- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #3.161
Günaydın kızlar
Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum
Saol canım eczaneden alıp onuda deneyeyim hemen.
Kantaron yağım var ama hiç aklıma gelmemisti. Akşama ondanda süreyim.
Teşhirdeki ürünü almayı bende düşünmüyorum. Zaten önce gezip modele karar verip sonra internetten almayı düşünüyordum. Ama internettede fiyatlar bire bir aynı. Bu yüzden mağazadan almaya karar verdim
Saol cnm bnde araştırıyorum. Model olarak arçelik 2081 ND almaya karar verdimHangi modeli istiyorsun canım, bakayım bende, belki denk gelir nette.
Canım Allah hayırlı şekilde herkese emekliliği ve istediği şeyleri nasip etsin.durkan çok teşekkür ederim ablacım. Senin emeklilik nasıl geçiyor alıştın mı
Saol cnm. Evet yaptırdıgım yer bir doktora ait klinikti. Ama lazeri yapanlar doktor degil estetisyenler. Bizimde şaşırdığımız nokta o oldu. Geçen sefere güvenerek yaptık.sinirliportakal bende pahalı küpe almaya korkuyorum. Çok çabuk düşürüyorum. Gerçi 2 tane gümüş küpem var düşmüyor Ama altın almaya cesaret edemem.. küpenin modelini bize de göster olur mu? msf2407 sempatik_kiz joeyfun teşekkür ederim kızlar. altın parası tabiki birikime gidecek :)
sempatik_kiz geçmiş olsun canım. Anlamadığım nokta geçen sefer de aynı derecede değil miydi neden bu sefer yaktı? Yaptırdığın yer neden yanacağını bilemedi? Hastane değil miydi orası? Bende ekim gibi gideyim diyordum korktum şimdi.. bi doktora mı görünsen acaba?
Canım nasıl oldun? Ağrıların azaldı mı? Adet olabildin mi?
no_name_ merak ettim ben de seni canım nasıl oldun?
Günaydın hanımlar
no_name_ merak ettik nasıl oldun canım
k a h v e güle güle kullan canım,ben de olsam gümüşü varken altın almazdım hatta aradaki farkı altın almış sayıp birikime koyardım :)
sempatik_kiz çok geçmiş olsun canım
Günaydın Hanımlar
sempatik_kiz geçmiş olsun canım
zelalke hayırlı yolculuklar
k a h v e kolyen çok güzelmiş hayırlı olsun.
no_name_ nasıl oldun merak ediyorum
Geçmiş olsun canımno_name_ saol cnn
Geçmiş olsun canımGünaydın canlar, hayırlı pazarlar dilerim..dün akşam nihayet geldi reglim , ama çok sancim oldu.esim tutturdu acile gidelim diye ama acilde kadın doğum uzmanı olmuyor serum verip gönderirler diye gitmedim, inat ettim..bugün daha iyiyim çok şükür..yarın akşamüstü kendi doktoruma gideceğim zaten.simdilik iyiyim yani, merak edip yazanlardan Allah razı olsun
sempatik_kiz geçmiş olsun canım, üzüldüm..hemen iyilesirsin inşallah..
Kahvaltımizi yaptık az sonra biraz gezmeye çıkacağız...hava değişimi olsun bana da..
İyi olmana sevindim canım,iyi gezmelerGünaydın canlar, hayırlı pazarlar dilerim..dün akşam nihayet geldi reglim , ama çok sancim oldu.esim tutturdu acile gidelim diye ama acilde kadın doğum uzmanı olmuyor serum verip gönderirler diye gitmedim, inat ettim..bugün daha iyiyim çok şükür..yarın akşamüstü kendi doktoruma gideceğim zaten.simdilik iyiyim yani, merak edip yazanlardan Allah razı olsun
sempatik_kiz geçmiş olsun canım, üzüldüm..hemen iyilesirsin inşallah..
Kahvaltımizi yaptık az sonra biraz gezmeye çıkacağız...hava değişimi olsun bana da..
Yakalanmış hissettim kendimi.. ya ben kitafet alışverişi sevmiyorum zaten. Ama bizim orda rossman yok burda görünce temizlik bezleri aldim bol bol, bi de toka falan aldım, diş macunu. Firin temizleyicisi alacaktim ama uçak almaz dediler bana o yuzden onlari geri bıraktım. 45 tl harcadim burda. Bakalim daha saliya kadar burdayım. Alırım birseyler daha..zelalke sakın alışverişe kaptırma kendini :)
Hoşgeldin Ankara'yaYakalanmış hissettim kendimi.. ya ben kitafet alışverişi sevmiyorum zaten. Ama bizim orda rossman yok burda görünce temizlik bezleri aldim bol bol, bi de toka falan aldım, diş macunu. Firin temizleyicisi alacaktim ama uçak almaz dediler bana o yuzden onlari geri bıraktım. 45 tl harcadim burda. Bakalim daha saliya kadar burdayım. Alırım birseyler daha..
Hosbuldum canim, ben sadece sırt cantasiyla geldim. Bi tek alacagim ürünleri bagaja vermek istemem.. ikinci bi çanta yaomak istemedim. Neyse yapacak birsey yok artık. Ben de bol bol temizlik bezlerinden aldım. Keske mardinde de olsaymis rossman :)Hoşgeldin Ankara'ya
Bagajını teslim edersen sıkıntı olmaz. Kabin bagajına alamazsın sadece.
Yakalanmış hissettim kendimi.. ya ben kitafet alışverişi sevmiyorum zaten. Ama bizim orda rossman yok burda görünce temizlik bezleri aldim bol bol, bi de toka falan aldım, diş macunu. Firin temizleyicisi alacaktim ama uçak almaz dediler bana o yuzden onlari geri bıraktım. 45 tl harcadim burda. Bakalim daha saliya kadar burdayım. Alırım birseyler daha..