore meselesi diye bende aynı fikirdeyim dünya biraz gerildi bu da hemen altına yansıdı
Herkesin kendi tarafına takacacağı takıyı almasının şöyle bir avantajı da var. Gönlünden geçeni yapabiliyorsun ve hesap vermek zorunda hissetmiyorsun. Geçen yıl benim amcamın kızı evlendi. Annem ve babam yeni vefat ettiği ve benim nikahımda amcamlar ailecek bilezik taktığı için ailemi temsilen benim de kuzenime bilezik takmam gerekiyordu ve taktım. Eşimle bunun pazarlığı olmadı aramızda. Sadece bilezik takacağım dedim.tobosolu_dulcinea günaydın canım hoşgeldin... Seni gördüğüme sevindim
Sen gel ben salçalı ekmek hazırlarım canım sana Diyet şöyle azıcık kenarda bekler
Altın yükselişe başladı trumpin kore ile olan durumundan dolayı yükseldiği yazıyor. Ben yükselmeye devam etse de almaya devam etmek istiyorum canım
Bensendetutuklukaldim
elecda
@zelalke
Günaydın canlar...
Bu aradaelecda herkesin kendi tarafına takı alma olayına bayıldım. Biz yarı yarıya alıyoruz, aldıklarını güle güle kullan cnm..
@zelalke bazen oluyor öyle sıkışık dönemlerimiz sağlık olsun sen yine toparlarsın.. .
Sürekli emmek için aranıyormu?Acıktığı için ağlayan bi bebek değil
Doyup doymadıgını anlayamıyorum
Insallah canım sana başarılar diliyorum hedefine ulaşma konusunda ve de bol şanslarkızlar bildiğiniz gibi eşimin kolu yandı geçen ay, elektrikten çıkar bi ateş sebebiyle 20 gün raporlu evde kaldı.. şuan çok şükür toparlıyor ama cildi yanık ve hala kremler sürüyor. işe başladı tekrar fakat gündüz sarıyor ki güneşe maruz kalmasın. bu kaza sebebiyle ben de tatile gitmeyi iptal ettim.. o ısrarla kurban bayramında gidelim diyor ama doktor çok dikkat etmesi gerekli güneşten korumalı dedi.. o ne kadar ısrar ederse de gitmem engel oluyorum tatile.. varsın gitmeyelim iyi olsun da seneye inşallah :) bu sebeble tatil paramız da bize kalır hem dimi ama, krizleri fırsata çevirmek bu demekmiş :) yılbaşına kadar hedefim 5 tam altın :)
Sağolasın canım benim gönlü zengin arkadaşımtobosolu_dulcinea günaydın canım hoşgeldin... Seni gördüğüme sevindim
Sen gel ben salçalı ekmek hazırlarım canım sana Diyet şöyle azıcık kenarda bekler
Altın yükselişe başladı trumpin kore ile olan durumundan dolayı yükseldiği yazıyor. Ben yükselmeye devam etse de almaya devam etmek istiyorum canım
Bensendetutuklukaldim
elecda
@zelalke
Günaydın canlar...
Bu aradaelecda herkesin kendi tarafına takı alma olayına bayıldım. Biz yarı yarıya alıyoruz, aldıklarını güle güle kullan cnm..
@zelalke bazen oluyor öyle sıkışık dönemlerimiz sağlık olsun sen yine toparlarsın.. .
