- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.901
Allahım acil şifalar versin arkadaşımSağol cnm ablacim daha iyiyim mecbur kalktim çocuklarım var kimse yok yanımda dün eşim izin aldı bugün idare ediyorm Allah razı olsun
Sana da kolay gelsin canımafiyet olsun. ben evi temizleyecem. silme süpürme toz alma.
sonra revani yapmam lazım eşim istedi. bide kabak kızartıp yoğurtlu yapacam.
daha banyoya girmem lazım:/
Gizemli kalmak istiyordur belkiKızlar doktora gittim her sey yolunda şükür
Benimki uyuyordu yine elinide yüzüne kapatmış uyandıramadık yüzünü De göremedik tam iyice merak ettirdi kendisini sıpa:)
Maşallah canım, inşallah doğduktan sonra da böyle kimseyi rahatsız etmeden hep uslu uslu durur inşallah.Kızlar doktora gittim her sey yolunda şükür
Benimki uyuyordu yine elinide yüzüne kapatmış uyandıramadık yüzünü De göremedik tam iyice merak ettirdi kendisini sıpa:)
Allah senden de razı olsun inşallah,Durkan abla neden bilmiyorum
Senin her yazdığın rahatlatıyor beni huzur veriyor
Başka birşey var sende
Allah razı olsun
Sanki uzaklardaki ablam varmış da o sensin
ben olsam özel günümüzde içinden geldiği gibi yapmasına izin verirdim. senede 1 gün sonuçta. böyle yapınca devamı da gelmez belki ileriki senelerde. tabi senin kararın saygı duyarım.
Ah iki küçük çocukla yalnız olmak çok zor,bende aynı durumdayım.2,5 yaşında bir kızım 7 aylık bir oğlum var.Kimseye bırakıp nefes bile alamıyorum.Rabbim yokluklarını göstermesinÇok geçmiş olsun sana da cnm ,geçen gece de ben baygınlık geçirdim ama hastaneye gidemedik iki.küçük çocuk var diye yalnız olmak helede insanın çocuklarini bırakacağı kimsesinin olmamasi gerçekten çok zor bir durum ben çok yaşıyorm canını sıkma ins bu günlerimiz de geçecek Allahim oğlunu bağışlasın cnm
Hoş geldin canım, allah bağışlasın evlatlarını,Ah iki küçük çocukla yalnız olmak çok zor,bende aynı durumdayım.2,5 yaşında bir kızım 7 aylık bir oğlum var.Kimseye bırakıp nefes bile alamıyorum.Rabbim yokluklarını göstermesin
Merhaba hanımlar bende geldim
36 yaşında çocuğu olunca işi bırakmak zorunda kalmış (onları kendim büyüttüğüm için çok mutluyum o ayrı tabi ) kocası kurumsal bi markette müdür olan kirada yaşayıp birgün ev alabileceğine inanan,iki çocukla önceliğinin şuan için araba almak olduğu,kocasının verdiği harçlıktan gizli birikim yapmaya çalışan bir ev hanımıyım :)
Dolar altın euro hepsi uçmuş şuan
Baktım da hiçbir şey alınmaz şu an
Bes i de iptal ettirdim 78 tl yatacak hesabıma
Arkadaştan 42 tl yi hala alamadım 2 ay oldu çok sinir oldum
Maşallah canım sağlıkla gelsin bebiş :)Kızlar doktora gittim her sey yolunda şükür
Amin canım çok sağol,çok güzel bir söz o :)Hoş geldin canım, allah bağışlasın evlatlarını,
İnanmak başarmanın yarısıdır, herşey zamanla olur inşallah.
Kızlar doktora gittim her sey yolunda şükür
Cnm ablacim mesajını okurken ağladım valla çok güzel bir yüreğin var senin için başından beri içimde bir sevgi var sanki tanıyor gibiyim seni Allah razı olsun,Allah o kocaman güzel gönlüne göre versin ins çok çok tsk ederimCanım ya yakın olsaydık ben çocuklarada sanada bakardım canım ya şu mesafeler olmasaydı iyiydi ya.
sağolncanım sana da. evet yemeğin biri aynı:) afiyet olsun şimdidenSana da kolay gelsin canım
AA menü aynı gibi ben kabağı kızarttım yoğurdunuda yerken dökeceğim,patlıcan dolma, ezogelin çorba, salata, tatlı yı hazır aldık canım, tamizlik yarısı bitti sonra duş alırım.
ne kadar inceymiş maşallah :)o konuda sıkıntım yok allaha şükür özel gün olmasada süprizler yapar gönlümü alır bayanlar konusunda çok incedir sevgililer günün de mesela annelerimizede çiçek alır vakti yoksa yollatır aman nazar değmesin
valla bilemedimGizemli kalmak istiyordur belki
ayy inşallah dua ediyorum öyle olsun diyeMaşallah canım, inşallah doğduktan sonra da böyle kimseyi rahatsız etmeden hep uslu uslu durur inşallah.
amin canımm sağolMaşallah canım sağlıkla gelsin bebiş :)
sorma uykucu nazlışimdiden bu kadar nazlanıyorsa işiniz var valla :) amaaan sağlıklı olsun da bebeğin elbet görürüsünüz herşeyi onlar için yapmıyormuyuz zaten
Canım ya ben seni ağlatmak istemem kıyamam kuzum ne olur kendini üzme önce sen iyi ol ki çocuklarına da iyi bakabilesin.Cnm ablacim mesajını okurken ağladım valla çok güzel bir yüreğin var senin için başından beri içimde bir sevgi var sanki tanıyor gibiyim seni Allah razı olsun,Allah o kocaman güzel gönlüne göre versin ins çok çok tsk ederim
Amin Canım çok teşekkür ederimHadi allah kavuştursun canım çok çok da geçmiş olsun yavrucağa küçücük canına kıyamam rabbim ikinizinde yardımcısı olsun acı hissetirmesin
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin