- 21 Eylül 2009
- 9.741
- 9.876
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.761
Mola bitiyor çok yazmayın emi ya da toplu yazın çok mesaj olmasın
Merak ediyorum sizi
Merak ediyorum sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canımGeç gelmesi yüzünden mi açık canım aranız? evet haklısın ben o yüzden bir grup arkadaşımla sık görüşmeyi kestim evlendikten sonra..
Şuan telefonda bulamadım çektiğim zaman atarım :)Hadi yaa.çok merak ettim doğrusu
Fotoğraf ı varsa görmek isterim
Hoşgeldin cnm....
Haftalık alınırsa bence harcamadan iki haftalık plan yapılabilir belki...
Yani ilk iki haftaya gıda, fatura, temel ihtiyaçlar...
Son iki hafta da kira ödemesi...
Hemen konuya ilişkin bir özlü söz paylaşayım. "Kendine yaslanan dik yürür"Eve eşya mı Alman gerekiyor canım tekrar kiraya verebilmek için? Keşke çıkmasalarmış üzüldüm o kadar kötü halde bırakmalarına ayıp etmişler.
karamelli_turta güçlü kadınlarız çok şükür ben de itiraf edeyim öyle hissediyordum çalışmasaydım pısırık olabilirdim şuan mütevazi ama kendine güvenen bi yapım var şükür
Hemen konuya ilişkin bir özlü söz paylaşayım. "Kendine yaslanan dik yürür"
O gün hem evde işleri vardı hemde işe gidecekti canım o yüzden.nora2010 geçen gün de eşini bırakıp parka girmiştin bana da biraz başına buyruk davrandın gibi geldi.yani ben eşimi ikna ederim tartışırım atışırım sonuç olarak birlikte yaparız herşeyi :) hani güçlü olmak ayaklarının üstünde durmak vs bunlar eşi ezmek umursamamak olmamalı başka durumlar yoksa bunu seninle alakalı söylemiyorum genel düşüncem
k a h v e anladım canım kontratla ilgili bir işlem yapamıyor musun haklarında? Ayrıca sıkma canını dediğim gibi Allah bir yandan kapı kapar bir yandan açar hayırlısı olsun inşallah hakkında :) aşırı pintileri izlemediğin de belli oldu mobilyaya para vermezdin izleseydin
elecda söz çok güzelmiş canm haklısın inşallah bir ömür dik yürürüz
Mersinliyim cnmnerelisin sen? batırık falan oh canım çekti
Bence eşin haftaligini aldığında hiç bir yere ödeme yapmayin ay sonuna kadar 4 hafta parası birikmis olur içinden önce birikim paranı misal 1 gr parasını ayır sonra da kirani ve diğer giderleri ödeseniz sanki daha iyi olur öyle parça parça bereketi kaçıyor sanki,bide cnm kiraniz ne kadar mutfak masrafı ne kadar gidiyor faturaları yazarsan ona göre daha iyi yorum yapabiliriz çocuk var mi pekiBi fikri o
Bir fikri olan Yok galiba
Bence eşin haftaligini aldığında hiç bir yere ödeme yapmayin ay sonuna kadar 4 hafta parası birikmis olur içinden önce birikim paranı misal 1 gr parasını ayır sonra da kirani ve diğer giderleri ödeseniz sanki daha iyi olur öyle parça parça bereketi kaçıyor sanki,bide cnm kiraniz ne kadar mutfak masrafı ne kadar gidiyor faturaları yazarsan ona göre daha iyi yorum yapabiliriz çocuk var mi peki
Ahahah iyi güldüm canım buna da İşyernde wc mantıklı not aldımsinirliportakal izledim izledim :) çişimi tutup günde bi kere işyerinde wc çıkıyorum.. hem pantolonlar da eskimiyor aç kapa derken
Ben uğraşacaktım onlarla da babam yeni bebekleri oldu boşver biz helal edelim dedi.. içim istemese de bişey diyemedim