bayramda bir tek bakkallar açıktı

bu sene öncesinde muhtara gidip bilgi alacağım inşallah...
canımsın yahu, ne yapalım eğleniyoruz eşimle, hayat surat asmak ve üzülmek için fazla kısa, biz de gülüp geçmeye çalışıyoruz be kuzu...
evet tatlım kendim ettim kendim buldum, şimdi de gül gibi kararıp soluyorum

canım benim bebişim yok ama maşallah iyi gibi geldi kilosu, doyuyordur o, merak etme sen, aç kalsa hissederdin mutlaka...
evet canım kuzey kore mevzusunu yakından takipteyim, zaten gıcığım kuzey koreye ve lideri kimyon'a

bu füzelerini atana kadar trump ile atışmaları yüzünden altın hararetini koruyacak bence...lakin sonrasında düşse bile 140 ın altına ineceğini ben de hiç sanmıyorum..
canım Allah şifa versin inşallah eşine bir an önce...
bence tatile gidin ya da gitmeseniz bile günü birlik kaçamaklar yapın, özellikle bu talihsiz kazadan sonra moral olarak iyi gelecektir...
aşkolsun yahu klimada uyunur mu? ben yıllar önce bi uyumuştum da 3 gün hastanede yatmıştım
ayyy hemen izleyeceğimmmmmm
vallahi ne kadar beklersek bekleyelim yine de bunun çok altına düşmeyecektir canım...
olsun hiç sıkma canını, sen daha öğrencisin, maşallah sana ne güzel bu bilince erken yaşta ulaşmak... inan bana çok şanslısın.. üniversitede harcadığım parayı biriktirseydim son model bi araba alırdım sanırım..o zamanlar kimse biriktir kızım demedi ki...yenilen içilenin haddi hesabı yoktu

bi de aile yok, uzaktasın, arayan soran yok, ohhhh tam serserilik yıllarıydı
canımmm, dün aklımdan geçtin ameliyat dün olacaktı sanırım, sağsalim haberlerini alırız diye içimden geçirmiştim, hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır..en azından bi güzel gezmişsin çocuklarla