Anlıyorum canım öylede çok zor tabiKüçük bi yerde yaşıyorum doktor sıkıntımız var
Çok detaylı bilgi alamıyorum
Sen bilezik alcaktın demi canım karıştırmiyorum demiBende qltin alacaktım.. Beklesem mi
Bence bekleme canım daha ne kadar düşebilir ki bence çok düşüş olmaz artık...Bende qltin alacaktım.. Beklesem mi
aynen canım katılıyorum sana :) ayın 15 inde filan birden düşsünGünaydın canım bende seninle aynı fikirdeyim bu rakamlarda uzun bi süre seyretsin nasılsa bozdurma planımız yok yakın zamanda alım yaparken düsuk seyretsin demi ama@Diyet Canavari ydı galiba canım diyen şu kuzey kore meselesi diye bende aynı fikirdeyim dünya biraz gerildi bu da hemen altına yansıdı
ben de izleaedim geçen hafta ama oraya neden gitti anlamadım ucuz yemek yaptı hediye götürdü yattı kalktı evine döndü deli mi neBu arada biraz önce Kateyi aratırken aşırı pintilerde 5. Bölüm yayınlanmış yeni onu da izledim.. Çok kOmikti adam diyorki biryere gittiğim zaman konaklama için asla para ödemem merak edip izledim. Kalacağı aileye akşam yemeği yapma sözü ile gitti somon balığı kafası pişirdi akşam yemeği için.. Ay ne güldüm.
Ayrıca evdeki çocuklara hediye hazırladı, süt kutusundan çanta ile bisiklet lastiğinden cüzdan
Tatil amaçlı gitti ama konaklama için asla para vermem onun yerine onlara akşam yemeği hazırkayacağım dediben de izleaedim geçen hafta ama oraya neden gitti anlamadım ucuz yemek yaptı hediye götürdü yattı kalktı evine döndü deli mi ne
Sagol ablacim... iste gecen seneki aktifligim bu sene yok iste... biraz o yonden uzgunum... simdi telefonum bozuldu telefon masrafi cikti basima birde... simdilik arkadqsimin telefonunu aldim bayeama kadar idare etsin de beni bayramdan sonra para grlicek bi yerden.. onu orqya baglicam mecburMerhaba Canım sen öğrenci halinle bile birikim bilincinin farkındasın daha ne olsun... İlerde bu konularda çok faydasını göreceksin cnm, birikimin hayırlı olsun....
Merhaba Canım bebeğinin kilo alımı bana çok normal geldi. Büyük oğlum her ay 1 kilo almıyordu bile bebekken ama dr gelişimi için normal diyordu üzme kendini. Çok tedirgin oluyorsan başka dra da git...
canım kuru soğanı kabuklarıyla beraber iyice yıkayıp 4e bölüyosun 2 bardak klorsuz suyun içine koyup 5 dk kaynatıp suyunu içiyosunSoğan kurunun tarifini alabilir miyim.. Benimki de gecikiyor hrp
Hayatta küslükten nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden etmem..çok şükür ki eşim de sevmez ..tartışsak da en fazla 1o dk surat asariz..bu konuda annem fecidir, aylarca küs kalabilir, çocukken delirtirdi bu huyu beni.ayni evde küskünlük berbat bir şey..Allah kolaylık versin tatlim..
bendensiniştah feci, sporla birleşince kilo vermek yerine aldırıyor bi de... hayırlısı, tutacağım boğazı artık...
Hoşgeldin cnm ne zamandır yoktun çocukları eğlendirmen çok iyi olmuş hediyeleri de eminim çok beğeneceklerdir. Bizde cam olan birşeyin kırılmasına nazar derler bilemiyorum yine de...3 günlük iznimde çocukları sinemaya götürdüm 35 tl oraya verdim 10 tl de dondurma parası
doğum günleri yakın birbirine kuzularımın eşimin kartıyla netten oyuncak aldım 90 lira tuttu
dikdörtgen borcamımı kırdım tuzla buz oldu o kırılmaz dediğimiz borcam
yeni almam lazım 20-30da oraya gider herhalde bakalım çarşıya ne zaman inebilirim
canım kuru soğanı kabuklarıyla beraber iyice yıkayıp 4e bölüyosun 2 bardak klorsuz suyun içine koyup 5 dk kaynatıp suyunu içiyosun
bende kolay küsen bir insan değilim ama küstümmü tam küserim. öğrenciyken aynı odada kaldığım kardeşimle 6*7 ay küs kalmıştım inadımdan. birde eşime çok küsüyorum suratsız nemrut bir kadın oluyorum küsünce ya ben. ama napıyım verdiği sözleri tutmaz birde bazen ne dediğini bilmeden konuşunca ister istemez küsme moduna geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?